Jump to content

Unseen's Freeze pack (πολλες φωτο...)

unseen

Recommended Posts

Αφαντε στο τσιλερ που λες θα ειναι ολα κομπλε και θα θελει μονο μπλοκ...θα θελει μονωσεις κλπ ή θα ειναι ολα ετοιμα?

Ποση θερμοκρασια θα εχει περιπου και ποσο θα κανει...

Ρωταω πολυ γεβνικα, αν τα γνωριζεις που λεμε, γιατι το σκεφτομαιιιιιιιι!!!

Χαχαχα

Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

μερικα αποτελεσματα... δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος. Το ολο συστημα θελει πολυ tunning και επισης να πεταξω απο το παραθυρο την γ@μημενη κ@λοasus p5p800 που πηρα. Τζαμπα τα μονταρισματα.

post-60-1416071284,6803_thumb.jpg

το συστημα ετσι εχει περιπου την αποδοση ενος καλου machII υπολογιζω. Σε full load (διπλο toast) στα 4200 με ρευμα 1,69(κανονικο 1,285) ειχα -6. Δεν ξερω αν θα προλαβω για την infosystem να ειναι ετοιμο... :(

Υγ. εχουμε και δουλειες...και το αφεντικο βαραει...

post-60-1416071284,6877_thumb.jpg

με την asus επεσα περιπου 200mhz σταθεροτητας... οποτε κατευθειαν στον καδο...

να και μια απο το χαος που επικρατει στο σπιτι μου. Θα κοντινω τον τριχοειδη και ξανα δοκιμες...

post-60-1416071284,6994_thumb.jpg

Mην απογοητευεστε !

Οπως λεει κ η υπογραφη μου ειναι τα πραγματα :D

Καλη ιδεα θα ηταν αν μπορουσατε να δοκιμασετε κ ενα μπλοκ απο Mach ή Vapo για να δειτε αν το προβλημα αποδωσης ειναι λογο κεφαλης ή μηχανηματος....

Αρχική απάντηση από unseen

να και μια απο το χαος που επικρατει στο σπιτι μου. Θα κοντινω τον τριχοειδη και ξανα δοκιμες...

δεν πας καθολου καλα μου φαινεται.....

η μπουκαλα πανω στο τραπεζι????

την TV γιατι την εχουμε ρε?

Lolll δικιο εχεις... :)

@bleo8onis Δεν υπαρχει προβλημα...το σχεδιο ειναι δοκιμασμενο. Οτι εχει πιεση εχει περισσοτερη. Αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Εγω ειμαι 90% σιγουρος οτι πρεπει να κοψω τον τριχοειδη. Τωρα ειναι περιπου 3,10 μετρα. θα τον παω γυρω στα 2,30 και θα ξαναδοκιμασω. Σε default συχνοτητα με 0,125 ρευμα παραπανω ειχα -21 σε full load.

Το ψυγειάκι είναι μια χαρά γιά R404 αέριο και πάνω...........παίξε με τον τριχοϊδή - λίγο πιό χοντρός ίσως - (μεγάλωσε λίγο το φίλτρο σε περίπτωση R404 και πάνω)και τσεκάρισε και λίγο τον compressor..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.