darkiller Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 εχω αγορασει to empire total war.. το ειχα κανει παλιοτερα εγκατασταση ολλα οκ.. το παιχνιδι το διεγραψα,θελω ομωσ τωρα να το ξαναπαιξω.. η εγκατασταση γινεται μεσο steam και με ζηταει το serial number , το γραφω κανονικα και με βγαζει αυτο το μηνυμα.. Screenshot by Lightshot.στην ουσια δεν δεχετε το κωδικο , διοτι εχει χρησημοποιηθει απο εμενα παλιοτερα.. πωσ το ξανακανω εγκατασταση???
potis Οκτώβριος 5, 2013 #2 Οκτώβριος 5, 2013 Αν το εχεις βαλει σε εκεινο το account τοτε πανε στο Libraby και θα υπαρχει εκει η λιστα των παιχνιδιων που εχεις, το τρεχεις/κατεβαζεις ξανα απο εκει.
darkiller Οκτώβριος 5, 2013 Author #4 Οκτώβριος 5, 2013 βασικα εχω κανει, μαλλον μαλ@κια.. ειχα παλιο λογαρισμο στο steam και το συγγεκριμενο παιχνιδι , οπωσ και το napoleon total war, τα εχω ενεργοποιησει στο παλιο λογαριασμο, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ουτε ψευδονυμα ουτε κωδικουσ προσβασεισ!! υπαρχει καπια λυση??
EraserheadX Οκτώβριος 5, 2013 #5 Οκτώβριος 5, 2013 Όταν πας να κάνεις login στο client του Steam επιλέγεις "Retrieve a lost account" και ακολουθείς τις οδηγίες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.