lefterismare Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 μηπως εχει κανεις ιδεα πως μπορω να βρω το τυπο της μητρικης ενος λαπτοπ toshiba shatellite r850-12r (χωρις να τον λυσω εννοειται)..... και μηπως εχει κανεις ιδεα απο μητρικες για αντικατασταση παλι στο ιδιο λαπτοπ... ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagavr Οκτώβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Βαλε to cpu-z να διαβασει το hardware kai στο tab motherboard θα στα πει ολα.Οσο για να την αντικαταστησεις εσυ..αστο καλυτερα, βρες ποια ειναι και αν θες να την αντικαταστησεις, αγορασε μια αν θες (και αν ξερεις) και δωστην να στην αντικαταστησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterismare Οκτώβριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Βαλε to cpu-z να διαβασει το hardware kai στο tab motherboard θα στα πει ολα.Οσο για να την αντικαταστησεις εσυ..αστο καλυτερα, βρες ποια ειναι και αν θες να την αντικαταστησεις, αγορασε μια αν θες (και αν ξερεις) και δωστην να στην αντικαταστησουν.Λαθος μου που δεν διευκρινισα... ο υπολογιστης δεν ανοιγει... (εχει καει μητρικη) απλα με 1002 μπλεξιματα κ επειδη εμπλεξα με λαθος τεχνικους και εχασα ηδη 200 εχω τους λογους μου κ θελω να δω ποια ειναι η μητρικη και ποσο κανει κατα προσεγγιση να αλλαξω... ξερω στην αρχη ειπα μισα λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.