Jump to content

Unseen's Freeze pack (πολλες φωτο...)

unseen

Recommended Posts

παγωστετα τα γ@μηδι@ ! :banging:

Κανενα update επι του θεματος?

Unseen, εχεις δοκιμασει αυτον τον επεξεργαστη με νερο ?

εχω βρει πατο εδω στα 4.16γιγα με νερο και IC7-G, δινω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη αλλα κανει shut down η μητρικη! κατι σαν OVP protection ενα πραμα... αναρωτιεμαι μηπως ειναι θερμοκρασιες του επεξεργαστη, η η μητρικη τα εχει τεζαρει. Η μηπως δεν υπαρχουν τετοια προβληματα με LGA mobo/cpu's ???

Ευχαριστω.

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

μπορεί ένα FreezePack η άλλο Phase-change να γίνει 24/7 μηχάνημα?

κυρίως απο θόρυβο και διάρκεια ζωής κομπρέσορα κλπ με απασχολεί.....

όπου 24/7 εννοώ κάποια κολλητά 24ωρα αλλα κατα βάση να είναι το κύριο σύστημα κάποιου όχι μπεντσάκια μόνο

Ακομα και να γινεται θα κανει παρτυ η ΔΕΗ...

Και εγω σκεφτομαι σαν εσενα να εχω ενα μηχανημα ολα σε ενα games,serfing,24/7-download box ,cinema ισως και folding αλλα νομιζω οτι δεν συμφερει τελικα να τα εχεις ολα σε ενα...

24/7 και εδώ καλοκαιριάτικα με chiller. Μη φανταζεστε τρελά πράγματα απο θόρυβο , ειδικά αν έχεις danfoss compressor εχω ακουσει πως ειναι τελειως ησυχοι .. Ακόμη και οι ασπέρα πάλι πολύ ησυχοι ειναι [τετοιον εχω] . Οπότε αν έχεις ύσηχο compressora και 2 φανάκια σωστά [παράδειγμα enermax 12ρια] να κανουν ρευμα τελειώνει η υπόθεση . Απο κει και περα θέμα κατανάλωσης ειναι .

Παράδειγμα εγώ το single το έχω έτσι προχειρα με έναν 12ρι sunon στα 7v ψιλοκάνει θορυβο αλλα δεν έχω ροοστατη . Στα 6 θα ήταν ότι έπρεπε μιας και στα 7v τα 70-80cfm που βγάζει κραταν ΜΟΝΙΜΩΣ κρυο το condenser και χλιαρο τον κομπρεσσορα !!!!!!!!!!!

dsc040965id.jpg

Yσηχος compressor + 2 ψοφιο φαν = no prob.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.