Jump to content

6gb του 12gb RAM ερώτηση περι o/c

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παίδες καλησπέρα μιας και τις βρήκα αυτές που είχα πάρει κάποια στηγμή , έχω την περιέργεια να τις βάλω πάνω στο σύστημά μου

αλλά έχω τον εξής ενδοιασμό ο οποίος είναι

ο 920 και οι dominator είναι κλοκαρισμένα ,για να βάλω τις νέες ram πρέπει να ξεκλοκάρω και τον επεξεργαστή και τις ram ή μονο τις ram ??? ή τίποτα :suicide2:

Για να παίξει το bf4? :hehe:

Δεν νομίζω πως ο 920 σου θα κάνει κ πολλά πράγματα με 12 gb ram ρε Αρμαγεδδών.

Καλύτερα θα ήταν να τα βάλεις στα default τους

αφού είδες δίπλα μου έχουν σπάσει τα νεύρα και με πιάσανε τα ψυχολογικά μου , (σαν τις γκόμενες πρέπει να τον πάω για χτένισμα να γίνει όμορφος :hehe:)

αλλά την είχα την ερώτηση αυτήν γιατί έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τις έβαζα πάνω :p

Αλήθεια τώρα..μην βάλεις ram δεν θα παίξει το bf4 καλύτερα :)

Δεν θα πάρεις ούτε ένα fps :nothing:

Ξεκλόκαρε τα πάντα, καλύτερα κάνε επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν βάλεις τις καινούργιες. Ίσως να μην χρειαστεί καν αλλά για ασφάλεια στο προτείνω!

έχουμε και λέμε δεν ξεκλοκάρεις cpu - ξεκλοκάρεις μόνο τις ram βάζεις τι ρυθμίσεις των νέων πχ 9-9-9-24 και 1,5v + speed κάπου εκεί που λέει το εργοστάσιο κάνεις reboot !

μπαίνεις windows κάνεις shut down , μόλις σβήσει , κάνεις off το τροφοδοτικό (το βγάζεις από την πρίζα) και μετά αλλάζεις τις ram , το ξαναβάζεις στην πρίζα και το ανοίγεις και όλα good :p

τώρα πάω να πουλήσω τις παλιές μου Muhahaha που είναι δυσεύρετες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.