HILL.K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 εχει παρατηρησει καποιος απο εσας προβληματα μετα την αναβαθμιση του? εμενα κολλαει συνεχως, αργει παρα πολυ και γενικα νιωθω οτι εχω ενα Pentium 4 για να τρεχει WIN8 !!! . το 3G μια το χανει μια το βρισκει και γενικα μου την εχει σπασει γιατι κανει 10 ωρες.... εχει κανεις παρομοιο προβλημα? γιατι δε νομιζω να οφειλεται στην εταιρεια κινητης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Όσο feedback έχω δει μέχρι στιγμής για τα 4άρια (και από μερικούς με 4S) δείχνει ότι το iOS7 το επιτρέψανε και για τόσο παλιές συσκευές απλά για να λένε ότι η Apple φροντίζει τα παιδιά της και "κοίτα τι διάρκεια ζωής έχουν τα iPhones". Αντικειμενικά, δεν θα έπρεπε να επιτρέψουνε αυτό το update στα 4άρια.Ολόιδιο σκηνικό και με το Samsung Galaxy Ace 2 της συζύγου μου, που του δώσανε 4.1.2 και απλά δεν πάει. 15 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τις επαφές δεν είναι "lag", είναι unusable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Οριακά είναι κ στο 4s κ σε πολλά πράγματα αργεί κ το 4s. για το 4αρι ότι είπε κ ο chosen δεν έπρεπε να σε αφήνει να το βάλεις. Εδω κ το iOS 6 πάλι καθυστερούσε το 4 στο 4s ήταν μια χαρά η 6 η 7 αργή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Εμένα που δουλεύει άριστα και χωρίς προβλήματα, θα πρέπει να μου έκλεψαν στον ύπνο το 4 και να μου έβαλαν 5 με κοντή οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Tι περιμενες απο την Apple; Μηπως ξερουν να γραψουν και software; 3 συσκευες εχουν και δεν μπορουν ενα κανουν optimize ενα κλειστο OS χωρις επιλογες. Στο 4ρι τα effects επαιζαν μια χαρα απο Barrel. Εμένα που δουλεύει άριστα και χωρίς προβλήματα, θα πρέπει να μου έκλεψαν στον ύπνο το 4 και να μου έβαλαν 5 με κοντή οθόνη... Mπραβο. Ολος ο κοσμος εχει lag αλλα το δικο σου οχι. Τι σημαινει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Οκτώβριος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Αν και έχω ξεμείνει με την jbroken 5.1.1, προς το παρόν δεν έχω βάλει την 7 και απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να την βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Mπραβο. Ολος ο κοσμος εχει lag αλλα το δικο σου οχι.Τι σημαινει αυτο;Για πες μας εσύ που ξέρεις καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Οκτώβριος 7, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Οριακά είναι κ στο 4s κ σε πολλά πράγματα αργεί κ το 4s. για το 4αρι ότι είπε κ ο chosen δεν έπρεπε να σε αφήνει να το βάλεις. Εδω κ το iOS 6 πάλι καθυστερούσε το 4 στο 4s ήταν μια χαρά η 6 η 7 αργήΣτο 4S το ios7 λειτουργει αψογα σε οτι και αν εχω δοκιμασει. Σε τι ακριβως εχεις παρατηρησει καθυστερηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 7, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Πριν βάλω 7 στο δικό μου είδα 4s και είχα ενδοιασμούς. Για να μην πολυλογώ σε έμενα είναι μια χαρά. Ναι αργεί λίγες φορές ειδικά στην 7 αλλά με 7.0.2 έστρωσε καλύτερα. Για Internet τηλέφωνο και κάνα παιχνίδι της πλάκας είναι καλά. Πρόβλημα 0 έως τώρα. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 8, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 θα επρεπε να ειχαν αφησει το πισωγυρισμα στην 6κατι εκδοση ανοιχτο....εκτος αν το σκεπτικο της apple ειναι ''σου αργει? παρε το 5!!'' ...αναγκαστικα λοιπον θα παω να αγορασω κατι αλλο....σε SAMSUNG!παρολο που το 4 εχει το ιδανικο μεγεθος για μενα δεν μπορω να δουλεψω πια οπως πριν, θεωρω πως εχει και παρα πολλα προβληματα ακομα η 7. προχτες για παραδειγμα εστειλα ενα μνμ σε ενα φιλο, του πηγε 7 φορες και σε μενα εδειξε οτι πηγε μονο 1, μου απαντησε και μετα του ξαναπαντησα ,το οποιο μνμ δεν το ελαβε ποτε, ενω σε μενα εδειξε οτι πηγε κανονικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Αν λες για iMessage τότε ειναι known issue, θα βγάλουν patch σύντομα. Με reboot στο τηλέφωνο στρώνει προσωρινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Οκτώβριος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Και στο δικό μου 4άρ, το ios7 πηγαίνει αρκετά καλά. Νταξ, λίγο (ελάχιστο) lag έχει, αλλά η εμπειρία χρήσης του ios δεν αλλάζει. Απ'ότι λένε, καλύτερα να μην γίνει update OTA, αλλά restore & set up as new.Γενικά, δεν μετάνιωσα καθόλου που πέρασα στην 7 (σε σχέση με το ios 6, όπου κι εκεί τα πράματα δεν ήταν και τόσο καλά στο 4άρ......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 8, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Αν λες για iMessage τότε ειναι known issue, θα βγάλουν patch σύντομα. Με reboot στο τηλέφωνο στρώνει προσωρινά.οχι δεν μιλαω για iMessage, κανονικο sms ηταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Και στο δικό μου 4άρ, το ios7 πηγαίνει αρκετά καλά. Νταξ, λίγο (ελάχιστο) lag έχει, αλλά η εμπειρία χρήσης του ios δεν αλλάζει. Απ'ότι λένε, καλύτερα να μην γίνει update OTA, αλλά restore & set up as new.Γενικά, δεν μετάνιωσα καθόλου που πέρασα στην 7 (σε σχέση με το ios 6, όπου κι εκεί τα πράματα δεν ήταν και τόσο καλά στο 4άρ......)και ΟΤΑ και restore τα προβληματα συνεχιζονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Οκτώβριος 8, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 ..... αλλά restore & set up as new.μπορω να το κανω αυτο στο 4 που εχω περασει την 7 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Οκτώβριος 8, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ασφαλώς και μπορείς (όποτε θες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 9, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Απ'ότι λένε, καλύτερα να μην γίνει update OTA, αλλά restore & set up as new.Συγγνωμη, αλλα.. αυτος δεν ειναι ο γενικος κανονας για τα ios updates?(δεν απευθυνομαι σε σενα, αλλα σε ολους τους υπολοιπους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Συγγνωμη, αλλα.. αυτος δεν ειναι ο γενικος κανονας για τα ios updates?(δεν απευθυνομαι σε σενα, αλλα σε ολους τους υπολοιπους)Από το πρώτο iPhone (2G) μέχρι το 4 που έχω τώρα κι από το iOS 1.0 μέχρι το iOS 7.0.2 που έχω τώρα, κάνω πάντα update. Μια φορά μόνο χρειάστηκε να κάνω restore, αλλά ήταν σε JB τηλέφωνο και δεν ολοκληρώθηκε το update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 καλα εσυ εισαι η εξαιρεση..ολα σου δουλευον ρολοι η νομιζεις οτι σου δουλευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2013 Πιστεύω ότι είμαι αρκετά σχετικός με το χώρο για να μη "νομίζω" ότι δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.