Andrewk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Προσφατα αγόρασα το ADATA uv150 16gb ADATA DASHDRIVE UV150 16GB USB3.0 FLASH DRIVE BLACK - USB - Έτρεξα ενα benchmark και να τα αποτελεσματα Τα βλέπω λιγο χαμηλά σε σχεση με τα αποτελεσματα του [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] που εχει το ιδιο φλασακι σε 8gb Drivers για usb 3.0 εχω βαλει και το εχω δοκιμασει και στο laptop που εχει usb 3.0 με τα ιδια αποτελεσματα.. Να προσθέσω πως πρώτα έτρεξα ενα as ssd benchmark και μου εβγαλε 31k bad που μετα απο λιγο ψαξιμο το διορθωσα με το Paragon Alignment Tool 3.0 Εχετε καμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ποια μητρική έχεις; Δοκιμάσες και σε άλλες θύρες usb 3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 απο οτι ξερω επιδη τυχαινε να εχωχρησιμοποιησει συσκευεςυψηληςταχυτητας οταν κατι λειτουργει σε πολυ υψιλη ταχυτητα δεν ειναι εγκυημενο οτι θα τη φτανει παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Νιώθω αρκετά πιο μορφωμένος μπορώ να πωαπο οτι ξερω επιδη τυχαινε να εχωχρησιμοποιησει συσκευεςυψηληςταχυτητας οταν κατι λειτουργει σε πολυ υψιλη ταχυτητα δεν ειναι εγκυημενο οτι θα τη φτανει πανταSent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ποια μητρική έχεις; Δοκιμάσες και σε άλλες θύρες usb 3;gigabyte Z68a-d3-b3με περασμένους τους drivers της etronΤο γράφω και πιο πανω το δοκιμασα και στο laptop..Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.