ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 παίδες καλησπέρα μιας και τις βρήκα αυτές που είχα πάρει κάποια στηγμή , έχω την περιέργεια να τις βάλω πάνω στο σύστημά μουαλλά έχω τον εξής ενδοιασμό ο οποίος είναιο 920 και οι dominator είναι κλοκαρισμένα ,για να βάλω τις νέες ram πρέπει να ξεκλοκάρω και τον επεξεργαστή και τις ram ή μονο τις ram ??? ή τίποτα :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Για να παίξει το bf4? Δεν νομίζω πως ο 920 σου θα κάνει κ πολλά πράγματα με 12 gb ram ρε Αρμαγεδδών. Καλύτερα θα ήταν να τα βάλεις στα default τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 αφού είδες δίπλα μου έχουν σπάσει τα νεύρα και με πιάσανε τα ψυχολογικά μου , (σαν τις γκόμενες πρέπει να τον πάω για χτένισμα να γίνει όμορφος ) αλλά την είχα την ερώτηση αυτήν γιατί έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τις έβαζα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Αλήθεια τώρα..μην βάλεις ram δεν θα παίξει το bf4 καλύτερα Δεν θα πάρεις ούτε ένα fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 ναι αλλά το έχω το setaki !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Οκτώβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ξεκλόκαρε τα πάντα, καλύτερα κάνε επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν βάλεις τις καινούργιες. Ίσως να μην χρειαστεί καν αλλά για ασφάλεια στο προτείνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 έχουμε και λέμε δεν ξεκλοκάρεις cpu - ξεκλοκάρεις μόνο τις ram βάζεις τι ρυθμίσεις των νέων πχ 9-9-9-24 και 1,5v + speed κάπου εκεί που λέει το εργοστάσιο κάνεις reboot ! μπαίνεις windows κάνεις shut down , μόλις σβήσει , κάνεις off το τροφοδοτικό (το βγάζεις από την πρίζα) και μετά αλλάζεις τις ram , το ξαναβάζεις στην πρίζα και το ανοίγεις και όλα good τώρα πάω να πουλήσω τις παλιές μου Muhahaha που είναι δυσεύρετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.