bobos73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2013 Παιδιά βρίσκομαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα!!! είμαι στη φάση να πάρω κινητό και δεν ξέρω πιο να διαλέξω! Βασικά χρειάζομαι μια πολύ καλή κάμερα. Αυτό είναι το βασικότερο από όλα. Το νόκια έχει λίγο καλύτερη κάμερα από το σόνι, αλλά το σόνι σαφώς είναι πολύ πιο δυνατό κινητό! Πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά από το νόκια. Είναι και αδιάβροχο! Σαν εμφάνιση το νοκια μου αρέσει πολύ περισσότερο! Και το μέγεθος του νόκια μου αρέσει περισσότερο. Το σόνι είναι τέρας!!! επίσης δεν μου αρέσει που έχει γυαλί από πίσω. Το μεγάλο αρνητικό στο νόκια για εμένα, είναι που έχει Windows! Δεν είναι τόσο εύχρηστα όσο το Android. Επίσης ,σε μια παρουσίαση που είδα, ψιλό κομπιάζει. Δεν πάει σφαίρα όπως το σόνι. Βάλτε ένα χεράκι και πείτε μου τις γνώμες σας σας παρακαλώ πολύ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Επειδη εκανα την λαλακια στο παρελθον και πηρα windows phone το μετανιωσα αφανταστα που δεν πηρα ενα κινητο που ειχε android. της εφαρμογες/παιχνιδια που θα βρεις στο android δεν θα της βρεις στα windows.οποτε προτεινω το Sony με κλειστα ματια.η περιμενε να βγει το Nexus 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Επειδη εκανα την λαλακια στο παρελθον και πηρα windows phone το μετανιωσα αφανταστα που δεν πηρα ενα κινητο που ειχε android. της εφαρμογες/παιχνιδια που θα βρεις στο android δεν θα της βρεις στα windows.οποτε προτεινω το Sony με κλειστα ματια.η περιμενε να βγει το Nexus 5.....το νεξους δεν μου κανει για δυο βασικους λογους........εχει 8αρα φωτογραφικη και ειναι 5 ινσον γκουμουτσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Το Nexus λέγεται ότι θα έχει καλή κάμερα.. Το Z1 με τα bezels που έχει είναι υπεργκουμουτσα για την οθόνη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 .....τα windows στο nokia με χαλανε, αλλα αν τελικα το παρω, σε κανα χρονο θα το φλασαρω android. ......απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι, το κατα ποσο θα βγαλουνε ρομ τετοια, που να εκμεταλευεται την καμερα στο επακρο....... τελος παντων.......ειδομεν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Αν το φλασαρεις σε Android, πες μας κι εμάς πώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 6, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Αν το φλασαρεις σε Android, πες μας κι εμάς πώς αυτην την στιγμη εχω ενα htc hd2 το οποιο οταν το πειρα ειχε windows 6.5 και το κρατισα κανα χρονο γιατι μετα απο ενα χρονο σερνοτανε το κηνητο! 4 χρονια το εχω android και το κηνητο πεταει ακομη!!! ........αναροτιεμαι αν εχουνε προλαβει να γραψουν rom για το lumia 1020...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 μονο το htc hd2 μπορεις να το κανεις αυτο κανενα αλλο κινητο με windows δεν εχει φλασαριστει με android απο οσο ξερω μεχρι στιγμης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 6, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 μονο το htc hd2 μπορεις να το κανεις αυτο κανενα αλλο κινητο με windows δεν εχει φλασαριστει με android απο οσο ξερω μεχρι στιγμης!!!εδω φιλε μου κανεις λαθως! εχουνε φλασαριστει ολα τα lumia με windows και πολλα htc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 για δειξε μου ποια και πως?αμα ειναι ετσι να βαλω και εγω στο δικο μου android να σωθω! λυμια 610. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 7, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Υπάρχουν δυο τρόποι. Ο ένας είναι να συνυπάρχουν Android & Windows, και ο άλλος που εγώ έκανα είναι, να σβηστούν τα Windows εντελώς και να φλασάρεις το νέο λειτουργικό. (υπάρχει και ένας 3ος τρόπος, να φλασάρεις Windows rom φτιαγμένη και βελτιωμένη)Μια τέτοια διαδικασία απαιτεί γνώση και φυσικά τόλμη! ......καθότι εγκυμονεί ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά και απλά να μην υπάρχει κινητό μετά!!! βασικές προϋποθέσεις είναι, να υπάρχει υπολογιστής με Windows, ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος σε ένα ups και το κινητό έτσι ώστε αν πέσει το ρεύμα, να μην χαθούν τα πάντα. Η γνώση αποκτάται με το παρακάτω λινκ. ΥΓ. κανόνισε να κάνεις κάνα λάθος και να χρεώνεις εμένα! Ότι θα κάνεις θα το κάνεις με δική σου ευθύνη. Πρώτα πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα και να δεις πολλά βίντεο και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις....... Οδηγός Εγκατάστασης Android στο HTC HD2 - ByTheWay Forums....για το htc hd2 για να παρεις μια ειδεα για το πως γινεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Το οτι ΚΑΠΟΙΟΙ εχουν κατσει και τα εχουν κανει αυτα στο hd2 δεν σημαινει οτι γινονται και στα αλλα κινητα το ιδιο ευκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 7, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Το οτι ΚΑΠΟΙΟΙ εχουν κατσει και τα εχουν κανει αυτα στο hd2 δεν σημαινει οτι γινονται και στα αλλα κινητα το ιδιο ευκολα........φιλε μου νομιζεις πως στο hd2 ειναι ευκολο? ......αν το νομιζεις ,πεφτης πολυ εξω!!! γενηκα ειναι πολυ δυσκολη φαση!!! θελει παρα μα παρα πολυ προσοχη και φυσικα να κατανοησεις και να εφαρμοσεις τις οδηγιες πιστα!!!ΥΓ. τελικα πειρα το ρισκο και παρηγγυλα το lumia 1020..... μες στην εβδομαδα το περιμενω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 7, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Υπάρχουν δυο τρόποι. Ο ένας είναι να συνυπάρχουν Android & Windows, και ο άλλος που εγώ έκανα είναι, να σβηστούν τα Windows εντελώς και να φλασάρεις το νέο λειτουργικό. (υπάρχει και ένας 3ος τρόπος, να φλασάρεις Windows rom φτιαγμένη και βελτιωμένη)Μια τέτοια διαδικασία απαιτεί γνώση και φυσικά τόλμη! ......καθότι εγκυμονεί ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά και απλά να μην υπάρχει κινητό μετά!!! βασικές προϋποθέσεις είναι, να υπάρχει υπολογιστής με Windows, ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος σε ένα ups και το κινητό έτσι ώστε αν πέσει το ρεύμα, να μην χαθούν τα πάντα. Η γνώση αποκτάται με το παρακάτω λινκ. ΥΓ. κανόνισε να κάνεις κάνα λάθος και να χρεώνεις εμένα! Ότι θα κάνεις θα το κάνεις με δική σου ευθύνη. Πρώτα πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα και να δεις πολλά βίντεο και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις....... Οδηγός Εγκατάστασης Android στο HTC HD2 - ByTheWay Forums ....για το htc hd2 για να παρεις μια ειδεα για το πως γινεται...... και ξαναλεω παλι το μονο παραδειγμα που μου δειχνεις ειναι το HD2 για αυτο το κινητο το ξερω και εγω οτι γινεται και ολος ο κοσμος, με κανενα αλλο κινητο μεχρι στιγμης δεν μπορεις να το κανεις αυτο ισως στο μακρινο μελλον να γινει! κοιτα λιγο στο xda και πες μου! καλοριζικο το 1020! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 7, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Ευχαριστώ πολύ!Πάρε εδώ για διάφορα htc[HTC] WP7 : Οδηγός Εγκατάστασης RSLP/Custom Roms σε HTC :: myphone forum &Colossus Windows Phone Blog: ΟΔΗΓΟΣ: Εγκατάσταση RSPL και Custom ROM σε HTC Windows Phonesπάρε και ένα samsunaki[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZCKtnREn99I]How to install custom ROM - How to flash your windows phone - YouTube[/ame]ένα νοκιακι[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vZQ5jlVmYzo]Guide: How To install Android on - Nokia N900 -[/ame]ένα lumia 610[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tr4bNL7I-qQ]Android[/ame]ένα Nokia lumia ακόμη[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f4b_5i2u_HM]ANDROID ON NOKIA LUMIA 2013 - YouTube[/ame]και αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Αυτα δουλευουν κανονικα ολες οι λειτουργιες του τηλεφωνου δηλαδη?Απο τα βιντεο παντως πολυ ωραια εμπειρια. Λες και βλεπω κινητο του 2008...3 δευτερολεπτα να ανοιξει τις εφαρμογες και μισο για να κανει scroll στην αλλη σελιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 7, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 το κατα ποσο λειτουργουν 100% αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω. μονο για το hd2 που ειναι δικο μου, για αυτο μπορω να σου πω........ παντως το ξαναλεω..... αυτα δεν ειναι για ολους........ εγω μεχρι να καταληξω στη rom που θεωρουσα καλυτερη, χριαστικε να δοκιμασω καμια 5-6 διαφορετικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Το να φλασαρεις rom στο hd2 δεν ηθελε να εισαι και πυρηνικος επιστημονας. Σε αυτα τα τελευταια φοβαμαι οτι θελει να εισαι εστω πολυ γνωστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 7, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 ασε τα βιντεακια δεν κανεις δουλεια με αυτα!ψαξτο καλυτερα το θεμα μπες στο xda που σου ειπα και θα δεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Οκτώβριος 8, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 ο λογος για να φλασαρεις μια rom σε κινητο ειναι μονο οι επιδοσεις για εμενα. αν δω πως δεν με ικανοποιει το lumia 1020 ή με τον καιρο σερνεται, τοτε θα το κανω. δεν ειναι αναγκη να φλασαρεις android. υπαρχουν και windows costom roms που ειναι αψογες!!! αμα γουσταρεις βαζεις μια τετοια.......ΥΓ. τελικα δεν το εχουν σε κιτρινακι και απ΄οτι φαινεται, θα χριαστει να περιμενω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.