Jump to content

Firmware update Seagate

Deus

Recommended Posts

Καλημέρα έχω έναν HDD Seagate barracuda 1TB τον δίσκο αρχικά τον είχα αγοράσει σαν USB κάπου το 08-09

είχε δουλέψει ελάχιστα σαν usb είχε γράψει περίπου 300GB κάποια στιγμή μετά από χρονια που καθόταν στο συρτάρι τον σύνδεσα και άρχισε να κάνει νούμερα, τα win τον έβλεπαν οποτέ ήθελε ( δοκίμασα σε πολλά PC και laptop)

να μην πολυλογώ το usb case πήρε δρόμο και εδώ και 7-8 μήνες τον έχω συνδέσει με σατα

το Hard Disk Sentinel λέει τα παρακάτω

hddsst.jpg

από την μέρα που τον σύνδεσα με σατα το health δεν έχει αλλάξει από το 39% έβαλα windows και για αρκετούς μήνες τα είχα σαν κύριο λειτουργικό για να δω αν θα τα παίξει αλλα δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα

σήμερα κατέβασα το Sea tools και ζητάει να του κάνω firmware update

image.jpg

υπάρχει κάποια σωτηρια? να προχωρήσω σε firmeare update η θα πεθάνει εντελώς?

οι ώρες λειτουργίας δεν ισχύουν 100% ο δίσκος ήταν μονο για backup μπορεί να περνούσαν αρκετοί μήνες χωρίς να συνδεθεί στο pc για να προστεθούν αρχεία κάποια στιγμή πέρασε και χρόνος χωρίς να χρησιμοποιηθεί...

η εγγύηση έχει λήξει

ψάχνοντας στο internet βρήκα αναφορές με το ίδιο πρόβλημα που είχα όταν ήταν με usb controler

FreeAgent Desk 1TB - Seagate Community Forums

Donor drive needed Seagate Barracuda 7200.11 ST31000333AS : Market

κάτι μου λέει ότι το όλο σύνολο usb κοντρόλερ και HDD ήταν fail κατασκευή της seagate

πέρασα το πρωί firmware update και ο δίσκος δεν ακούγεται καθόλου πριν ακουγόταν ένα τακ-τακ από την κεφάλή σαν να τερματίζει και spin up στα καλά καθούμενα χωρίς να χρησιμοποιείτε το έκανε κάθε 10-20 λεπτά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.