sotiris Οκτώβριος 7, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ναι θα το βγάλω απ'το μπλοκ το πλέξυ ούτος ή άλλως.μάλλον με σιδηροπρίονο σκέφτομαι (το κλασικό πριόνι δηλαδή).είδωμεν. ελπίζω να μη χρειαστεί, για το καλό του πλέξυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 η καγκουριά έγινε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 τα έβαλα όλα.μοναδικό μελανό σημείο σταγονίτσες από το antarctica, που οφείλονται (μάλλον) στο ότι είχε τσακίσει ελάχιστα ένας σωλήνας.Οι θερμοκρασίες είναι απίστευτες, αν και δεν το έχω τρέξει prime κλπ, και κάνει και πολύ κρύο γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 8, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Με γειες Σωτήρη καλοδούλευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Οκτώβριος 8, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 06:36] τα έβαλα όλα.μοναδικό μελανό σημείο σταγονίτσες από το antarctica, που οφείλονται (μάλλον) στο ότι είχε τσακίσει ελάχιστα ένας σωλήνας.Οι θερμοκρασίες είναι απίστευτες, αν και δεν το έχω τρέξει prime κλπ, και κάνει και πολύ κρύο γενικότερα. Την πρώτη φορά που τρέχει νερό αφού μπούν οι σωλήνες στα ρακόρ του μπλόκ στάζει κάποιες σταγόνες, γι'αυτό πρέπει πάντα την πρώτη φορά να δοκιμάζεται το σύστημα χωρίς να είναι το μπλόκ πάνω στο mobo, μην προβληματίζεσαι μετά το τρέξιμο του νερού θα βραχεί ο σωλήνας και θα πάρει την μορφή του ρακόρ.Αντε καλοδούλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Με γειες Σωτήρη καλοδούλευτο... thanks endu:) Την πρώτη φορά που τρέχει νερό αφού μπούν οι σωλήνες στα ρακόρ του μπλόκ στάζει κάποιες σταγόνες, γι'αυτό πρέπει πάντα την πρώτη φορά να δοκιμάζεται το σύστημα χωρίς να είναι το μπλόκ πάνω στο mobo, μην προβληματίζεσαι μετά το τρέξιμο του νερού θα βραχεί ο σωλήνας και θα πάρει την μορφή του ρακόρ.Αντε καλοδούλευτο thanks. Βασικά το είχα βάλει εκτός για στρώσιμο, αλλά επειδή ένα σωλήνα τον είχα στραβοκόψει τον ξανάκοψα και το βαλα κατευθείαν πάνω, οπότε μάλλον είναι αυτό που λες,δεν είχε κάτσει. Τώρα δεν στάζει, είναι power. Το δοκίμασα με 2πλό unreal tournament 2k4 (σε 2 παράθυρα) και πήγε μια χαρά. Σαν το 2πλό prime ένα πράγμα (βασικά ήθελα να πρεσάρω τη gpu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 8, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Εχεις βαλει και τεφλον? Διοτι την πρωτη φορα τα ενωσα ετσι και ετρεχε απο παντου!! Ποση θερμοκρασια εχεις??Εγω σημερα θα το βαλω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 τεφλόν δεν έβαλα, είχαν τα ρακόρ μια άσπρη επένδυση οπότε δεν χρειάστηκε. την πρώτη φορά που τα ένωσα και μένα έσταζε από παντού. πρόσεξε γιατί οι σωλήνες θέλουν πολύ σπρώξιμο για να μην τρέχει απ'τα ρακόρ, και τα ρακόρ να είναι καλά σφιγμένα στα μπλοκ. θερμοκρασία έφτασε μέγιστο τους 46 βαθμούς με μία ωρίτσα UT2k4. idle από 33-41. Με έναν ανεμιστήρα στο ψυγείο 46 (για ησυχία). όλα αυτά στα 2500 (p-rating 3800+). άντε με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 9, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Τελος.............................................................................................. Επιτελους την εβαλα....λιγο στριμωχτα βεβαια....το πως χωρεσε μεσα στο thermaltake ειναι μια αλλη ιστορια!!! Θα στειλω και photos. Πηγε μεχρι 2648....πολυ προχειρα αλλα δε το εχω τεσταρει ακομη καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 9, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 δεν ξέρω τι έπαθε εμένα, αλλά έχει ανέβει στους 48 σε σχεδόν idle. α, εγώ έχω ένα κουτάκι από παγωτό αλόμα που έχω βάλει μέσα τανκ+αντλία και είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 11, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 προφανως δεν παταει καλα το μπλοκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 11, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 λες να μην πατάει καλά?θα το δοκιμάσω μες στη βδομάδα και θα δούμε.μάλλον εξαρτάται και από τη θερμοκρασία του δωματίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:15] λες να μην πατάει καλά? θα το δοκιμάσω μες στη βδομάδα και θα δούμε. μάλλον εξαρτάται και από τη θερμοκρασία του δωματίου. Εννοειται οτι παιζει ρολο η θερμοκρασια δωματιου..... Οσο για το block ελπιζω να το εχεις βαλει απο την σωστη πλευρα διοτι και εγω στην αρχη το ειχα βαλει αναποδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 12, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 τι εννοείς σωστά και ανάποδα?το ίδιο δεν είναι?συμμετρικό μου είχε φανει. (το antarctica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 14, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Eμενα το Block απο κατω..ο χαλκος στη μια πλευρα ανεβαινει λιγο για να μπορει να ακουμπαει στο πλαστικο διπλα απο τη cpu...Ελπιζω να καταλαβες........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.