Chosen Οκτώβριος 9, 2013 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Εδώ δεν παίρνεις σοβαρά τη δική μου άποψη, τι να λέμε τώρα... Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε. Τόσα posts που έχεις κάνει σ'αυτό το θέμα είναι για να μας πεις ότι εσύ και ο συνάδελφός σου δεν είχατε πρόβλημα με το update; Γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι "από την στιγμή που δεν επηρεάζει ΟΛΟΥΣ τους χρήστες, ΔΕΝ είναι πρόβλημα". Θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι αυτός ο ορισμός του συστημικού προβλήματος. Υπάρχει acceptable failure rate και unacceptable failure rate. Το δεύτερο, έχει διάφορα επίπεδα αντιμετώπισης, ανάλογα με το συνολικό κόστος για την εταιρία (κόστος σε υλικά, εργασία, αλλά και απώλεια σε Net Promoter Score = χάνουμε πελάτες). Π.χ. στον χώρο των σκληρών δίσκων, ένα 2-3% failure rate δεν χτυπάει καμπανάκια. Τα υπόλοιπα πάνε ως εξής: * 3-4% -> Critical firmware release/ανακοίνωση κλπ * 4-5% -> Fast RMA (στο αλλάζουμε χωρίς πολλά πολλά) * 5-6% -> PFR (Proactive Field Replacement) * >6% -> Recall Κανένας (και χώνεψέ το καλά αυτό) κατασκευαστής δεν περιμένει 100% failure rate (αυτό που αναφέρεις παραπάνω ως "γενικό πρόβλημα") για να το θεωρήσει πρόβλημα που χρίζει αντιμετώπισης από την εταιρία. Οπότε τα συμπεράσματα του στυλ "σε μένα δεν έτυχε => άρα δεν έχει 100% failure rate => άρα δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα/καθόλου πρόβλημα ή το πρόβλημα είναι user error", έχουν πολύ μικρή βαρύτητα. Πήγαινε σε ένα θέμα που συζητιέται το σχεδόν 10% failure rate των δίσκων Seagate "Moose" και πες τους "ξέρω 3 δίσκους που δεν έχουν χαλάσει" και μετά έλα να μου πεις τι συνεισφορά είχε το feedback σου στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2013 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Οπότε τα συμπεράσματα του στυλ "σε μένα δεν έτυχε => άρα δεν έχει 100% failure rate => άρα δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα/καθόλου πρόβλημα ή το πρόβλημα είναι user error", έχουν πολύ μικρή βαρύτητα.Οπότε τα συμπεράσματα του στυλ "σε εμένα έτυχε => άρα έχει 100% failure rate => άρα υπάρχει γενικό πρόβλημα/είναι προβληματικό το update ή δεν είναι user/app error" έχουν πολύ μικρή βαρύτητα.Proper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 9, 2013 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε. Τόσα posts που έχεις κάνει σ'αυτό το θέμα είναι για να μας πεις ότι εσύ και ο συνάδελφός σου δεν είχατε πρόβλημα με το update; Γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι "από την στιγμή που δεν επηρεάζει ΟΛΟΥΣ τους χρήστες, ΔΕΝ είναι πρόβλημα". Θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι αυτός ο ορισμός του συστημικού προβλήματος.Υπάρχει acceptable failure rate και unacceptable failure rate. Το δεύτερο, έχει διάφορα επίπεδα αντιμετώπισης, ανάλογα με το συνολικό κόστος για την εταιρία (κόστος σε υλικά, εργασία, αλλά και απώλεια σε Net Promoter Score = χάνουμε πελάτες). Π.χ. στον χώρο των σκληρών δίσκων, ένα 2-3% failure rate δεν χτυπάει καμπανάκια. Τα υπόλοιπα πάνε ως εξής: * 3-4% -> Critical firmware release/ανακοίνωση κλπ * 4-5% -> Fast RMA (στο αλλάζουμε χωρίς πολλά πολλά) * 5-6% -> PFR (Proactive Field Replacement) * >6% -> Recall Κανένας (και χώνεψέ το καλά αυτό) κατασκευαστής δεν περιμένει 100% failure rate (αυτό που αναφέρεις παραπάνω ως "γενικό πρόβλημα") για να το θεωρήσει πρόβλημα που χρίζει αντιμετώπισης από την εταιρία. Οπότε τα συμπεράσματα του στυλ "σε μένα δεν έτυχε => άρα δεν έχει 100% failure rate => άρα δεν υπάρχει γενικό πρόβλημα/καθόλου πρόβλημα ή το πρόβλημα είναι user error", έχουν πολύ μικρή βαρύτητα. Πήγαινε σε ένα θέμα που συζητιέται το σχεδόν 10% failure rate των δίσκων Seagate "Moose" και πες τους "ξέρω 3 δίσκους που δεν έχουν χαλάσει" και μετά έλα να μου πεις τι συνεισφορά είχε το feedback σου στο θέμα Ακριβώς όπως τα λές ισχύουν όμως και τα αντίθετα. Τράβα σε 99% non failure και πες τους έχω 3 κινητά που χαλάσαν να δούμε πόσο θα σε μετρήσουν. Δεν νομίζω οτι ο Wizard είπε οτι ξέρετε σε 3 δικά μου κινητά δεν έχω θέμα άρα και γενικά δεν υπάρχει. Ενώ ο gomar είπε σε μιας φίλης το κινητό σέρνετε άρα υπάρχει γενικά πρόβλημα σε όλους και δε το δέχεσαι γιατί γενικά δε δέχεσαι πρόβλημα αν δε σου τύχει. Καταναλώνουμε χρόνο άδικα όπως το βλέπω. Γιατί διαβάζουμε ανάμεσα απο τις γραμμές και μεταφέρουμε όπως και ότι θέλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 9, 2013 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Στο 4S το ios7 λειτουργει αψογα σε οτι και αν εχω δοκιμασει. Σε τι ακριβως εχεις παρατηρησει καθυστερηση?δεν ειπα οτι σερνεται απλα καποιες φορες πχ οταν πας να κανεις κλησει.. μια μερα ειχα gps (sygic) κ με καλουσαν μεχρι να ανοιξει το μεγαφωνο εκανε 10-15 sec περιπου.. γενικα καποιες φορες βλεπω καθυστερηση.. αλλα οχι παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2013 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Ακριβώς όπως τα λές ισχύουν όμως και τα αντίθετα. Τράβα σε 99% non failure και πες τους έχω 3 κινητά που χαλάσαν να δούμε πόσο θα σε μετρήσουν.Δεν νομίζω οτι ο Wizard είπε οτι ξέρετε σε 3 δικά μου κινητά δεν έχω θέμα άρα και γενικά δεν υπάρχει. Ενώ ο gomar είπε σε μιας φίλης το κινητό σέρνετε άρα υπάρχει γενικά πρόβλημα σε όλους και δε το δέχεσαι γιατί γενικά δε δέχεσαι πρόβλημα αν δε σου τύχει.Καταναλώνουμε χρόνο άδικα όπως το βλέπω. Γιατί διαβάζουμε ανάμεσα απο τις γραμμές και μεταφέρουμε όπως και ότι θέλουμε.κανεις λαθος.ΠΟΛΛΟΙ εχουν προβληματα..οχι μονο η φιλη μουενω εσυ και ο wizard ειστε απο τους λιγους.οσο εψαχνα για να λυσω το προβλημα της φιλης μου , διαβαζα συνεχεια προβληματα.τυχη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 9, 2013 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 κανεις λαθος.ΠΟΛΛΟΙ εχουν προβληματα..οχι μονο η φιλη μουενω εσυ και ο wizard ειστε απο τους λιγους.οσο εψαχνα για να λυσω το προβλημα της φιλης μου , διαβαζα συνεχεια προβληματα.τυχη ;Κοιτά και εμείς μπορεί να έχουμε αλλά με την δικιά μας άποψη, οπτική γωνία μπορεί να τα αγνοούμαι ξεχνάμε.Πχ αυτό που λέει ο zyx το έχω πετύχει και εγώ όταν έχω πχ sygic ανοιχτό και το θυμήθηκα τώρα. Και όχι πάντα.Τα feedback θα το δείξουν όμως αν είναι γενικό πρόβλημα και κάτι που θα λυθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 9, 2013 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 όσοι δεν είστε ικανοποιημενοι με την 7 στο i4 γιατί δεν βάζετε μια προηγούμενη ? εφοσον το δινουν ακομα το 4αρι υπαρχουν πιθανοτητες να την στρωσουν την 7 και εκει. δεν ειναι τιποτα να μικρυνουν τα animations ή να τα κόψουν τελείως. Στο cydia υπαρχουν σχετικά tweaks χρονια τωρα. φυσικα εγω ειμαι στην 5.1.1 με cydia και το υπερμαστ activator και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την αντοχή του στο χρονο. αργοτερα πηρα και το neoV που εχει καλυτερο (νομιζω δε το χα ψαξει και πολυ) hw απο το i4. δυστυχως το neoV μετα απο ενα μηνα αρχισε να σερνεται σε τραγικό βαθμο. η γυναικα γρινιαζει, και ψαχνω να βρω χρονο (αλλα βαριεμαι ) να διαβασω απο εδω και εκει τι να κανω και τι να κατεβασω και πως να κανω μπακαπ για να παιξει το android εστω λιγο καλυτερα, μπορει να μην ειναι χρονοβόρο αλλα βαριεμαι απιστευτα τωρα να ασχολουμαι και με τα τηλεφωνα. ειχα καλομαθει με το iOS + cydia... set up and forget Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2013 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 δε νομιζω να γινεται πλεον downgrade σε 6.χ.χδιορθωστε με αν κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 9, 2013 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Οπότε τα συμπεράσματα του στυλ "σε εμένα έτυχε => άρα έχει 100% failure rate => άρα υπάρχει γενικό πρόβλημα/είναι προβληματικό το update ή δεν είναι user/app error" έχουν πολύ μικρή βαρύτητα.Proper.Σα να κάνω συζήτηση με τον 4χρονο γιο μου ρε Γιώργο, "αφού δε μ'αφήνεις να φάω παγωτό, δεν θα φάω τίποτα".Το ότι το άκρο που υποστηρίζεις δεν ισχύει, δεν σημαίνει ότι ισχύ το άλλο άκρο. Μιλάμε για user experience και οι users έχουν αρχίσει να φωνάζουν.Φέρνεις ένα review για παράδειγμα και βγάζεις το εντελώς αντίθετο συμπέρασμα από αυτό που λέει το review:Το ότι επίσημα benchmarks δείχνουν το τηλέφωνο να έχει καλύτερη συμπεριφορά, τι σημαίνει;Καλύτερη από τι; Από iPhone 3GS; Από οδήγηση Lada σε χωματόδρομο; Για σύγκριση με το iOS 6 στο 4άρι δεν μιλάμε; Και για το review του Arstechnica δεν μιλάμε; Τι διάολο, τυφλός είμαι;...navigating around iOS 7 on the iPhone 4 is just going to feel slower than iOS 6 did......Cold boot time has also increased significantly......iOS 7 reduces battery life slightly compared to iOS 6 on the same hardware...Proceed with cautionWhen asked whether you should install iOS 6 on an iPhone 3GS, we can say "yes" without hesitation or condition. When it comes to the iPhone 4 and iOS 7, our response is a more measured "do it if you like the new features, but have you considered a newer phone?"Μα τον Dolly, μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις κλείσει τα μάτια σου, έχεις βάλει τα δάχτυλα στ'αυτιά σου και φωνάζεις "λα-λα-λα δε με νοιάζει, δεν υπάρχει πρόβλημα, δείτε και την μετοχή της Apple τι ψηλά που είναι".Δεν είναι κακό ενίοτε να καταλαβαίνεις ότι έχεις πει κοτσάνα και να υπαναχωρείς, δείχνει ωριμότητα αν μη τι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 9, 2013 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 δε νομιζω να γινεται πλεον downgrade σε 6.χ.χδιορθωστε με αν κανω λαθοςΔεν νομίζω ούτε εγώ. Ελπίζω με custom firmware και τα blobs να γυρνάει βέβαια. γιατί το σκέφτομαι να γυρίσω σε 6 λόγο jb και εφαρμογών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2013 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 κανεις λαθος.ΠΟΛΛΟΙ εχουν προβληματα..οχι μονο η φιλη μουενω εσυ και ο wizard ειστε απο τους λιγους.οσο εψαχνα για να λυσω το προβλημα της φιλης μου , διαβαζα συνεχεια προβληματα.τυχη ;Γνώστης είσαι και καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δε στέκει, έτσι... ; :...:Όταν το firmware/OS επιβαρύνει ένα μηχάνημα και λόγω μεγαλύτερων απαιτήσεων δε δουλεύει αποτελεσματικά, το πρόβλημα είναι ουσιαστικό και δε λύνεται χωρίς optimization ή καλύτερο hardware. Αν βάλεις Windows 7 σε 1000 ίδια μηχανήματα με Pentium 3 και τα 5 από αυτά δουλεύουν γρήγορα, ενώ τα υπόλοιπα 995 σέρνονται, τι θα πεις; Είναι βαρύ το λειτουργικό; Αν ήταν βαρύ δε θα το έκανε σε ΟΛΑ;Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ απλό. Εδώ μέσα, αλλά και όπου και να κοιτάξεις, υπάρχουν χιλιάδες threads με προβληματικά firmware για Android. Custom, Original, της Samsung, από το XDA, "καθαρά" της Google, κλπ.Είναι απόλυτα λογικό να παιδεύεστε με αυτά, γιατί είναι επιλογή σας και αν είχατε αφήσει το μαμά, όλα θα ήταν μέλι γάλα. Δεν είναι προβλήματα, είναι δοκιμές. Δεν είναι κολλήματα, είναι ακατάλληλα για τη συσκευή.Όταν όμως πρόκειται για Apple, τότε γίνεται Κόλαση... Δε δουλεύει τίποτα, είναι όλοι άσχετοι, απορούμε τι του βρίσκουν, όσοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα είναι εξαίρεση ή κολλημένοι και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Πουλήστε λοιπόν τα iPhones (κι εδώ αν έχετε κανένα 5S σε καλή τιμή), πάρτε όλοι Android, πείστε και τους γνωστούς σας να κάνουν το ίδιο και όποιος δεν το κάνει, μην του ξαναμιλήσετε και αφήστε εμάς που δουλεύουν όλα ρολόι να κοιμόμαστε όρθιοι.Σα να κάνω συζήτηση με τον 4χρονο γιο μου ρε Γιώργο, "αφού δε μ'αφήνεις να φάω παγωτό, δεν θα φάω τίποτα".Το ότι το άκρο που υποστηρίζεις δεν ισχύει, δεν σημαίνει ότι ισχύ το άλλο άκρο. Μιλάμε για user experience και οι users έχουν αρχίσει να φωνάζουν.Ακριβώς το ίδιο μου λες Πέτρο. Ακριβώς. Φωνάζουν "κάποιοι" και το κάναμε "όλοι". Άνοιξε thread εδώ μέσα και είπαν ότι έχουν πρόβλημα 3 και κάποιοι γνωστοί τους.Αν ήταν σοβαρό θα είχαν γράψει περισσότεροι, δεν πιστεύεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 9, 2013 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 δεν μπορεις να κατεβασεις μια ios και να την βαλεις με shift κτλ. πλεον ? δεν το χω ψαξει.χωρις να εχω βαλει την ios7 γιατι οπως ειπα δεν υπηρχε λογος ποτε να φυγω απο 5.1.1 και cydia. Προτεινω σε αυτους που εχουν ios7 και δεν μπορουν να γυρισουν πισω να την ξαναβαλουν με itunes απο pc κανονικα set up as new οχι με OTA και μετα hard reset.Σιγουρα δεν θα παιζει οπως στα καινουρια αλλα δεν νομιζω να ειναι και unusable.Μου κανει εντυπωση παντως γιατι ολα αυτα τα εφφε και πολυ πιο εντυπωσιακά και τα nofications settings animations και μπιρι μπιρι και ενα σωρο αλλα μπορεις να τα βαλεις χρονια τωρα απο cydia και το 4αρι δεν καταλαβαινε... περιλαμβανει και αλλα πραγματα βεβαια ενα update αλλα σιγουρα οποιοαδηποτε καθυστερυση δεν ειναι απο αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 9, 2013 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 δεν μπορεις να κατεβασεις μια ios και να την βαλεις με shift κτλ. πλεον ? δεν το χω ψαξει.χωρις να εχω βαλει την ios7 γιατι οπως ειπα δεν υπηρχε λογος ποτε να φυγω απο 5.1.1 και cydia. Προτεινω σε αυτους που εχουν ios7 και δεν μπορουν να γυρισουν πισω να την ξαναβαλουν με itunes απο pc κανονικα set up as new οχι με OTA και μετα hard reset.Σιγουρα δεν θα παιζει οπως στα καινουρια αλλα δεν νομιζω να ειναι και unusable.Μου κανει εντυπωση παντως γιατι ολα αυτα τα εφφε και πολυ πιο εντυπωσιακά και τα nofications settings animations και μπιρι μπιρι και ενα σωρο αλλα μπορεις να τα βαλεις χρονια τωρα απο cydia και το 4αρι δεν καταλαβαινε... περιλαμβανει και αλλα πραγματα βεβαια ενα update αλλα σιγουρα οποιοαδηποτε καθυστερυση δεν ειναι απο αυτα...Ποτέ δεν μπορούσες απλά με shift και restore γιατί κάνει verification σε servers της apple. Αν είναι locked out η έκδοση τότε δεν γίνεται με εύκολο τρόπο και χωρίς να προνοήσεις.Είναι όλο το γραφικό περιβάλλον που το βαρένει. Είναι theme, transition εφέ και features. Αν φόρτωνες πχ τέτοιο θέμα στο winterboard το κινητό θα σερνόταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 9, 2013 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Ποτέ δεν μπορούσες απλά με shift και restore γιατί κάνει verification σε servers της apple. Αν είναι locked out η έκδοση τότε δεν γίνεται με εύκολο τρόπο και χωρίς να προνοήσεις.Είναι όλο το γραφικό περιβάλλον που το βαρένει. Είναι theme, transition εφέ και features. Αν φόρτωνες πχ τέτοιο θέμα στο winterboard το κινητό θα σερνόταν.ναι ε? ε ειχα βαλει μερικα για πλακα και μου φαινοταν μια χαρα, μπορει να μην το χα παρακάνει...και η αλήθεια ειναι απόφευγα το winterboard..ακομα και στα τις εμφανισης, εβαζα τα αρχεια μεσα στους φακελους απ ευθειαςΔεν νομίζω ούτε εγώ. Ελπίζω με custom firmware και τα blobs να γυρνάει βέβαια. γιατί το σκέφτομαι να γυρίσω σε 6 λόγο jb και εφαρμογώνοσο για το πρηγουμενο νομιζω θα βρεις λυση. Αν ειχες cydia στην 6 και λογικα σωσμενα τα shsh σιγουρα γινεται να γυρισεις με shift restore και αν δεν γινεται με το τελευταιο itunes βαλε προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 9, 2013 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 κάτι που θα λυθεί.Με την συμπεριφορά της Apple ( βλέπε προβλήματα με το σήμα -> άγνοια -> αφού έγινε ντόρος -> "ναι υπάρχει θεματάκι" -> λύση Apple ® = "λάθος στα γραφικά, έδειχνε παραπάνω μπάρες στο σήμα από ότι έχετε κανονικά -> problem solved ( παρά ταύτα άλλα κινητά καθώς και αρκετά φθηνότερα είχαν και έχουν αρκετά καλύτερο σήμα στην ίδια περιοχή, και ταυτόχρονα έχουνε και καλύτερο SAR... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 9, 2013 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Αν ειχες cydia στην 6 και λογικα σωσμενα τα shsh σιγουρα γινεται να γυρισεις με shift restore και αν δεν γινεται με το τελευταιο itunes βαλε προηγούμενο.και λίγο αυτοquote μόνο για iPhone 4 και για όσους δεν έχουν τα shsh blobs παλι γίνεται...search iFaith (από iH8sn0w όποτε δεν έψαξα καν αν παίζει ή όχι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 9, 2013 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 θα επρεπε να ειχαν αφησει το πισωγυρισμα στην 6κατι εκδοση ανοιχτο....εκτος αν το σκεπτικο της apple ειναι ''σου αργει? παρε το 5!!'' ...αναγκαστικα λοιπον θα παω να αγορασω κατι αλλο....σε SAMSUNG!παρολο που το 4 εχει το ιδανικο μεγεθος για μενα δεν μπορω να δουλεψω πια οπως πριν, θεωρω πως εχει και παρα πολλα προβληματα ακομα η 7. προχτες για παραδειγμα εστειλα ενα μνμ σε ενα φιλο, του πηγε 7 φορες και σε μενα εδειξε οτι πηγε μονο 1, μου απαντησε και μετα του ξαναπαντησα ,το οποιο μνμ δεν το ελαβε ποτε, ενω σε μενα εδειξε οτι πηγε κανονικα!!Και στο δικό μου 4άρ, το ios7 πηγαίνει αρκετά καλά. Νταξ, λίγο (ελάχιστο) lag έχει, αλλά η εμπειρία χρήσης του ios δεν αλλάζει. Απ'ότι λένε, καλύτερα να μην γίνει update OTA, αλλά restore & set up as new.Γενικά, δεν μετάνιωσα καθόλου που πέρασα στην 7 (σε σχέση με το ios 6, όπου κι εκεί τα πράματα δεν ήταν και τόσο καλά στο 4άρ......)Που ειναι ρε παιδια αυτο το περιφημο it just works?Που ειναι ρε παιδια αυτο το "Οι αλλοι βγαζουν πολλες συσκευες, εμεις βγαζουμε ποιοτικες συσκευες";1 αναβαθμιση βγαζεις το χρονο για 2-3-4 δικες σου συκευες. Και παλι εχεις θεματα.Απαραδεκτη, αθλια Apple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Οκτώβριος 9, 2013 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 [quote ]τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου στους νεοτσε αντροιντ κατοχους γροθια στο κατεστημενο και πολλα υποσχομενους για ολική αλλαγη του σαπιου καπιταλιστικου συστήματος που πανε κοντρα στα σχεδια της Αpple βασικης υπευθυνης για τις οικονομικες και ηθικες τραγωδιες που ζουμε. απ του χρονου ανακοινωνω οτι θα αφησω και εγώ το αθλιο iOS για καποιο αντροιντ καποιας αλλης αντι ιμπεριαλιστικής εταιρίας οπως η samsung ή θα ενισχυσω οπως μπορω την οικονομια της συναγωνίστριας Κινας αρωγός ηθους και αξιων που ουδεμια σχεση εχει με την καπιταλιστικη κριση [ /QUOTE] αλλα κραζουμε εδω http://www.thelab.gr/eidiseis/i-apple-parousiase-ta-iphone-5s-kai-126384.html που εχω βαλει στοιχημα οτι θα ξεπερασει τις 15 σελιδες κραξιμο εδω εχει πιο support χαρακτηρα το thread και αμα κραζουμε την apple εδω θα χασω και το στοίχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2013 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Γνώστης είσαι και καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δε στέκει, έτσι... ; :...:Όταν το firmware/OS επιβαρύνει ένα μηχάνημα και λόγω μεγαλύτερων απαιτήσεων δε δουλεύει αποτελεσματικά, το πρόβλημα είναι ουσιαστικό και δε λύνεται χωρίς optimization ή καλύτερο hardware. Αν βάλεις Windows 7 σε 1000 ίδια μηχανήματα με Pentium 3 και τα 5 από αυτά δουλεύουν γρήγορα, ενώ τα υπόλοιπα 995 σέρνονται, τι θα πεις; Είναι βαρύ το λειτουργικό; Αν ήταν βαρύ δε θα το έκανε σε ΟΛΑ;Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ απλό. Εδώ μέσα, αλλά και όπου και να κοιτάξεις, υπάρχουν χιλιάδες threads με προβληματικά firmware για Android. Custom, Original, της Samsung, από το XDA, "καθαρά" της Google, κλπ.Είναι απόλυτα λογικό να παιδεύεστε με αυτά, γιατί είναι επιλογή σας και αν είχατε αφήσει το μαμά, όλα θα ήταν μέλι γάλα. Δεν είναι προβλήματα, είναι δοκιμές. Δεν είναι κολλήματα, είναι ακατάλληλα για τη συσκευή.Όταν όμως πρόκειται για Apple, τότε γίνεται Κόλαση... Δε δουλεύει τίποτα, είναι όλοι άσχετοι, απορούμε τι του βρίσκουν, όσοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα είναι εξαίρεση ή κολλημένοι και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Πουλήστε λοιπόν τα iPhones (κι εδώ αν έχετε κανένα 5S σε καλή τιμή), πάρτε όλοι Android, πείστε και τους γνωστούς σας να κάνουν το ίδιο και όποιος δεν το κάνει, μην του ξαναμιλήσετε και αφήστε εμάς που δουλεύουν όλα ρολόι να κοιμόμαστε όρθιοι.ρε συ Γιωργο σοβαρα ΤΙ λες ; πρωτον Γιατι συγκρινεις με android / samsung? *δευτερον το παραδειγμα σου ειναι ατυπο γιατι :οταν θα πας να βαλεις ΕΣΥ ο ιδιος (με δικια σου πρωτοβουλια) windows 7 σε ενα παναρχαιο μηχανημα και δε θα παιζει , θα σαι βλακας αν πεις οτι φταιει το λειτουργικο...αλλα και παλι μιλαμε για 234324293423 διαφορετικα ειδη υλικου..που παιζει να υπαρχει ασυμβατοτητα..στο ρημαδι το iphone ΤΙ ασυμβατοτητα υπαρχει οταν υπαρχει ΕΝΑ λειτουργικο για ΜΙΑ συσκευη (αντε 3-4 στο συνολο) η οποια ΙΔΙΑ η εταιρια προωθει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ λειτουργικο για τις δικες της συσκευες ;Πως μπορεις και μου συγκρινεις λοιπον αυτο το πραγμα ; δλδ δεν ειανι ευθυνη της apple που εβγαλε το Ios 7 για το iphone 4 που χρειαζεται για καλυτερες απαιτησεις απο το iphone 4?Να καταλαβω δηλαδη...επισης οι κατοχοι ανδροιδ , ναι δε συμφωνω με το να ασχολουνται με roms / benches / firmwares / kernels...αυτο δεν ειναι εχω ενα κινητο και κανω τη δουλεια μου..αλλα πως να κουραζω τον χρονο μου.βεβαια για ορισμενους ειναι ασχολια γτ υπαρχει δυνατοτητα στα ανδριοδ.προσωπικα.. μιας και αναφερεις συνεχεια περι ανδροιδ / samsungοταν λοιπον ημουν 4.1.1 νομιζω... και μου κανει update σε 4.1.2?(δε θυμαμαι ακριβως) και εκραζα πως ΡΟΥΦΑΕΙ τη μπαταρια σαν η lamborghini την 100αρα , τα εβαλα με την samsung.αλλα περασα την προηγουμενη - αναγκαστικα - rom και ολα καλα.Πλεον μετα απο updates διορθωθηκε.Αλλα ναι ειμαι default rom , ΟΥΤΕ ροοτ δε το εχω κανει γιατι πραγματικα στο note2 ΔΕΝ με απασχολει μια καλυτερη ρομ.εχει τοση δυναμη που δε χρειαζεσαι αλλη ρομ.Επισης , οταν λοιπον ο κοσμακης δεν ξερει τι ειναι τα sshh που λετε και δυνοπαθει με το οτι δεν ειναι λειτουργικο το κινητο τους , λογικο ειναι να προτεινεις ενα κινητο απροβληματιστο.Ε σαν καλος φιλος / γκομενος / lover / συζηγος / κερατας προτεινω το note2 που τρεχει ημερονυχτα χωρις προβλημα.Ναι σε μενα και σε ΑΛΛΟΥΣ 312493248324928 χρηστες..στην περιπτωση σου το ιος 7 τρεχει απροβληματιστα σε σενα και σε αλλους 2-3 χρηστες..να η διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2013 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 ρε συ Γιωργο σοβαρα ΤΙ λες ; πρωτον Γιατι συγκρινεις με android / samsung? *δευτερον το παραδειγμα σου ειναι ατυπο γιατι :οταν θα πας να βαλεις ΕΣΥ ο ιδιος (με δικια σου πρωτοβουλια) windows 7 σε ενα παναρχαιο μηχανημα και δε θα παιζει , θα σαι βλακας αν πεις οτι φταιει το λειτουργικο...αλλα και παλι μιλαμε για 234324293423 διαφορετικα ειδη υλικου..που παιζει να υπαρχει ασυμβατοτητα..στο ρημαδι το iphone ΤΙ ασυμβατοτητα υπαρχει οταν υπαρχει ΕΝΑ λειτουργικο για ΜΙΑ συσκευη (αντε 3-4 στο συνολο) η οποια ΙΔΙΑ η εταιρια προωθει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ λειτουργικο για τις δικες της συσκευες ;Ρε Ιάσονα, διάβασε σε παρακαλώ τι έγραψα. Που ακριβώς ανέφερα τη λέξη "ασυμβατότητα";Εγώ άλλο πράγμα σου λέω.Όσον αφορά στο update, με δική μου πρωτοβουλία έγινε. Δε με ανάγκασε κανείς, ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Ο [MENTION=4508]Dem[/MENTION] παίζει ακόμα με το iOS 5. Τους ξέφυγε φαίνεται από τα Gulag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.