Jump to content

desktop

Se7en92

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

κατι συμβαινει ομως οταν μπαινω στη σσελιδα δε βγαζει τα χαρακτηριστικα του

μαλλον ειναι μουφα....

Για αποθήκη θα είναι οπότε όποιον και να παρεις δεν έχει σημασία αν συζητάς για επιδόσεις και τέτοια. Αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι ο ένας χρόνος εγγύηση που δίνει το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ ο δίσκος έχει γενικά δύο. Σε αυτήν την τιμή βέβαια και αν όντως χρειάζεσαι άλλα 2 τέρα είναι καλή περίπτωση.

τωρα για ποιο κοθτι μιλαμε?

μπερδευτηκα

παντως εν τελει καταληγω στο zalman

αλλα δε λεει ποσα χρονια εγγυηση εχει....

η μνήμη που κοιτάς είναι ένα κομμάτι των 8, αν θες λειτουργία dual channel για ταχύτητα πρέπει αυτό που θα αγοράσεις να είναι ένα ίδιο ζευγάρι, π.χ. 2*4 ή 2*8

Βαγγέλη ναι μοιάζει πολύ φτηνή αλλά καλύτερα 2*4. Αυτό που με παραξένεψε, όπως και στο άλλο εξάρτημα που είδες, κι εδώ γράφει 1 χρόνο εγγύηση ενώ αν θυμάμαι οι kingston έχουν lifetime.

Kαλύτερα 2χ4 αλλά για ψυχολογικούς λογους μόνο. Αντίθετα στο συγκεκριμένενο 1 χ 8 έχεις τόσο την τιμή όσο και την προοπτική των 32 ή των 16 με μικρότερη καταπόνηση του imc. Παντού ένα χρόνο δίνει το συγκεκριμένο, μάλλον πρόκειται για παραεισαγωγές.

τοτε θα κοιταξω αυτη που μου προτεινες

θελω λιγο να μου πεις για τη μητρικη

γενικα τι κοιταω?

ωστε να μου φυγει και αυτο το βαρος...

Chipset, εγγύηση, επεκτασιμότητα, τιμή. Με αυτή που σου πρότεινα από chipset είσαι οκ, βάζεις το πληρέστερο για τον 4570 (το H87), έχεις μεγάλη εγγύηση (3 χρόνια), έχεις όσα sata, usb 3 χρειάζεσαι και είναι και σε καλή τιμή. Ακριβότερες μητρικές δεν θα ήταν ποιοτικότερες απλά θα είχαν κάποια παραπάνω features που είτε είναι άχρηστα είτε δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Γενικά μην κολλάς στη μητρική, δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι από αυτήν. Tα τελευταία χρόνια πολλές δουλειές που έκανε η μητρική έχουν ενσωματωθεί πλέον στο τσιπάκι του επεξεργαστή, όλες ίδιες είναι σε επιδόσεις.

Ο 4670, όχι δεν αξίζει.

Δεν χρειάζεσαι z87 μητρική με τον 4570, το μόνο πλεονέκτημα της z87 σε σχέση με την h87 είναι το overclocking. Δεν είναι ανώτερο chipset το z87. Αυτή που σου αρέσει ούτε στο μπάτζετ σου χωράει, ούτε θα σου προσφέρει κάτι στο μηχάνημα. Θα σου ανεβάσει και 100 ευρώ το μπάτζετ γιατί είναι +50 αυτή και +50 ο 4670Κ που πρέπει να πας μετά για να μην πάει "χαμένη".

Εξαρχής το βλέπεις λάθος το θέμα μητρική, στο είπα κι άλλες φορές.

ναι καταλαβα οκ

οποτε σε λιγο κανω μια σουμα στο τι θα παρω

και αν ειναι με διορθωνεις

κουτι eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

τροφοδοτικο PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

επεξεργαστης Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager

μητρικη ASUS H87M-PRO RETAIL - -

καρτα γραφικων VGA :: nVidia GeForce GTX 760 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) (GTX760-DC2OC-2GD5) - Visionstudio.gr

μνημη G.SKILL F3-2400C11D-8GAB 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ CL11 ARES DUAL CHANNEL KIT - RAM -

με τη μνημη κολλαω λιγο γιατι με τα μεταφορικα (ballistic)

φτανει το 80ρι

ενω απο το e-shop πανω απο 90 δεν εχει μεταφορικα και εχω και εγγυηση εφ ορου ζωης

τι λες?

ssd SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3 - -

οπου ειμαι λαθος διορθωνε:upside:

άλλη μνήμη, γιατί έβγαλες την φτηνή που είχες βρει παραπάνω; Αυτή η τελευταία που δείχνεις είναι στα 2400, για αυτό έχει αυτή την τιμή δεν σου χρειάζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.