Chosen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Αυτό που λέει ο τίτλος. Που το βρίσκουμε; (αξιόπιστα μαγαζιά)Κοιτάω από δω κι από κει, αλλά δεν έχω εμπειρία από κινέζικα καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Οκτώβριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ibuygoo.com λένε πως είναι αξιόπιστο και συνεργάζεται με xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Merimobilesκαι λογικα ισως παιζει ακομα η εκπτωση αν μπεις απο το forum : miui.grδιαθεσιμοτητα δεν ξερω τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ebay & power sellers 230euro. αλλιως τα γνωστα κινεζικα.πχ link: Xiaomi MI 2S 16GB Quad Core 1 7GHz 2G RAM 4 3" 8 0MP Camera Android by RAM | eBayεδιτ: 1 χρονο ταιβανεζικη εγγυηση με δωρεαν μεταφορικα επιστροφης.εδιτ 2: και τα 32gb & 13mpx camera ~250€. λινκεδιτ 3 δεν ειδα τα 15δολλαρια μεταφορικα. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Στο ebay αναγκαστικά είναι ακριβότερα.Εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα αξιόπιστο κινεζομάγαζο.merimobilesminidealΡίξε μια ματιά και στα αντίστοιχα thread του myphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 7, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ibuygoo.com λένε πως είναι αξιόπιστο και συνεργάζεται με xiaomiAsian Biggest Xiaomi Products Supplier,Wholesale Xiaomi Products ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Το πήρα το καλοκαίρι από merimobiles.com το 16GB. Δεν παίρνει microsd. Κουπόνι 5% έκπτωσης το "miui", το προτείνουν στο xiaomi-miui.gr. Απέφυγε ebay/aliexpress γιατί κυκλοφορούν ΠΟΛΛΕΣ μαϊμούδες. Άλλο πολύ αξιόπιστο το ibuygou.com (το προτείνουν στο xiaomi.eu) αλλά είναι λίγο ακριβότερο.Δες εδώ: http://www.thelab.gr/mobile-computing/boitheia-epilogis-kinitou-4-ews-4-5-a-122969.html Το πήρα για την γυναίκα και είναι κατενθουσιασμένη, και παρόλο που την ψήνω 2 μήνες τώρα να ανταλλάξουμε να μου το δώσει και να τις δώσω το Νοτe2, δεν.... Καταπληκτικό και το κινητό και το miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV040 Οκτώβριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Asian Biggest Xiaomi Products Supplier,Wholesale Xiaomi Products ?ναι σε αυτό αναφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Οκτώβριος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Μεχρι και σημερα 7/10 το ibuygou εχει εκπτωση 25$ και το τηλεφωνο βγαινει στα 270€ περιπου.Απο εκει εχω παρει το δικο μου, και παρουσιαζονται ως "Επισημοι Συνεργατες Xiaomi". Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Παραδοση στην ωρα της, και φροντισαν να βαφτισουν το δεμα "mp3 των 20$" για να αποφυγω το τελωνειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.