starmanwarz Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2013 Εχω να κανω αναβαθμιση απο το 2007 και ειπα να φτιαξω ενα καλο συστημα για gaming Μεχρι στιγμης και μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει στα εξης: 4770k Noctua DH14 Cooler Gigabyte Z87X UD4H Εχω case (Thermaltake Armour LCS) HDD, SSD και ολα τα λοιπα περιφεριακα. Θα χρησιμοποιησω το Enermax Infinity 650W PSU που πηρα πριν απο 7 χρονια και δουλευει ρολοι ακομα, epic PSU Μου λειπει RAM και GPU που θα παρω οταν βγουν οι νεες ATI. Απο RΑΜ τι προτεινετε? Πρεπει να ειναι low profile για να χωρεσουν κατω απο το cooler. Εδω εχει ενα RAM compatibility list Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"! Τι λετε, ειναι καλα αυτα που εχω διαλεξει? Τα αγοραζω με σκοπο να τα κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερα χρονια. Mε το PSU δεν θα εχω καποιο προβλημα, ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
starmanwarz Οκτώβριος 7, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Ψαχνοντας στα ελληνικα μαγιαζια βλεπω οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για τις περισσοτερες μνημες! Σκεφτομουν να παρω τις Corsair Vengeance PRO αλλα οπως και πολλες αλλες δεν μπορω να τις βρω πουθενα (να τις εχουν stock)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Τις φτηνότερες 1600αρες πάρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 8GB Kit (4GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-12800 upgrades for Giga-Byte GA-Z87X-UD4H Motherboard, CT4392737 from Crucial.com δυστυχώς έχουν 17€ μεταφορικά κι είναι ακριβοί αλλά κάτι τέτοιο κοίτα ανεξαρτήτως μάρκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
starmanwarz Οκτώβριος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Τα παρηγγειλα μαζι με 8GB Corsair Vengeance Pro 1600. Ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην εχω καποια ασυμβατοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Οκτώβριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Τα παρηγγειλα μαζι με 8GB Corsair Vengeance Pro 1600. Ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην εχω καποια ασυμβατοτητα Καλύτερα να διάλεγες κάποιας άλλης μάρκας..για τις μνήμες τις corsair και ειδικά τις vengeance δεν έχω διαβάσει καλά πράγματα. (αν και τις έχω και 'γω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.