TASOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Το νέο αυτό bench (και overclocking utility) , πλέον και επίσημα λαμβάνει πόντους hardware και global στην κατάταξη του hwbot.orgΕύκολο και γρήγορο , χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και tweaking.Αφορά συστήματα Intel μόνο (νέας γενιάς) και τρέχει σε Windows 7 & 8. Η ομάδα μαςHellas Overclocking Team @ HWBOTΟποιος δέν είναι μέλος της H.O.T. (Hellas Overclocking Team) , και επιθυμεί να γίνει , μπορεί πολύ εύκολα να κάνει register.Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking.//Intel XTU pageSupport for the Intel� Extreme Tuning Utility (Intel� XTU)Downloadinghttps://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Processors&ProductLine=Processor+Utilities&ProductProduct=Intel%C2%AE+Extreme+Tuning+Utility+%28Intel%C2%AE+XTU%29Οι κανόνες στο HWBOTIntel XTU Rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 13, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2013 Εύκολοι πόντοι !!!Αρκετά καλό tool για εύρεση σταθερότητας.Τρέξτε το !!!TASOS`s XTU score: 1470 marks with a Core i7 4930K Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Υπάρχουν τόσα συστήματα SB , Ivy , Haswell ... και δέν έχουμε αποτελέσματα στην ομάδα.Γιατί το σνομπάρετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Οκτώβριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Υπάρχουν τόσα συστήματα SB , Ivy , Haswell ... και δέν έχουμε αποτελέσματα στην ομάδα.Γιατί το σνομπάρετε ?Tασο απάντησε μου σε κάτι.Γιατί βλέπω τόσο μεγάλες διαφορές σε συχνότητα και σκορ.??Αν μπορείς και ξέρεις εξήγησε μας τι παίζει σε αυτό το bench.Βλέπω άλλους με χαμηλότερη συχνότητα να έχουν πολύ μεγαλύτερο σκορ.θα το τρέξω την Τετάρτη που μου έρχονται οι νέες μνημες γιατί τώρα εχω μόνο 2gb και 1333.Έχω βγάλει 786 στα 5.0GHZ αλλά βλέπω άλλους στα 4,4 να έχουν μεγαλύτερο σκορ.Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι χάλια μνήμες που εχω αυτές τις μέρες.Αν μπορείς να βοηθήσεις με το τι γίνετε θα ήταν καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Εμένα δεν ξεκινάει καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 15, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Tασο απάντησε μου σε κάτι.Γιατί βλέπω τόσο μεγάλες διαφορές σε συχνότητα και σκορ.??Αν μπορείς και ξέρεις εξήγησε μας τι παίζει σε αυτό το bench.Βλέπω άλλους με χαμηλότερη συχνότητα να έχουν πολύ μεγαλύτερο σκορ.θα το τρέξω την Τετάρτη που μου έρχονται οι νέες μνημες γιατί τώρα εχω μόνο 2gb και 1333.Έχω βγάλει 786 στα 5.0GHZ αλλά βλέπω άλλους στα 4,4 να έχουν μεγαλύτερο σκορ.Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι χάλια μνήμες που εχω αυτές τις μέρες.Αν μπορείς να βοηθήσεις με το τι γίνετε θα ήταν καλό.Κάτι είναι εντελλώς λάθος , δέν γίνεται.799 έχω βγάλει με stock 3770k.Το bench τρέχει και τελειώνει κανονικά ?Μήπως έχει πειράξει λειτουργικό ή έχεις κλείσει το H/T ?Εμένα δεν ξεκινάει καν...Στο σύστημα της υπογραφής σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Ναι, ξεκινά κ μένει στην αρχική οθόνη. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Οκτώβριος 15, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Κάτι είναι εντελλώς λάθος , δέν γίνεται.799 έχω βγάλει με stock 3770k.Το bench τρέχει και τελειώνει κανονικά ?Μήπως έχει πειράξει λειτουργικό ή έχεις κλείσει το H/T ?Τρέχει και τελειώνει κανονικά.Μάλιστα στα 5.0 δεν εχω κανένα πρόβλημα σταθερότητας.Ενώ όσο κατεβάζω συχνότητες τόσο λιγότερο σκορ παίρνω.Στοκ 709Υπάρχει μια πιθανότητα να φταίνε οι μνήμες.Αύριο βάζω τις καινούργιες.Δεν εχω πειράξει λειτουργικό και δεν εχω κλείσει το Η/Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Με ι7 920 έβγαλα 423marks,Ντρέπομαι να το ποστάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 15, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Με ι7 920 έβγαλα 423marks,Ντρέπομαι να το ποστάρω Τρέχει το XTU σε Χ58 ? Μπορείς να ποστάρεις screenshot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 15, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Τρέχει το XTU σε Χ58 ?Μπορείς να ποστάρεις screenshot ?http://i.imgur.com/7LcHzty.pnghttp://i.imgur.com/hAYKBVc.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 15, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Τρέχει το XTU σε Χ58 ?Μπορείς να ποστάρεις screenshot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 http://i.imgur.com/7LcHzty.pnghttp://i.imgur.com/hAYKBVc.pngΜάλιστα !!!Δέν το ήξερα ότι μπορεί να τρέξει σε X58.Δέν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα τέτοια στο hwbot.Αν κάνετε κέφι , ανεβάστε τα , με την ομάδα μας στο hwbot.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 ΕπίσηςΟ φίλος που έτρεξε το XTU με έναν 3770k και το ανέβασε στο hwbot , να κάνει edit και να προσθέσει εικόνα από το pc του , άν θέλει να πάρει όλα τα points.ή Να μου στείλει pm μήπως μπορώ να το διορθώσω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 16, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δοκίμασα να κάνω compare results αλλά έλεγε ότι πρέπει να είναι δεύτερης γενιάς i7 και πάνω οπότε για αυτό λογικά δεν υπάρχουν αποτελέσματα από x58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ναι, ξεκινά κ μένει στην αρχική οθόνη. Sent from my GT-I9100 using TapatalkΚάνε απεγκατάσταση του XTU.Πέρνα όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις του .NET Framework που υπάρχουν για το λειτουργικό σου.Κάνε εγκατάσταση εκ νέου το XTU στην τελευταία του version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δοκίμασα να κάνω compare results αλλά έλεγε ότι πρέπει να είναι δεύτερης γενιάς i7 και πάνω οπότε για αυτό λογικά δεν υπάρχουν αποτελέσματα από x58Ασε το compare.Κάνε save το αποτέλεσμα (το σώζει κάπου στα documents , δέν θυμάμαι απέξω) και προσπάθησε να το ανεβάσεις στο hwbot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 16, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 μη μου πειτε οτι τρεχει και σε p55 με ι7 860 ; :-O πειτε μου ναι κατι εχω στο μυαλο μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 16, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αφού τρέχει σε X58 , πιθανόν να μπορεί να τρέξει και σε P55.Το θέμα είναι , άν μπορεί να ανέβει και σαν αποτέλεσμα στο hwbot για να βαθμολογηθεί.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Οκτώβριος 16, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Taso πες μου πως μπαινει η εικονα του pc σε αυτο το bench.Τελικα οι μνημες εφτεγαν Εβγαλα σκορ 1015 στα 5.0 αλλα δεν ξερω που να βαλωτην εικονα.Θα προσπαθησω και στα 5.1 ή οτιδηποτε πανω απο 5.0 Και κατι ακομα.Τις μνημες στo system information τις βρισκει σαν 1800 απο 2400Screenshot by LightshotScreenshot by Lightshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.