chapost22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Καλησπέρα. Είναι μερικές μέρες που όταν βάζω τον δείκτη για να ανοίξω πχ κάποιο θέμα η να γράψω στο word αυτό γίνεται με κάποια καθυστέρηση. Υπάρχει antinirus γνήσιο έκανα disk degrag πέρασα το anti malware είναι όλα εντάξει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 δε μου κανει εντυπωση το word ειναι ενα τεραστιο προγραμα που μπορει να καθυστερισει καθε υπολογιστη εγω δεν εχω καν σε κανενα απο τους υπολογιστες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapost22 Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Πολλές φορές αργεί στο άνοιγμα σελίδας , το κατέβασμα φίλμ απο το you tube το κάνει με διακοπές ακόμη και στο ρολάρισμα με τον τροχό του ποντικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Καλησπέρα. Είναι μερικές μέρες που όταν βάζω τον δείκτη για να ανοίξω πχ κάποιο θέμα η να γράψω στο word αυτό γίνεται με κάποια καθυστέρηση. Υπάρχει antinirus γνήσιο έκανα disk degrag πέρασα το anti malware είναι όλα εντάξει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? ΕυχαριστώΈτσι όπως το λες είναι σαν να λες "Έχω ένα παπί και είναι μερικές μέρες που ρετάρει. Τι φταίει?"Tί συστημα έχεις? (CPU, RAM, HDD) τί τρέχει απο πίσω, πόση ελυθερη ραμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Πολλές φορές αργεί στο άνοιγμα σελίδας , το κατέβασμα φίλμ απο το you tube το κάνει με διακοπές ακόμη και στο ρολάρισμα με τον τροχό του ποντικού. φυσικο ειναι ποσο ειναι σε mb το word 700μβ? με τοσο βαρος πως να παει γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapost22 Οκτώβριος 5, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Win 7 professional 4 Gb ram 64 bit pentium dual core cpu E5800 3,20 Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 είναι κάπως παράξενο θαρρώ ολόκληρο pc να κολλάει μόνο από το word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.