Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
35 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Ανάσταση!!! Αλλά πλέον με το xbox pass τους έχω χ....

Και πάλι θες το app τους για να παίξεις ότι έχει να κάνει σχέση με EA.

εκτός εαν δεν το έχω δει σωστά η απ δεν έχει ακόμα download manager με το να ρυθμίζεις τις ταχύτητες κατεβάσματος. 

• 3 months later...

Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω .Σήμερα παρατήρησα με το update ότι προσθέσανε  download manager . Δεν είναι όπως του steam αλλά από το τίποτα . 

• Like 2
  • 1 year later...

καλησπέρα παίδες . Έχει κάτι εκπτώσεις του σεληνιακού έτους και παρατήρησα δύο μεγάλες . Το f1 23 το έχει 75 /100 off 17 ευρώ και κάτι και το wrc το καινούργιο 50 /100 off . Εγώ τα πήρα τα παιχνίδια όταν βγήκαν, εσείς εάν θέλετε δοκιμάστε . 

• Like 2
  • 1 month later...
  • 1 month later...

καλησπέρα . έχει εκπτώσεις στην πλατφόρμα . Την ονομάζει publisher sale . Νομίζω μέχρι 13ης του μηνός . 

• Like 1
  • 3 months later...

γεια σας παίδες . Έχει εκπτώσεις στην πλατφόρμα. Νομίζω ότι δεν τις έχει ξανακάνει . Εαν το ήξερα, δεν θα ψώνιζα day one το f1 24 . το έχει σε μεγάλη έκπτωση για καινούργιο game . 

• Like 1
  • 1 month later...
  • 4 months later...