Jump to content

desktop

Se7en92

Recommended Posts

Δώσε μου το site που τα βρίσκεις, όρισε και το απολύτως ανώτερο ποσό γιατί δουλειά δεν γίνεται έτσι. Αν είναι να κρίνεις το κουτί από το αν σ αρέσει, παιρνεις όποιο σ αρέσει και τελειώνεις, δεν είναι θέμα συζήτησης. Αν θες να βρεις το καλύτερο ας πούμε μέχρι τα λεφτά που δίνεις, το συζητάμε.

Το κουτί του Κώστα Μήτρογλου aka zalman z11 γιατί το απέρριψες είπαμε;

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Εμένα να μ αρέσει; Σε σένα έχει σημασία να αρέσει.

Η γνώμη μου:

-> Παίρνεις ή corsair 300r ή cm storm scout advanced

-> Aν δεν σου αρέσουν αυτά τα δύο που τα θεωρώ για διαφορετικούς λόγους τα καλυτερα στο μπάτζετ σου, παίρνεις ότι σου αρέσει

-> Προσπαθείς να αποφύγεις aerocool και thermaltake.

YΓ. Αν το βρεις, ρίξε μια ματιά και σ αυτό: Zalman Z5 PLUS | Skroutz.gr Ίσως είναι το καλύτερο στο κάτω όριο του μπάτζετ.

ΥΓ. 2 Στη θέση σου και με δεδομένο ότι δίνεις λίγα, θα άφηνα λίγο στην άκρη το τι μου αρέσει και θα αποφάσιζα με βάση: Ποιότητα κατασκευής, cable management, φίλτρα, παρεχόμενοι ανεμιστήρες, θόρυβος.

δλδ για sharkoon ακυρο?

εννοειται πως θελω τη συμβουλη σου

μου αρεσει και το z11 βεβαια

και εχει καλη τιμσ στο e-shop το plus

Μια χαρά είναι και το sharkoon, σου είπα, αν είναι να μην πάρεις κάποιο από τα δύο που κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα, πάρε όποιο σου αρέσει. Στο κάτω-κάτω 70 ευρώ θα δώσεις, δεν θα δώσεις 200, κάποια στγμή το αλλάζεις αν το βαρεθείς ή δεν σου κάνει.

zalman z11 plus και MHN βάλεις άλλους ανεμιστήρες. Βγάλε και τους 80αρηδες πλαϊνούς που έχει και είσαι οκ.

ναι οντως

απλα δινουν μονο ενα χρονο εγγυηση ελεος

δεν πειραζει το κλεινω

σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

καλύτερα να καεί κάποιος ανεμιστήρας παρά οτιδήποτε άλλο μέσα στο πύργο! Ανεμιστήρα κάποια στιγμή ούτως η άλλως θ'αλλάξεις!! Αναλώσιμα είναι 5-10€ έχουν.

Καλύτερη η 760. H 760 έχει παρόμοιες επιδόσεις με την 7950 boost, αυτή που δείχνεις είναι η απλή 7950. Η 760 είναι φτηνότερη, καίει λιγότερο και έχει πολύ καλύτερο σύστημα ψύξης.

Η 660ti είναι επισης χειρότερη από την 760 (προηγούμενη σειρά) και ακριβότερη. Από τις υπάρχουσες κάρτες δεν έχεις καλύτερη επιλογή από την 760. Στα ίδια λεφτά θα παίξει και η r280 από την amd που μόλις κυκλοφόρησε και μάλλον θα είναι λίγο καλύτερη από την 760 αλλά δεν την βλέπω σε λιγότερο από ένα μήνα στα ράφια.

την καρτα γραφικων θα την αφησω τελευταια οποτε μπορω να περιμενω

ποσο ομως λες να εχει η r280 οταν κυκλοφορησει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.