papajim Δεκέμβριος 18, 2013 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Υπάρχει για το origin κάτι αντίστοιχο με το Steamprices; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 19, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Μπα, το μαγαζί παραπαίει, πάλι καλά που είναι αυτό που είναι Origin quest update.. Επειδή είχα πάρει το Crysis 3 Hunter Edition από ένα πρόμο χωρίς να δω τις λεπτομέρειες, μου βγήκε τελικά οτι η έκδοση του παιχνιδιού είναι μόνο με Πολωνική γλώσσα ή Ρώσικα (λόγω Πολωνικής IP). Κάνω το πρώτο ticket ρωτάω μπας και αλλάζει η γλώσσα.. τπτ. Μετά από κάμποσο καιρό, βγαίνει σε πρόμο η Digital Delxue edition που κοίταξα και υποστήριζε πολλές γλώσσες μέσα σε αυτές και Αγγλίκά. Κάνω ένα ticket και ζητάω να μου αφαιρέσουν το Hunter Edition από το προφίλ μου (γιατί το Origin δεν σε αφήνει έτσι απλά να κάνει delete κάτι, όοοοοοοοοχι φίλος αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις). Όλα οκ και αγοράζω το Deluxe. Το αγοράζω, το περνάω και voila!!! Στο προφίλ μου εμφανίζεται πάλι το Hunter Edition!! :hehe: Τρολιά του Origin λέω... Νέο ticket και πάλι τπτ. Πρέπει να το κάνουμε escalate στους experts λένε. 2 βδομάδες από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... :man_in_love::whistle2::man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2013 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Μπα, το μαγαζί παραπαίει, πάλι καλά που είναι αυτό που είναιOrigin quest update.. Επειδή είχα πάρει το Crysis 3 Hunter Edition από ένα πρόμο χωρίς να δω τις λεπτομέρειες, μου βγήκε τελικά οτι η έκδοση του παιχνιδιού είναι μόνο με Πολωνική γλώσσα ή Ρώσικα (λόγω Πολωνικής IP). Κάνω το πρώτο ticket ρωτάω μπας και αλλάζει η γλώσσα.. τπτ. Μετά από κάμποσο καιρό, βγαίνει σε πρόμο η Digital Delxue edition που κοίταξα και υποστήριζε πολλές γλώσσες μέσα σε αυτές και Αγγλίκά. Κάνω ένα ticket και ζητάω να μου αφαιρέσουν το Hunter Edition από το προφίλ μου (γιατί το Origin δεν σε αφήνει έτσι απλά να κάνει delete κάτι, όοοοοοοοοχι φίλος αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις). Όλα οκ και αγοράζω το Deluxe. Το αγοράζω, το περνάω και voila!!! Στο προφίλ μου εμφανίζεται πάλι το Hunter Edition!! :hehe: Τρολιά του Origin λέω... Νέο ticket και πάλι τπτ. Πρέπει να το κάνουμε escalate στους experts λένε. 2 βδομάδες από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... :man_in_love::whistle2::man_in_love: πάρτο απο τον θείο αν τελειώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 19, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 15, 2014 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Ξέρεται άμα μπορώ να μεταφέρω τα Games από 2 διαφορετικά Origin Accounts.. Από ότι είδα στο Google δεν γίνεται.. (αλλά είναι και παλιές ημερομηνιες) κατι λένε ότι μπορείς να βάλεις το ίδιο E-mail και για τα 2 Accounts, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 15, 2014 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Ξέρεται άμα μπορώ να μεταφέρω τα Games από 2 διαφορετικά Origin Accounts.. Από ότι είδα στο Google δεν γίνεται.. (αλλά είναι και παλιές ημερομηνιες) κατι λένε ότι μπορείς να βάλεις το ίδιο E-mail και για τα 2 Accounts, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος..Μιλα με το chat του origin, θα στο κανουν αμεσα.Με αλλο τροπο δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 15, 2014 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Γίνεται να τα κάνεις Merge και όχι να μεταφέρεις ένα παιχνίδι μεμονωμένα Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει όλοι στο support πριν μερικούς μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 15, 2014 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 Μιλα με το chat του origin, θα στο κανουν αμεσα.Με αλλο τροπο δεν γινεται.Ναι αλλά το έχει κάνει κανείς αυτό? το είχα δοκιμάσει αλλά μου το παίζανε Κινέζοι.. Μόνο ένας μου είχε πει δεν γίνεται.. Και γινότανε και μπέρδεμα και μου αλλαζανε mail και ονόματα.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 16, 2014 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Γενικά το Live support και όλο το support είναι για τα μπάζα.. Έχουν μαζέψει εκεί και γω δεν ξέρω τι..3 μήνες παλεύω για το απλό - φαντάζομαι πράγμα - να σβήσουν μία έκδοση ενός παιχνιδιού απο το προφίλ μου και να εμφανίσουν μια άλλη κ δεν μπορούν ή δεν καταλάβαίνουν τι ζητάω.Τελικά κατάφερα και πέρασα language pack στο αρχικό που ήταν με Ρώσικα και ξεμπέρδεψα μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 16, 2014 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Ναι αλλά το έχει κάνει κανείς αυτό? το είχα δοκιμάσει αλλά μου το παίζανε Κινέζοι.. Μόνο ένας μου είχε πει δεν γίνεται.. Και γινότανε και μπέρδεμα και μου αλλαζανε mail και ονόματα.. Sent from my Galaxy Nexus using TapatalkΑν θελεις να κανεις merge 2 account γινεται. Δεν το εχω κανει αλλα μου το ειχε προτεινει να μου το κανει στο chat ενας μια φορα που ειχα θεμα με τα email στα 2 account που εχω στο origin (ea humble bundle FTW).Αν τωρα θελεις να διατηρησεις και τα 2 account και απλα να σου μεταφερουν παιχνιδια απο δω-εκει, δεν ξερω αν το κανουν ή αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 20, 2014 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 (edited) Το ψιλο-ξεθαβω το νημα.Ας μπαινουν οι οποιες προσφορες απο Origin εδω Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20, 2014 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 20, 2014 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Μια και το ξέθαψες, η προσφορά που παίζει τώρα είναι αυτή:https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-timeΕίχε και κάτι άλλα δωρεάν παιχνιδάκια τις προηγούμενες μέρες, αλλά απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν... το έχουν πάρει ζεστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 20, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Τις προάλλες τσίμπησα free το Peggle :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 23, 2014 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Δωρεαν στο origin το Sims 2 Ultimate Collectionαπλα κανετε redeem τον κωδικο "I-LOVE-THE-SIMS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 23, 2014 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 oooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 23, 2014 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Εδώ δεν άνοιξα λογαριασμό για τα Battlefield, θα ανοίξω για τους Sims; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούλιος 24, 2014 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Εδώ δεν άνοιξα λογαριασμό για τα Battlefield, θα ανοίξω για τους Sims; Μια από τα ιδία αν και έκανα την βλακεία να πω στην κοπέλα μ οτι βρήκα free το sims , δεν αντεξα την γρινια της Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 22, 2014 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Στο Origin Game Time, 72 ωρες free το Plants vs. Zombies Garden Warfarehttps://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Αύγουστος 23, 2014 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2014 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/titanfall/pc-download/base-game/standard-edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 16, 2014 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 ΔΩΡΕΑΝ στο Origin On the house το Bejeweled 3 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/bejeweled-3/mac-pc-download/base-game/standard-edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts