fanisk Οκτώβριος 4, 2004 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αφαντε στο τσιλερ που λες θα ειναι ολα κομπλε και θα θελει μονο μπλοκ...θα θελει μονωσεις κλπ ή θα ειναι ολα ετοιμα?Ποση θερμοκρασια θα εχει περιπου και ποσο θα κανει...Ρωταω πολυ γεβνικα, αν τα γνωριζεις που λεμε, γιατι το σκεφτομαιιιιιιιι!!!ΧαχαχαΕυχομαι να πανε ολα καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 4, 2004 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 γουσταρω την ολη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 μερικα αποτελεσματα... δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος. Το ολο συστημα θελει πολυ tunning και επισης να πεταξω απο το παραθυρο την γ@μημενη κ@λοasus p5p800 που πηρα. Τζαμπα τα μονταρισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 το συστημα ετσι εχει περιπου την αποδοση ενος καλου machII υπολογιζω. Σε full load (διπλο toast) στα 4200 με ρευμα 1,69(κανονικο 1,285) ειχα -6. Δεν ξερω αν θα προλαβω για την infosystem να ειναι ετοιμο... Υγ. εχουμε και δουλειες...και το αφεντικο βαραει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 με την asus επεσα περιπου 200mhz σταθεροτητας... οποτε κατευθειαν στον καδο... να και μια απο το χαος που επικρατει στο σπιτι μου. Θα κοντινω τον τριχοειδη και ξανα δοκιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 το εβαλα χωρις enclosure για να ειμαι σιγουρος οτι παταει καλα... να και μια κοντινη εν ωρα "καψιματος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 5, 2004 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 απογοητεύτηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 εχε πιστη... θα το παλεψουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 5, 2004 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Σε σύγκριση με άλλα evaps που έχεις δοκιμάσει τι λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 δεν μπορω να σου πω ακομα.. ουτε 10 λεπτα δεν εκατσα να το δοκιμασω...ημουν πτωμα χτες... Θελει και ρυθμισμα ο τριχοειδης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 5, 2004 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Δεν ξέρω τι θα κάνει στο τέλος, αλλά λάβετε υπόψιν σας ότι μάλλον είναι λίγο στενά τα κανάλια. Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 5, 2004 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Επίσης ενδιαφέρουσα είναι η άποψη του bowman στο xr που λέει ότι το condensor μπορεί να γίνεται evaporator. Πως θα το καταλάβεις αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 δεν ενοει αυτο ακριβως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 5, 2004 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Mην απογοητευεστε ! Οπως λεει κ η υπογραφη μου ειναι τα πραγματα Καλη ιδεα θα ηταν αν μπορουσατε να δοκιμασετε κ ενα μπλοκ απο Mach ή Vapo για να δειτε αν το προβλημα αποδωσης ειναι λογο κεφαλης ή μηχανηματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 5, 2004 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ρε άφαντε, εκτός του προβλήματος της πιέσεως, δεν λέει ότι θα κατακρατά υγρό ψυκτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 5, 2004 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unseenνα και μια απο το χαος που επικρατει στο σπιτι μου. Θα κοντινω τον τριχοειδη και ξανα δοκιμες... δεν πας καθολου καλα μου φαινεται.....η μπουκαλα πανω στο τραπεζι????την TV γιατι την εχουμε ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2004 Author #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Lolll δικιο εχεις... @bleo8onis Δεν υπαρχει προβλημα...το σχεδιο ειναι δοκιμασμενο. Οτι εχει πιεση εχει περισσοτερη. Αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Εγω ειμαι 90% σιγουρος οτι πρεπει να κοψω τον τριχοειδη. Τωρα ειναι περιπου 3,10 μετρα. θα τον παω γυρω στα 2,30 και θα ξαναδοκιμασω. Σε default συχνοτητα με 0,125 ρευμα παραπανω ειχα -21 σε full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2004 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 16:05] un frost?? θες να με καταστρεψεις? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2004 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Το ψυγειάκι είναι μια χαρά γιά R404 αέριο και πάνω...........παίξε με τον τριχοϊδή - λίγο πιό χοντρός ίσως - (μεγάλωσε λίγο το φίλτρο σε περίπτωση R404 και πάνω)και τσεκάρισε και λίγο τον compressor.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.