darkiller Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 εχω αγορασει to empire total war.. το ειχα κανει παλιοτερα εγκατασταση ολλα οκ.. το παιχνιδι το διεγραψα,θελω ομωσ τωρα να το ξαναπαιξω.. η εγκατασταση γινεται μεσο steam και με ζηταει το serial number , το γραφω κανονικα και με βγαζει αυτο το μηνυμα.. Screenshot by Lightshot.στην ουσια δεν δεχετε το κωδικο , διοτι εχει χρησημοποιηθει απο εμενα παλιοτερα.. πωσ το ξανακανω εγκατασταση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Αν το εχεις βαλει σε εκεινο το account τοτε πανε στο Libraby και θα υπαρχει εκει η λιστα των παιχνιδιων που εχεις, το τρεχεις/κατεβαζεις ξανα απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 οκ, κατσε να το δοκιμασω.. ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 βασικα εχω κανει, μαλλον μαλ@κια.. ειχα παλιο λογαρισμο στο steam και το συγγεκριμενο παιχνιδι , οπωσ και το napoleon total war, τα εχω ενεργοποιησει στο παλιο λογαριασμο, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ουτε ψευδονυμα ουτε κωδικουσ προσβασεισ!! υπαρχει καπια λυση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Όταν πας να κάνεις login στο client του Steam επιλέγεις "Retrieve a lost account" και ακολουθείς τις οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.