Jump to content

Unseen's Freeze pack (πολλες φωτο...)

unseen

Recommended Posts

οπως το αποκαλεσε ο nodsl... λοιπον σε 4 ωριτσες στηθηκε... νομιζω πως θα κανουμε επιτελους καλη δουλεια. Ο συμπιεστης ειναι 3/8aspera , το γνωστο condeser και θα χρησιμοποιησω μαλλον ενα μιγμα 507 με λιγο 410. Στοχος τα -35 στα 200watt σε full load .

Ξεκιναμε κολλοντας στον συμπιεστη την βαλβιδα πληρωσεως και την μονωνουμε γιατι καμια φορα ιδρωνει οταν γεμιζουμε το συστημα.

post-60-1416071281,9588_thumb.jpg

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

και αυτη. Θα μπει σε κουτακι αλουμινιου με βαση inox. Οι διαστασεις αυτου ειναι 61,8 μηκος , 25,8 υψος και 21,5 πλατος. θα γινει τρυπα μπρος και πισω. Θα μπουνε δυο ανεμηστηρες 12αρηδες με σιτουλα και ενα πανελακι μπροστα για ενδειξη θερμοκρασιας και ρυθμιση στροφων. Επισης η μια πλευρα θα ειναι πλεξυ και θα φωτιζεται το εσωτερικο με μια λαμπιτσα.

post-60-1416071282,2043_thumb.jpg

εδω θα μπει το evaporator που φτιαχνει ο μιχαλης. Αν πανε ολα καλα θα μπορεσετε να το δειτε Live οσοι ερθετε στην Infosystem στο lan party.

Επισης ορκιζοομαι μπροστα στο φορουμ οτι εαν το συστημα παιξει καλα θα το παρει ο μιχαλης και δεν θα το κρατησω για την παρτη μου :D γιατι τοσο καιρο τον εχω πρηξει.

Αυτα.

Υγ. Θελω να βρειτε ενα καλο ονομα γιατι καμια φορα δεν ξερεις τι θα γινει σε λιγο καιρο.... ;)

post-60-1416071282,2148_thumb.jpg

Ρε συ Αφαντε,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PHASE CHANGE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

ΕΛΕΟΣ βρε αδερφε!Ακομα δεν εβαλα το νερακι πανω κ σκευτομαι να βαλω κανενα σχεδιο σα το δικο σου....

Αααα μα πια,δε υποφερεσαι βρε παιδακι μου!

ΚΑΠΟΙΟΣ να τον Banαρει PLEASE!! :happy2: :baby: :happy2:

Πλακα πλακα το πηρες στα ζεστα-επαγκελματικα ή μου φαινετε?:whistling

Κ τελος ενα ΜΠΡΑΒΟ γιατι εισαι καλο μαστορι! :D

Θα το πω γιατι δεν αντεχω αλλο να το κραταω μεσα μου.

Εχω δωσει ολη την τεχνογνωσια που απεκτησα απο τα πειραματα σε μια μεγαλη ψυκτικη εταιρεια στην θεσ/νικη και σε συνεργασια μαζι τους φτιαχνουμε μια κατασκευη σε στυλ prometeia. Δεν ξερω ποτε θα βγει. Ακομα εχει δουλιτσα. Το ετοιμαζουμε περιπου 8 μηνες. Βεβαια δεν θα ειναι σαν το παραπανω. Θα ειναι πολυ καλυτερο απο ομορφια. Τιμη υπολογιζω κατω απο 500 ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.