Jump to content

Unseen's Freeze pack (πολλες φωτο...)

unseen

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Ενοείται οτι ζητάω πνευματικά δικαιώματα για το όνομα όμως λόγω της μεγαλοψυχίας που με διαπρέπει(λολ τρώω και είδη υγιηνης) θα αρκεστώ με το να πάρω δωρεάν ένα απο αυτά τα καταπληκτικά "μηχανακια" του άφαντου!!!!!:devil: :devil: :devil:

ΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ!!!!!!

Αρχική απάντηση από unseen

Θα το πω γιατι δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου.

Εχω δωσει ολη την τεχνογνωσια που απεκτησα απο τα πειραματα σε μια μεγαλη ψυκτικη εταιρεια στην θεσ/νικη και σε συνεργασια μαζι τους φτιαχνουμε μια κατασκευη σε στυλ prometeia. Δεν ξερω ποτε θα βγει. Ακομα εχει δουλιτσα. Το ετοιμαζουμε περιπου 8 μηνες. Βεβαια δεν θα ειναι σαν το παραπανω. Θα ειναι πολυ καλυτερο απο ομορφια. Τιμη υπολογιζω κατω απο 500 ευρω.

Eμμ πες το ντε...!

Ειδες τι καλητερα που εννοιωσες τωρα που μας το αποκαλυψες?Σου εφηγε κ ενα βαρος εε?!? :D

Καλη επιτυχια λοιπον (κ εμπορικη πλεον ;) )

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:18]

γιατί όλα πρέπει να ανάγονται σε εθνική κόντρα?

καλοί και οι Ελληνάρες καλοί και οι άλλοι ρε παιδιά...

Σ'υμφωνοι .... Αλλά οι άλλοι δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ....... :p :P :p

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 18:56]

Λες να την κάνω για infosystem???

και ριχνω εγω την ιδεα...γιατι δεν κανονιζουμε 0μαδικη thelab εκδρομη για infosystem να δουμε και τους σαλλονικιους απο κοντα?:clap:

Αρχική απάντηση από unseen

Θα το πω γιατι δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου.

Εχω δωσει ολη την τεχνογνωσια που απεκτησα απο τα πειραματα σε μια μεγαλη ψυκτικη εταιρεια στην θεσ/νικη και σε συνεργασια μαζι τους φτιαχνουμε μια κατασκευη σε στυλ prometeia. Δεν ξερω ποτε θα βγει. Ακομα εχει δουλιτσα. Το ετοιμαζουμε περιπου 8 μηνες. Βεβαια δεν θα ειναι σαν το παραπανω. Θα ειναι πολυ καλυτερο απο ομορφια. Τιμη υπολογιζω κατω απο 500 ευρω.

Αντε, μακαρι να το δουμε συντομα, καλη επιτυχια

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.