DarkSaga Οκτώβριος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 infosystem? πότε είναι?ψήνομαι αν βρω στέγη να με φιλοξενήσει :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 2, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Μπράβο unseen , ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..Για πες για την infosystem, που και πότε θα γίνει το Lanparty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 2, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 δεν ξερω πολλα ακομη... μαλλον ο chosen θα μας διαφωτισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 2, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Παντος εγώ πρόκειτε να πάω Infosystem στις 8/10 πρωι-πρωι.... Μην ξεχάσεις να μας πεις πότε θα πας το θηρίο σου για να είμαστε εκει να το θαυμάσουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 2, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Ενοείται οτι ζητάω πνευματικά δικαιώματα για το όνομα όμως λόγω της μεγαλοψυχίας που με διαπρέπει(λολ τρώω και είδη υγιηνης) θα αρκεστώ με το να πάρω δωρεάν ένα απο αυτά τα καταπληκτικά "μηχανακια" του άφαντου!!!!!:devil: :devil: :devil: ΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Θα το πω γιατι δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου. Εχω δωσει ολη την τεχνογνωσια που απεκτησα απο τα πειραματα σε μια μεγαλη ψυκτικη εταιρεια στην θεσ/νικη και σε συνεργασια μαζι τους φτιαχνουμε μια κατασκευη σε στυλ prometeia. Δεν ξερω ποτε θα βγει. Ακομα εχει δουλιτσα. Το ετοιμαζουμε περιπου 8 μηνες. Βεβαια δεν θα ειναι σαν το παραπανω. Θα ειναι πολυ καλυτερο απο ομορφια. Τιμη υπολογιζω κατω απο 500 ευρω. Eμμ πες το ντε...! Ειδες τι καλητερα που εννοιωσες τωρα που μας το αποκαλυψες?Σου εφηγε κ ενα βαρος εε?!? Καλη επιτυχια λοιπον (κ εμπορικη πλεον ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω τόσο άξια άτομα να απαρτίζουν την παρέα μας.... Εύγε ’φαντε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 2, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 εγω τάφος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Οκτώβριος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Με το καλο,παρακολουθω τις εξελιξεις με ενδιαφερον κ ανυπομονησια.Δειχτε σε κατι μαχ2 τι μπορουν να κανουν οι ελληναρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 2, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 γιατί όλα πρέπει να ανάγονται σε εθνική κόντρα?καλοί και οι Ελληνάρες καλοί και οι άλλοι ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:18] γιατί όλα πρέπει να ανάγονται σε εθνική κόντρα? καλοί και οι Ελληνάρες καλοί και οι άλλοι ρε παιδιά... Σ'υμφωνοι .... Αλλά οι άλλοι δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ....... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Οκτώβριος 2, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 18:56] Λες να την κάνω για infosystem??? και ριχνω εγω την ιδεα...γιατι δεν κανονιζουμε 0μαδικη thelab εκδρομη για infosystem να δουμε και τους σαλλονικιους απο κοντα?:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 2, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Σωστός ο whitewolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 μπραβο Unseen!Το εχεις κανει δικο σου το αθλημα!!!αντε και καλες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ευχαριστω παιδια.... μολις ειναι ετοιμο θα ποσταρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 3, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Δώσε Aφαντο-prommie στο λαό σου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ναι αλλα ονομα δεν βγαλατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 3, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Μπραβο πατριδα πολυ καλη δουλεια......:clap: ΑΦΑΝΤΟΣ:worship: :worship: :worship: Το ονομα δεν το επιλεγει παντα ο δημιουργος;;;; :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ελα μωρε.. ολοι μια παρεα ειμαστε... πειτε εσεις σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 3, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Θα το πω γιατι δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου.Εχω δωσει ολη την τεχνογνωσια που απεκτησα απο τα πειραματα σε μια μεγαλη ψυκτικη εταιρεια στην θεσ/νικη και σε συνεργασια μαζι τους φτιαχνουμε μια κατασκευη σε στυλ prometeia. Δεν ξερω ποτε θα βγει. Ακομα εχει δουλιτσα. Το ετοιμαζουμε περιπου 8 μηνες. Βεβαια δεν θα ειναι σαν το παραπανω. Θα ειναι πολυ καλυτερο απο ομορφια. Τιμη υπολογιζω κατω απο 500 ευρω. Αντε, μακαρι να το δουμε συντομα, καλη επιτυχια:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.