8anos8888 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Μιλαμε για κατω απο 350-70 ευρω. Σκεφτομουν για A10-5800K για τετοιο budget. Το pc δεν θα ειναι μονο για παιχνιδια αλλα και για προγραμματα διαφορα...Ολες οι γνωμες δεκτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Έχεις κάτι ήδη (κάνα δίσκο πχ); Η οθόνη ποιά είναι; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι τα βαριά παιχνίδια αποκλείονται σε αυτό το μπάτζετ, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Έχεις κάτι ήδη (κάνα δίσκο πχ); Η οθόνη ποιά είναι; Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι τα βαριά παιχνίδια αποκλείονται σε αυτό το μπάτζετ, έτσι;Δεν χρειαζετε τα γραφικα να ειναι ultra και με low καλα ειμαστε, και σε low res. Για crysis 3 αναφερομαι. Δισκος δεν υπαρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Κουτί: CoolerMaster Elite 241 | Skroutz.grΤροφοδοτικό: Thermaltake Hamburg 530W | Skroutz.grΕπεξεργαστής: Intel Pentium G3220 | Skroutz.grΜητρική: Asrock B85M Pro4 | Skroutz.grΜνήμη: Kingston ValueRAM 4GB DDR3-1600MHz Non-ECC | Skroutz.grΚάρτα γραφικών: Gigabyte Radeon HD7790 1GB OC | Skroutz.grΣκληρός: Western Digital Caviar Blue 500GB SATA ( WD5000AAKX ) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Σε τετοια λεφτα χαλαρα apu και ιδιως αυτος που εδειξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Για να παίξει crysis 3 και αντίστοιχα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 bugdet λεει...Γιατι με με το ιντελ θα παιξει καλυτερα?και οχι μην με δειξεις διαγραμματα δεν θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δεν ξέρω τι έχεις πάθει, μάλλον γράφει κάποιος άλλος από τον λογαριασμό σου, δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι δυνατόν να κατάλαβες ότι μιλάμε για επεξεργαστή;Δεν είναι ο intel ή ο amd το θέμα αλλά η dedicated gpu και ναι θα παίξει 5 φορές καλύτερα. Ο intel μπαίνει γιατί α) πρέπει να χωρέσει η dedicated gpu β) δεν υπάρχει άλλος καλύτερος σε αυτό το μπάτζετ γ) στις αναλύσεις που θα παιξει θα έχει κι ένα gain από τον cpu, ναι.Αν θες τη γνώμη μου, εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάρει τίποτα σε αυτό το μπάτζετ. Υπομονή και να το ανεβάσει. Αν τώρα ο φίλος επιμένει, δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Οκτώβριος 6, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Δεν ξέρω τι έχεις πάθει, μάλλον γράφει κάποιος άλλος από τον λογαριασμό σου, δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι δυνατόν να κατάλαβες ότι μιλάμε για επεξεργαστή;Δεν είναι ο intel ή ο amd το θέμα αλλά η dedicated gpu και ναι θα παίξει 5 φορές καλύτερα. Ο intel μπαίνει γιατί α) πρέπει να χωρέσει η dedicated gpu β) δεν υπάρχει άλλος καλύτερος σε αυτό το μπάτζετ γ) στις αναλύσεις που θα παιξει θα έχει κι ένα gain από τον cpu, ναι.Αν θες τη γνώμη μου, εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάρει τίποτα σε αυτό το μπάτζετ. Υπομονή και να το ανεβάσει. Αν τώρα ο φίλος επιμένει, δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.Το pc δεν ειναι για μενα αλλα για φιλο μου,τελικα και να μην παιζει καθολου το crysis 3 δν υπαρχει προβλημα. Αυτος θελει πχ να παιζει san andreas και στην καλυτερη left4dead2... O 5800κ τα κανει ανετα αν εχω καταλαβει. Το κοστος θελω να πεσει στα 280-300, καθως θα παρει και οθονη... Μαλλον οχι 1920x1080 οποτε δν θα χρειαστει αντιστηχη καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 με 300 ευρω και οθονη καλυτερα να βρεις μεταχειρισμενα.πες στον φιλο σου, να μαζεψει λιγα ακομα και μετα να παρει κατι που αξιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Οκτώβριος 6, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 με 300 ευρω και οθονη καλυτερα να βρεις μεταχειρισμενα.πες στον φιλο σου, να μαζεψει λιγα ακομα και μετα να παρει κατι που αξιζει!Το budget απο 350-70 για τη μοναδα μονο επεσε στα 300 επειδη θα παρει και οθονη.CPU: AMD A10-5800K Box | Skroutz.grPSU: CoolerMaster GX-Bronze 450W | Skroutz.grMOBO: Asrock FM2A55M-VG3 | Skroutz.grRAM: http://www.skroutz.gr/s/2258667/Kingston-ValueRAM-4GB-DDR3-1600MHz-Non-ECC.htmlHD: Western Digital Caviar Black 500GB 7200rpm SATA 6Gb/s 64MB | Skroutz.grκουτι θα βρει απο τοπικο καταστημα με 10 ευρω αρα παμε στα 300 ευρω ολα μαζι, τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 αντρα τον θελω,τωρα τον θελω. γιατι δεν μαζευει και αλλα λεφτα να παρει κατι καλυτερο? θα παει να παρει τωρα αυτα, και σε ενα 6μηνο θα χρηζει αναβαθμισης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Οκτώβριος 6, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 αντρα τον θελω,τωρα τον θελω.γιατι δεν μαζευει και αλλα λεφτα να παρει κατι καλυτερο? θα παει να παρει τωρα αυτα, και σε ενα 6μηνο θα χρηζει αναβαθμισης! Αν χρειαστει αναβαθμιση θα κανει στη καρτα γραφικων. Δεν εχει καθολου pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Οκτώβριος 6, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Αν μπορείτε πάρτε πιο γρήγορη mem (1866mhz) και ίσως 2x2gbΕπίσης, ο αδελφός μου πείρε αυτό το apu και στο bios έχει 3 ρυθμίσεις για την gpu IGN - SB - NB δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό η αν όλα είναι το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 6, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Αν χρειαστει αναβαθμιση θα κανει στη καρτα γραφικων. Δεν εχει καθολου pc.Κι έτσι θα πάει χαμένη η ενσωματωμένη που την έχει ήδη πληρώσει βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Οκτώβριος 6, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Κι έτσι θα πάει χαμένη η ενσωματωμένη που την έχει ήδη πληρώσει βέβαια.θεωρητικά κάνει crossfire αν πάρει amd vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 6, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 θεωρητικά κάνει crossfire αν πάρει amd vga.Όχι. Τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, δεν αρκεί να πάρει amd vga αλλά amd 6670. Με ανώτερη δεν γίνεται crossfire. Οι επιδόσεις βέβαια αυτού του crossfire θα είναι κατώτερες μιας μονής 7770 που θα μπορούσε να είχε πάρει εξαρχής. Αν είναι να πάρει αργότερα κάρτα, δεν έχει νόημα να πάρει apu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8anos8888 Οκτώβριος 6, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Ωραια τοτε, αν αποφασισει να παρει αργοτερα καρτα γραφικων, που μπορει να επενδυση στα ιδια λεφτα (300 ευρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.