sakinor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 γεια χαρα,εβαλα σημερα το razer reclusa στο pc μου,αλλα οταν θελω να συνδεσω ενα usb στις θυρες που εχει το πληκτρολογιο μου λεει πως δεν εχει αρκετη παροχη ενεργειας.τι μπορω να κανω για να το αντιμετωπισω.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 αλαξε το σχεδιο ενεργειας απο εξ ενεργειας πχ σε υψιλες επιδοσεις αλλα εμενα μου φανετε πολυ περιεργη αυτη η καρτα που σου βγαζει κ ακατανοητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 6, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Μήπως λέει ότι μπορεί να δουλέψει ποιο γρήγορα το drive κ όχι ότι δεν τροφοδοτείτε αρκετά; *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 6, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 ναι και αυτο λεει στη αρχη. αλλα μετα λεει υπερβαση ενιαιου διαβλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 εγω δε μπορω να καταλαβω πια ειναι η διαφωρα αυτου του πληκτρολογιου απο ενα πληκτρολογιο που κανει 15ε εδωσες λεφτα για να σου βγαζει και ενοχλιτικες καρτες? εγω θα το πηγενα πισω οπως ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 εγω δε μπορω να καταλαβω πια ειναι η διαφωρα αυτου του πληκτρολογιου απο ενα πληκτρολογιο που κανει 15ε εδωσες λεφτα για να σου βγαζει και ενοχλιτικες καρτες? εγω θα το πηγενα πισω οπως είναι..Off topicΠροφανώς και δεν θα καταλάβεις ότι κ να σου πούμε εδώ. Ψάξου αν θέλεις κάτι και ενημερώσου σε χιλιάδες άλλα postOn topicΜε τι συσκευή ακριβώς στο κάνει; usb flash drive η δισκο;Λογικά τα output είναι usb 1.1 κ όχι usb 2.0 γιαυτό στο κανει*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Off topicΠροφανώς και δεν θα καταλάβεις ότι κ να σου πούμε εδώ. Ψάξου αν θέλεις κάτι και ενημερώσου σε χιλιάδες άλλα postOn topicΜε τι συσκευή ακριβώς στο κάνει; usb flash drive η δισκο;Λογικά τα output είναι usb 1.1 κ όχι usb 2.0 γιαυτό στο κανει*GNex* ξερεις γιατι δε θα καταλαβω? γιατι το επιχειριμα σου πανω σε αυτο που λεω ειναι off topic 100 φορες εδω μεσα ακουσα το ιδιο επιχειριμα σε αλλα επισοδεια φορουμ παλιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 ξερεις γιατι δε θα καταλαβω? γιατι το επιχειριμα σου πανω σε αυτο που λεω ειναι off topic 100 φορες εδω μεσα ακουσα το ιδιο επιχειριμα σε αλλα επισοδεια φορουμ παλιοτεραΑν σχολιάζεις κάτι off topic δεν έχει λίγο ή πολύ. Είναι σαν να λέμε πέθανα λίγο. Είτε είσαι είτε δεν είσαι. Δεν υπάρχει τρόπος μέτρησης.Επειδή δεν θέλω να μεταφερθεί σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς κάποιο προσωπικό λόγο θα στο πώ ποιο απλά και ας φύγω off topic πάλι χωρίς λόγο.Θέλεις να ξεκινήσεις μια κουβέντα, ενώ δεν έχεις ψάξει καν στοιχειώδη πράγματα και ποιες οι διαφορές ενός yugo με το golf. Και τα δύο έχουν τέσσερεις ρόδες άρα τα συντάσουμε στην ίδια κατηγορία και είναι το ίδιο πράγμα.Εμ δεν είναι έτσι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Αν σχολιάζεις κάτι off topic δεν έχει λίγο ή πολύ. Είναι σαν να λέμε πέθανα λίγο. Είτε είσαι είτε δεν είσαι. Δεν υπάρχει τρόπος μέτρησης.Επειδή δεν θέλω να μεταφερθεί σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς κάποιο προσωπικό λόγο θα στο πώ ποιο απλά και ας φύγω off topic πάλι χωρίς λόγο.Θέλεις να ξεκινήσεις μια κουβέντα, ενώ δεν έχεις ψάξει καν στοιχειώδη πράγματα και ποιες οι διαφορές ενός yugo με το golf. Και τα δύο έχουν τέσσερεις ρόδες άρα τα συντάσουμε στην ίδια κατηγορία και είναι το ίδιο πράγμα.Εμ δεν είναι έτσι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Φιλικά πάντα. μηπως το πληκτρολογιο ειναι ελλατοματικο? αυτο ενοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Γυρνάμε ON TopicThe USB ports are located at the top left and right hand corners, and you can see that they are mounted at an angle. These ports function as USB 1.1 ports.Δεν θα σου παίξουν όλες οι συσκευές ούτε σωστά ούτε θα τροφοδοτηθούν σωστά και γενικά για δεδομένα απόφυγέ την χρήση τους.Δεν έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο απλά πριν πάρουμε κάτι πρέπει να κοιτάξουμε 5 πραγματάκια για να δούμε οτι μας κάνει πλήρως και αυτά που προσφέρει δεν είναι απλά κόλπα για marketing και απλά κορδέλες....Βασικά το πρόβλημα είναι οτι πολλές συσκευές δεν παίζουν με usb 1.1 πχ ενώ παίζουν με usb 2.0 και usb 3.0Ακριβώς power output και διαφορά 1.1 με 2.0 δεν βρήκα να σου δώσω πληροφοριακά. Η usb 2.0 ξέρω οτι είναι max τα 500mAhUSB offers three standards; USB 1.1, USB 2.0 and USB 3.0. The first two standards offer the same amperage, 100 mA for unrecognized devices and 500 mA for configured devices, while USB 3.0 ups the power to 150 mA and 900 mA, respectively.Read more: Standard USB Power Output | eHowΚαι το κυρίως χαρακτηριστικό που δημιουργεί το πρόβλημα είναι το παρακάτω...The voltage supplied by a USB port is nominally 5 volts, but in practice is measured between 4.75 and 5.25 volts. The maximum voltage drop for USB hubs that do not require any external power is 0.35 volts and must be able to send data at 4.4 volts for low-powered devices.Το reclusa και όπως όλα τα keyboard με usb, έχουν ενσωματωμένο usb hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 6, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 βασικα το πληκτρολογιο ειχε αγοραστει το 2007 περιπου απο πλαισιο 69ε.οσο αφορα,πανω usb flash δοκιμαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.