Jump to content

Επιλογή παρόχου ιντερνετ για Θεσσαλονίκη

SpirosKGR

Recommended Posts

Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις αν δεν εχεις καν γραμμη στο σπιτι ειναι η εξης:

-Πας ΟΤΕ και περνεις γραμμη τηλεφωνου.

-Πας στον εναλλακτικο παροχο και ζητας ιντερνετ

-Εχεις ενεργοποιηση μεσα σε 3 βδομαδες.

Αλλιος

-Πας στον εναλλακτικο και ζητας γραμμη και ιντερνετ

-Σε περνει κανα 2 μηνο + για ενεργοποιηση

(αυτη την πληροφορηση την ειχα απο ατομο που δουλευει σε εναλλακτικο παροχο γιατι παιζουν απιστευτες καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις)

Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις αν δεν εχεις καν γραμμη στο σπιτι ειναι η εξης:

Αλλιος

(αυτη την πληροφορηση την ειχα απο ατομο που δουλευει σε εναλλακτικο παροχο γιατι παιζουν απιστευτες καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις)

Θεσσαλονίκη στις Συκιές, γνωστός μου δεν είχε ενεργοποιημένο τηλέφωνο στο σπίτι που νοίκιασε, πήγε Forthnet του είπαν 15 μέρες μέχρι να γίνει η ενεργοποιήση τηλεφώνου και internet και όντως σε 2 βδομάδες είχε ADSL. Τώρα σε άλλες περιοχές ή πόλεις άμα κάνει παραπάνω δεν γνωρίζω, και στα Γιαννιτσά πάντως σε φίλο μου χωρίς τηλέφωνο και αυτός, δεν πείρε πάνω απο 15 μέρες η όλη διαδικασία. ;)

Αλλιος

Δεν είμαστε στην δεκαετία του 90.

Τελικά έβαλα ΟΤΕ double play 24 economy, 27.90.

To internet σκέτο μου είπαν ότι είναι πιο ακριβό .

Τώρα θα περιμένω να έρθει τεχνικός σπίτι. Μου είπε ένας φίλος μου από Κρήτη ( ο Johnny6Red ) ότι σε 4 μέρες είχε τηλέφωνο και ίντερνετ !

Άκουσα καλά λόγια από τον johnny, έχει καλύτερο ping από μένα που Κέρκυρα μάλιστα ειχα και fastpath.

αν τύχει κι είσαι σπίτι όταν έρθει ο τεχνικός να βάλει τη γραμμή, παρακάλεσέ τον μήπως σου πει την ταχύτητα που πιάνει στο κουτί της πολυκατοικίας (λογικά είναι κάπου στο ισόγειο/υπόγειο). Από εκείνο το σημείο κι έξω οποιοδήποτε πρόβλημα καλωδίωσης είναι ευθύνη ΟΤΕ, από εκεί και μέσα είναι δική σου ευθύνη. Όχι ότι θα μπορείς να κάνεις και πολλά σε νοικιασμένο σπίτι αλλά καλό είναι να το ξέρεις μπας κι εμφανιστεί πρόβλημα στις ταχύτητες.

Δευτέρα πήγαμε - σήμερα έχω ιντερνετ :fun:

Πιστεύω καλά είναι, πρώτον λόγω απόστασης από το κέντρο και δεύτερων σύμφωνα με τον προηγούμενο που τελικά είχε hol έπιανε 6 mbps

Αποτελέσματα

Πώς τα πάει ?

Ping στο speedtest : 11

post-28690-1416077787,7645_thumb.jpg

post-28690-1416077787,7999_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.