Jump to content

iphone 4 + IOS 7 εντυπωσεις

HILL.K

Recommended Posts

billpeppas έγραψε:
Oι BSODs ( LOL ? or... iBSOD ) παίζουνε μόνο στα 5s ή τις έχετε και στο 4 & 4s ? :D

Στο 5s έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή numbers του iWork. Συμβαίνουν κάποιες φορές και στις καλύτερες οικογένειες :rolleyes:

Στο 4s και 4 δεν έχει αναφερθεί κάτι.

• 2 weeks later...
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply
  HILL.K έγραψε:
καμια απολυτως, το IOS 7 ειναι πολυ βαρυ για το 4 και 4s

Στο 4S το ios7 πηγαινει τελεια και ουτε εχει αναφερθει οτι εχει θεματα. Την εχεις περασει σε 4S και δεν παει καλα ή απλα το λες ετσι...

mtifosiGR έγραψε:
Στο 4S το ios7 πηγαινει τελεια και ουτε εχει αναφερθει οτι εχει θεματα. Την εχεις περασει σε 4S και δεν παει καλα ή απλα το λες ετσι...

Μισό λεπτο, δεν ειπα οτι δεν λειτουργει ή οτι εχει προβληματα...ισως να μην καταλαβα καλα τι ρωτησε ο suboy, η προσωπικη αποψη μου αποψη ειναι πως στο 4 που εχω εγω οπως και στο 4s ενός φιλου μετα την 7, το κινητο ''καθυστερει'' και αργεί περισσότερο σε γενικές γραμμές σε σχεση με πριν που ειχε την 6.

στο 5 της κοπελας μου με την 7 παει σφαιρα χωρίς προβληματα...

Reduce Motion setting located under Settings > General > Accessibility

το ενεργοποίησα, αν και χάνεις το animation του ios7

HILL.K έγραψε:
Μισό λεπτο, δεν ειπα οτι δεν λειτουργει ή οτι εχει προβληματα...ισως να μην καταλαβα καλα τι ρωτησε ο suboy, η προσωπικη αποψη μου αποψη ειναι πως στο 4 που εχω εγω οπως και στο 4s ενός φιλου μετα την 7, το κινητο ''καθυστερει'' και αργεί περισσότερο σε γενικές γραμμές σε σχεση με πριν που ειχε την 6.

στο 5 της κοπελας μου με την 7 παει σφαιρα χωρίς προβληματα...

Προσωπικη αποψη για το πως τα παει στο iphone 4 δεν εχω αλλα στο 4S ολα κυλανε οπως με την ios6 εκτος οτι τις επαφες τις ανoiγει ελαχιστα πιο αργα με το πατημα της εφαρμογης αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχω καταλαβει οτι καθυστερει ακομα και αν δουλευω ταυτοχρονα πολλες εφαρμογες.

Wizard! έγραψε:
Μηνύσεις γίνονται χιλιάδες και για λόγους εντυπωσιασμού. Αν και εφόσον την κερδίσουν, τότε τα ξαναλέμε.

οκ

Με την 7.0.3 πιστεύω σάρωσαν λίγο τα πράγματα.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Με 4s και την 7.0.3 δεν εχω παρατηρήσει κολλήματα αν εξαιρέσεις την κατανάλωση της μπαταρίας....

wesker έγραψε:
Με 4s και την 7.0.3 δεν εχω παρατηρήσει κολλήματα αν εξαιρέσεις την κατανάλωση της μπαταρίας....

Με το 7.0.1 και το 7.0.2 δεν είχα θέμα. Με το 7.0.3, μου το έκανε κι εμένα. Μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι είχε ανοίξει μόνο του το Bluetooth και το Wifi. Ρίξε μια ματιά.

Wizard! έγραψε:
Με το 7.0.1 και το 7.0.2 δεν είχα θέμα. Με το 7.0.3, μου το έκανε κι εμένα. Μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι είχε ανοίξει μόνο του το Bluetooth και το Wifi. Ρίξε μια ματιά.

Όχι φίλε μου, κλειστά τα έχω. Μέχρι στιγμής πήγα απο το 100% στο 20% με 1,5 μέρα αναμονή και 4 ώρες χρήσης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.