Telumetar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Συνάδελφοι,Αν και εχουν γινει καμποσα θεματα στο παρελθόν ,αλλα με διαφορετικα βαλάντια θα ήθελα τη γνώμη σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά καρέκλας γραφείου. Το budget δεν μπορει για κανένα λόγο να ξεπεράσει τα 200 ευρώ. Δυστυχώς έχω καποια θεματακια στη μεση, ευτυχώς μεχρι τώρα ελαφριά. Επειδη ομως θελω κατι βολικό και επειδη στο Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει μεγάλη πληθώρα ωστε να μπορώ να δοκιμάσω θα ήθελα τις γνώμες σας!Ευχαριστω in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 200 ευρω για καρεκλα γραφειου? ουτε απο χρυσαφι να ηταν δε θα εκανε τοσο εγω θα επαιρνα αυτη Sarti POLO 102400 ( - ) δες και αυτη ειναι σχετικα τσαμπα http://www.e-sato.gr/Product.aspx?ProductID=290&CategoryID=56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ρε μαν...ποσο τρολοσπαμερ πιαAnyway εγω εχω εδω και 10 χρονια καρεκλα γραφειου απο Σατο , περιττο να πω πως ειναι ΤΟΥμΠΑΝΟ , 200μου κοστισε τοτε αλλα τωρα που φαλίρισε δε ξερω αν εχει τιποτα της προκοπης.Προσπερνα οτιδηποτε στα 100ευρω αμα θελεις να την κρατησεις καιρο χωρις προβληματα,μακρια απο γνωστες αλυσιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 7, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ρε μαν...ποσο τρολοσπαμερ πιαAnyway εγω εχω εδω και 10 χρονια καρεκλα γραφειου απο Σατο , περιττο να πω πως ειναι ΤΟΥμΠΑΝΟ , 200μου κοστισε τοτε αλλα τωρα που φαλίρισε δε ξερω αν εχει τιποτα της προκοπης.Προσπερνα οτιδηποτε στα 100ευρω αμα θελεις να την κρατησεις καιρο χωρις προβληματα,μακρια απο γνωστες αλυσιδες Ναι να προσπερασω....αλλωστε απεχθάνομαι πλαισιο και σια...αλλα Καμια ιδεα πιο συγκεκριμένη;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ρε μαν...ποσο τρολοσπαμερ πιαAnyway εγω εχω εδω και 10 χρονια καρεκλα γραφειου απο Σατο , περιττο να πω πως ειναι ΤΟΥμΠΑΝΟ , 200μου κοστισε τοτε αλλα τωρα που φαλίρισε δε ξερω αν εχει τιποτα της προκοπης.Προσπερνα οτιδηποτε στα 100ευρω αμα θελεις να την κρατησεις καιρο χωρις προβληματα,μακρια απο γνωστες αλυσιδες τωρα ναι θα σπαμαρω... συχαριτηρια για την αγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 τωρα ναι θα σπαμαρω... συχαριτηρια για την αγορα..Ρέ άνθρωπε πρώτον βάλε ένα ορθογραφικό έλεγχο. Μου έχεις βγάλει τα μάτια σε όλα τα post σου. Δεύτερον μιλάμε για την μέση μας και την τσέπη του άλλου, σ'αρεσει δε σ'αρεσει έχεις λάθος άποψη. Δεν έχω αλλά έχω κάτσει πχ σε ergohuman καρέκλα πελάτη. Αν μπορούσα θα αγόραζα κ εγώ μια καταπληκτική ας έχει 500. Είναι η μέρα με την νύχτα και από τις 3 καρέκλες που έχω αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια και κάναν κάτω από 100 η μία. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 να σου πω αυτο το προβλημα με τη μεση το ειχε η μανα μου επιδη λογο της δουλειας της σηκωνε βαρη.. αρα αν εχεις προβλημα με τη μεση προσπαθησε να μη σηκωνεις αντικειμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 8, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ναι ολα καλα η ergohuman αλλα 500 ειναι πολλα για τη τσεπη μου. Κατι γυρω στα 200 με 250 ειναι πιο προσιτο...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ:Seating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 8, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ:Seatingτο site τους πάντως ειναι ελλιπές ως αναφορά τα προϊόντα τους νομίζω . ty ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 8, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 να σου πω αυτο το προβλημα με τη μεση το ειχε η μανα μου επιδη λογο της δουλειας της σηκωνε βαρη.. αρα αν εχεις προβλημα με τη μεση προσπαθησε να μη σηκωνεις αντικειμενα..αχαχαχα ελιωσαααα.. :worship::worship::worship::worship::worship::worship:respect..τρελη απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 αχαχαχα ελιωσαααα.. :worship::worship::worship::worship::worship::worship:respect..τρελη απαντησηΤι να του πεις μετά; εκεί που λέει κάτι μετά στο πάει τρελιτσα κ Άντε Γειά. Προς θεού δεν ανέφερα την ergohuman για να την δεις για αγορά αλλά ως παράδειγμα για τον troll Master. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 8, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Δες και τις παρακάτω και με στυλ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BF7600 BUCKET/ EO271 Καρέκλες γραφείου : Καρέκλα διευθυντική Bucket Γνωστός μου έχει την 2η και απλά κάθεσαι στον αφρό και η πλάτη σου ακουμπάει αρκετά καλά 9/10 θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 8, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα προσιτές οι συγκεκριμένες. Οσο για το φιλο που trollάρει όλα καλα! Χρειαζεται ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 8, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 να σου πω αυτο το προβλημα με τη μεση το ειχε η μανα μου επιδη λογο της δουλειας της σηκωνε βαρη.. αρα αν εχεις προβλημα με τη μεση προσπαθησε να μη σηκωνεις αντικειμενα..Δώσε μου το κινητό σου. Όταν είναι να σηκώνω βάρη να σε φωνάζω να την κάνεις εσύ την καλή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Οκτώβριος 9, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 δες και εδω ρε μαν μπας και βρεις τιποτα.Dromeas S.A - Executive Chairs - Zeta D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Ιανουάριος 17, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Εδώ και κάποια ώρα είμαι κάτοχος αυτής της καρέκλας οπότε θα γράψω δύο πράγματα για όποιον ενδιαφέρεται. Η συναρμολόγηση ήταν σχετικά εύκολη. Οκ το μάνιουαλ δεν είναι λεπτομερές αλλά από την άλλη δε χρειάζεται κιόλας. Βίδες με κεφαλή allen, με τα κλειδάκια να περιέχονται οπότε δε θα χρειαστεί κάποιο άλλο εργαλείο. Η ποιότητα κατασκευής πολύ μέτρια στην καλύτερη. Από τις ραφές του πλαστικού (αυτό που οι περισσότεροι αναφέρουν ως δερματίνη) μέχρι του ότι η μπουκάλα αέρος απλά σφηνώνει ανάμεσα στο κάθισμα και τη βάση της (ροδάκια). Βάση και μπράτσα είναι πλαστικά. Κατά τη συναρμολόγηση νόμιζα ότι κάτι θα μου μείνει στο χέρι αν σφίξω καμιά βίδα παραπάνω απ όσο πρέπει Εκεί θέλει και λίγο προσοχή να πάρεις καλά τους τζόγους (όπως σ όλα τα συναρμολογούμενα βέβαια) να είναι όσο πιο στιβαρή γίνεται. Επίσης η μακροβιότητα της καρέκλας είναι αμφίβολη σύμφωνα και με τα παραπάνω. Εμφανισιακά η καρέκλα είναι αρκετά όμορφη για τα γούστα μου. Από άνεση, αν και ακόμη είναι νωρίς, μια χαρά μου φαίνεται και αρκετά ανατομική. Πιθανότατα για άτομα που είναι πιο εύσωμοι να μη βολέψει τόσο μιας και εγώ είμαι μικροκαμωμένος οπότε και το πλάτος του καθίσματος άνετο είναι όσο και το ύψος της πλάτης. Γενικά η καρέκλα είναι οκ, γιατί προφανώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες αλλά με παραπάνω κόστος. Όποιος έχει κάτσει σε 'καλή' καρέκλα και έχει απαιτήσεις καλό είναι να μην την κοιτάξει καν. Π.χ. η Markus (που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει στα IKEA) είναι κλάσεις ανώτερη αλλά βέβαια και 100+ ευρώ ακριβότερη. Εν κατακλείδι, η αγορά μου φάνηκε τίμια μιας (μέχρι στιγμής, μιας και αν δεν περάσει χρόνος δε μπορείς να έχεις καλή εντύπωση για την καρέκλα από ανατομικής άποψης) και πάνω κάτω ήξερα τί να περιμένω, δεδομένης πάντα και της τιμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 17, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 [MENTION=30440]Hodad[/MENTION] δε γράφεις και σε ποια από όλες τις καρέκλες αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Ιανουάριος 17, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 @Hodad δε γράφεις και σε ποια από όλες τις καρέκλες αναφέρεσαι;Ναι, έχεις δίκιο.´Εκανα επεξεργασία και έβαλα το link.Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά, ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Ιανουάριος 17, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 +1 για την Markus της ΙΚΕΑ. Χαλαρά η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει το γραφείο μου, άξιζε κάθε ευρώ. Και βασικά η τιμή της είναι μια χαρά αν αναλογιστείς παρόμοια μοντέλα άλλων εταιριών. Όπως κ να 'χει δε νοείται να δώσεις κάποιο σημαντικό ποσό για καρέκλα και να μην έχεις τα βασικά, δηλαδή 'κώλο' και πλάτη της καρέκλας φουλ customised (και μπράτσα αν γίνεται), ορθοπεδική στήριξη της μέσης και φυσικά να είναι αρκετά μεγάλη για να καλύπτει και το κεφάλι. Είχα βρει σε μια βιομηχανία στη Χαλκίδα καρέκλα στυλ Markus που είχε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, και σε τιμή κοντά στα 100 ευρώ, αλλά προτίμησα την Markus λόγω ευκολίας για test drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.