Jump to content

Unseen's Freeze pack (πολλες φωτο...)

unseen

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

λοιπον καλημερα..

εκοψα τον τριχοειδη κατα ~40εκ. Αποτελεσμα στα 3,2@4000/1,6 ρευμα να ειμαι στους -17 σταθερα με διπλο tost. Πιστευω ειναι αρκετα καλα! To evaporator εχει θερμοκρασια γυρω στους -35. Βαζω τα 4000 με 1,6 ως σημειο αναφορας. Θα κοψω αλλο τοσο τον τριχοειδη και βλεπουμε.

δινω δινω! Eπειδη δεν εχει νοημα να βλεπουμε μονο θερμοκρασιες ας δουμε και κανα oc. Λοιπον εβαλα πανω την abit! Ειμαι σιγουρος οτι παει και παραπανω.... Ο επεξεργαστης μου ειναι διαμαντακι... πιστευω αν κατεβω κιαλλο σε temps θα 5αρησω.... Θελει και κανενα μονταρισμα η μητρικη :whistling

Το κακο ειναι οτι mbm δεν δουλευει και το guru δεν δειχνει κατω απο 0 οποτε δεν ξερω στο load τι γινετε. παντως εδω το evap εχει θερμοκρασια -8:D Παλι καλα....

Ποιος θα μας πει ποσα watt ειναι? Prescott 3,2@4,75@1,75vcore?

post-60-1416071291,9619_thumb.jpg

Βασικά μιας και προφανώς εδώ evap τεστάρουμε, δεν θα έπρεπε να μπεί ένα evap που αποδεδειγμένα αποδίδει, να ρυθμιστεί το σύστημα και μετά να τεστάρουμε το εκάστοτε evap??

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Βασικά μιας και προφανώς εδώ evap τεστάρουμε, δεν θα έπρεπε να μπεί ένα evap που αποδεδειγμένα αποδίδει, να ρυθμιστεί το σύστημα και μετά να τεστάρουμε το εκάστοτε evap??

Αυτο ειπα κ γω πριν αλλα με γραψαν τα παλιοπαιδα.... :o:p

απο τα ~528 βγαζει artifacts... η καρτουλα διψαει για mod... Το evap σε αυτο το φορτιο εχει διαφορα το idle απο το full load ~6 βαθμους. Συνηθως στο 3dmark01 ηταν γυρω στο -34.

Μετα απο ολα αυτα νομιζω πως το evap θα ηταν καλυτερο αν το μεγαλωναμε λιγο αλλα κρατουσαμε το ιδιο σχεδιο...

Για τις δοκιμες μας εχω παραγγειλει και το evap του baker....

Υγ.zyx ειχες δικιο...:o

post-60-1416071294,7288_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.