Jump to content

2χOCZ VERTEX 3 μάλλον νεκροί...

enialis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χτές βράδυ αποφάσισα να κάνω ενα φορματάκι οπότε διέλυσα το raid 0 μου, σε ACHI mode έκανα το secure errase όπως πολλές φορές σε διάφορους SSDs χωρίς κανένα πρόβλημα, δημιουργία νέου Raid 0 και....DING DING το κουδουνακι γιατι ξαφνικά οι δίσκοι μου δείχνουν να είναι κλειδωμένοι.Μπαίνω ξανά στο OCZ Tools πουθενά οι δισκοι,μπαίνω στα bios ειναι στην θέση τους,μπαίνω στο raid configuration ειναι εκεί οι δίσκοι αλλα κλειδωμένοι...Η OCZ λεει σε τετοια περιπτωση rma.Τους πήγα στο πλαίσιο κ αναμένω να γίνει ο έλεγχος για να μου κάνουν αντικατάσταση αν δεν γίνει τπτ. Τί δίσκο θα προτείνατε απο αυτους που εχει πλεον το πλαισιο? Εγώ στην περίπτωση αντικατάστασης λέω να αφήσωτο Raid0 και να βάλω εναν 128αρη Samsung 840 pro που θα είναι πάνω κάτω ίσα με το πιστωτικό που θα μου δώσουν. Γνώμες γενικά?

Αν παίζει ρόλο στην γνώμη σας,το συστημά μου ειναι στην υπογραφη...

Ευχαριστώ...

Πηρα τον 840 pro κ μολις τον κουμπωσα στο pc. Γιααα να δουμε τι λεει...

Καλούλης ειναι μωρέ...Δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζει το RAPID...

Όπως και ναχει,τα αποτελέσματα είναι αρκετά κοντα σε αυτά που είχα με Raid 0 OCZ Vertex 3...Single λοιπόν και με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα,νομίζω ήταν καλή αγορά...

Τεστ με crystal disk mark

read write

Seq 522.2 468.4

512k 438.9 470.2

4k 39.45 131.4

4k 373.5 338.7

qd32

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.