Jump to content

PROBLEM AT GIGABYTE X800XT

xylokastro

Recommended Posts

η καρτα στις μαμα συχνότητες (500mhz πηρύνας και 1 ghz στις μνήμες)χρησιμοποιώ το gigabyte v-tuner και οσο μεγαλυτερο ο/c,να κανω δεν μπορει να πιασει πανω απο 11.980 ποντους στο 3dmark , τι να κανω ωστε να παει παραπανω?χρησιμοποιώ catalyst 4.9

Εχεις βαλει enable overdrive????Δεν χρησιμοποιεις το ati tray tools καλυτερα???Τους 4.9 για να τους χρησιμοποιησεις σωστα πρεπει να εχειςκατεβασει κ το netframework απο τα windows,,,,το εχεις βαλει???Απο θερμοκρασιες που εισαι???Με αερα???Που τερματισε ο πυρηνας κ οι μνημες???

Δεν την επηρεαζει αυτο........!Εγω την εχω φτασει μαξ με αερα μνημες 594 κ πυρηνα 570 αλλα με ανοιχτο aircondition στους 16βαθμους κ εναν ανεμιστηρα να την χτυπαει κατακεφαλα.......ηταν idle στους 28 κ full μετα το 3dmark03 στους 36.....

αλλα αν θυμαμαι καλα το 13κ + κατι ψηλα το ειχα κανει με μνημες 590 κ πυρηνα 563

Αρχική απάντηση από xylokastro

οπωτε τι να κανω?

Οτι ψυξη μπορεις καλυτερα κ benchmarks αν σε ενδιαφερει μονο αυτο....

δεν μου ειπες με τι συχνοτητες εισαι κ βγαζεις 11.980....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.