jpavly Ιούνιος 15, 2016 #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2016 Παρακαλώ παιδιά, εν όψει αυτού, να προσπαθείτε να κάνετε νέα θέματα αντί να συμπληρώνετε εδώ με τη λογική του "all around". Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 13, 2016 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 το origin με το update σας κολλάει ή μόνο σε μένα δεν θέλει να λειτουργήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 13, 2016 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 (edited) Βγηκε το DEMO του FIFA17. Και σε εμενα κολλαει Μαλλον λογω του DEMO. Το οποιο αναθεμα και αν καταφερω να κατεβασω @Lamogio Kατι τετοιο λαμβανεις και εσυ; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 13, 2016 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 24 minutes ago, tommybertsen said: Βγηκε το DEMO του FIFA17. Και σε εμενα κολλαει Μαλλον λογω του DEMO. Το οποιο αναθεμα και αν καταφερω να κατεβασω @Lamogio Kατι τετοιο λαμβανεις και εσυ; μια όπως σε εσένα και μια κάθεται και με κοιτάει ενώ κάνει loading... Ένα σωστό πράγμα δεν μπορούν να κάνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 13, 2016 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 Το ιδιο οσες φορες και αν το ανοιξα. Κανει loading και απλα δε κανει τιποτα αλλο. Παει να μπει καπου , αλλα δε πατιεται τιποτα. Νεκρο. Good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 13, 2016 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 Από περιέργεια το δοκίμασα και γω, ίδιο crash με του Τομυ και γω. Το άνοιξα ξανά αλλά πρέπει να τα έχουν παίξει οι server καθώς δε φορτώνει το store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Σεπτέμβριος 13, 2016 #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 Ωραία πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 13, 2016 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2016 ξεκολλησε. Το ντεμο του φιφα17 κατεβαινει. Οποιος θελει να το κατεβασει ας παει στην σελιδα της οριτζιν να πατησει να το στειλει απο εκει στον client. Αλλιως γιοκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Σεπτέμβριος 16, 2016 #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2016 (edited) On 10/12/2013 at 1:43 PM, tragikos said: [MENTION=15582]fantomas[/MENTION], μπορεί να μην προτιμώ το Origin αλλά απ' όσα διαβάζω κατά καιρούς αρκετά προβλήματα μπορείς να λύσεις πολύ εύκολα απλά συνομιλώντας μέσω chat με το support. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα στο διορθώσουν Ακριβως αυτο που εγραψες φιλε μου. Αυτο που εγινε σημερα με εντυπωσιασε παρα πολυ , οπως γνωριζετε το Steam εχει την ιδιοτητα να κανεις add a non steam game δλδ οποιος δν ξερει να βαλει το cdkey απο το αγορασμενο σου cd/dvd και να εχεις για παντα στο Library το game σου. Ετσι εβαλα το command and conquer Tiberium Wars kane's edition και μου πεταει error οτι Invalid cd key (το πρωι ειχα δοκιμασει το bioshock 2 οπου δουλεψε γτ ηθελα να κανω εγκατασταση το remasterd version) και τελικα διαβαζω support και ψαχνω και νετ δν εβγαλα καποια ακρει παρα μονο σαν την εσχατη λυση να μιλησω με EA.com Oπου εκει κανω submit το προβλημα μου και συνδεομαι με εναν ONLINE Advisor με Ονομα Syed ( μαλλον το παλικαρι απο το LOST) θα ητανε Τεσπα με τα πολλα πολλα του λεω οτι θελω να κανω με στεαμ και το παιχνιδι μου και μου λεει Κανε ινσταλλ το ORIGIN . Ετσι το κανω κ εγω κανω και LOG IN και με ενημερωνει οτι σου εβαλα μεσα στο ORIGIN Library ΟΛΕΣ τις Εκδοσεις Command and conquer απο την εκδοση 95 το πρωτο πρωτο μεχρι και το LAST οπου ειναι και λιγο μουφα για μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................... E EMEINA M@l@K@S ............. τον χιλιοευχαριστησα και απο αυριο μετα την δουλεια ΚΑφεδουΜΠΑ και ΛΙΩΣΙΜΟΟΟ θα ξεκινησω Generals !!!! BTW ΒΡΗΚΑ ΤΟ METAL SLUG υστερα απο χρονια δν θυμομουνα πως λεγοτανε οταν το επαιζα στα Arcades και το βρηκα χτες !!!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2016 από INFLAMESGOHAN 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 23, 2016 #110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 Καλησπέρα...Εχω το εξής θέμα...Έχω βάλει στο origin οταν κάνω logout και μετά Install να μπαίνω με τον επαληθευτή google... Έκανα λοιπόν φορματ το κινητο και τώρα ο επαληθευτής δεν μου βγάζει τον κωδικό για να μπω...Τι θα κάνω τώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 23, 2016 #111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 πριν 29 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε: Καλησπέρα...Εχω το εξής θέμα...Έχω βάλει στο origin οταν κάνω logout και μετά Install να μπαίνω με τον επαληθευτή google... Έκανα λοιπόν φορματ το κινητο και τώρα ο επαληθευτής δεν μου βγάζει τον κωδικό για να μπω...Τι θα κάνω τώρα??? Μιλάς με το support, το είχα πάθει και γω όταν άλλαζα ρομ σαν τα πουκάμισα στο κινητό. Ελπίζω να θυμάσαι οτι στοιχεία και εξτρα κωδικούς αν είχες στο λογαριασμό σου ( επισης απο 1-2 παιχνίδια ) γιατί θα στο ζητήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 23, 2016 #112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 @Darap21 με το steam ολα καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 24, 2016 #113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Δλδ κάθε φορά που αλλάζω κινητό ή ρομ αυτό θα γίνεται? Να το βγάλω αν είναι... Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 24, 2016 #114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 πριν 15 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Μιλάς με το support, το είχα πάθει και γω όταν άλλαζα ρομ σαν τα πουκάμισα στο κινητό. Ελπίζω να θυμάσαι οτι στοιχεία και εξτρα κωδικούς αν είχες στο λογαριασμό σου ( επισης απο 1-2 παιχνίδια ) γιατί θα στο ζητήσουν. Που ακριβώς θα στείλω???Μπηκα στο site της origin στο help αλλα δεν βρήκα κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2016 #115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 http://answers.ea.com/t5/Origin/READ-FIRST-Common-Issues-and-Solutions/m-p/5017968#U5017968 Παράθεση 1 - How to contact an EA Game Advisor using the new EA Help page. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2016 #116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 πριν 40 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: [READ FIRST] Common Issues and Solutions - Answer HQ https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=origin&platform=pc&category=manage-my-account&keyword= Εδω μαλλον ειναι το σωστο link. Θα χρειαστει να γραψεις τι συνεβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 24, 2016 #117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Darap21 έγραψε: Που ακριβώς θα στείλω???Μπηκα στο site της origin στο help αλλα δεν βρήκα κάτι... Μίλας με live chat support απευθείας. Νομίζω εδώ είναι, έχει περάσει λιγος καιρός από οταν το χρησιμοποίησα τελευταία φορά, όρεξη να έχεις και υπομονή https://help.ea.com/en/contact-us/#?product=origin&platform=pc&category=technical-support&issue=connectivity&isChannelSelection=true Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 24, 2016 #118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Το κατάφερα παιδιά..Όλα οκ...Τώρα πάω να βγάλω ακρη με την Uplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 23, 2016 Author #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2016 On 9/24/2016 at 9:11 ΜΜ, το μέλος Darap21 έγραψε: Το κατάφερα παιδιά..Όλα οκ...Τώρα πάω να βγάλω ακρη με την Uplay On 9/24/2016 at 3:42 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε: https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=origin&platform=pc&category=manage-my-account&keyword= Εδω μαλλον ειναι το σωστο link. Θα χρειαστει να γραψεις τι συνεβη. On 9/24/2016 at 4:01 ΜΜ, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Μίλας με live chat support απευθείας. Νομίζω εδώ είναι, έχει περάσει λιγος καιρός από οταν το χρησιμοποίησα τελευταία φορά, όρεξη να έχεις και υπομονή https://help.ea.com/en/contact-us/#?product=origin&platform=pc&category=technical-support&issue=connectivity&isChannelSelection=true Ρε σεις και γω το ίδο έπαθα μόλις αλλά δεν μπορώ να φτάσω μέχρι το live chat γιατί και η EA πετάγεται και ζητάει 6-digit κωδικό. Οι σελίδες τους στο FB δεν έχουν επιλογή για να στείλω μνμ. Για να μη καντιλιάζω χρονιάρες μέρες, έχετε καμμιά ιδέα; Στα ιντερνετς οι πληροφορίες δεν είναι φρέσκιες και οτι κι αν προτείνουν πέφτω πάνω στο κωδικό πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 23, 2016 Author #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2016 Δεν μπορώ να κάνω edit οπότε ποστάρω για να ξέτε: Όταν πας να βρεις τι πρόβλημα έχεις, δηλώνεις account - can't log in και σε πετάει σε chat. Τώρα γιατί τις προηγούμενες φορές μου έβγαζε ή να με πάρουν τηλέφωνη ή να βάλω πάλι κάποιο κωδικό, ένας θεός ξέρει. Ο Samir πάντως ξηγήθηκε και όλα καλά τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts