Deus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Καλημέρα έχω έναν HDD Seagate barracuda 1TB τον δίσκο αρχικά τον είχα αγοράσει σαν USB κάπου το 08-09 είχε δουλέψει ελάχιστα σαν usb είχε γράψει περίπου 300GB κάποια στιγμή μετά από χρονια που καθόταν στο συρτάρι τον σύνδεσα και άρχισε να κάνει νούμερα, τα win τον έβλεπαν οποτέ ήθελε ( δοκίμασα σε πολλά PC και laptop) να μην πολυλογώ το usb case πήρε δρόμο και εδώ και 7-8 μήνες τον έχω συνδέσει με σατα το Hard Disk Sentinel λέει τα παρακάτω από την μέρα που τον σύνδεσα με σατα το health δεν έχει αλλάξει από το 39% έβαλα windows και για αρκετούς μήνες τα είχα σαν κύριο λειτουργικό για να δω αν θα τα παίξει αλλα δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα σήμερα κατέβασα το Sea tools και ζητάει να του κάνω firmware update υπάρχει κάποια σωτηρια? να προχωρήσω σε firmeare update η θα πεθάνει εντελώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Οταν λες ελαχιστα δουλεμενος τι εννοεις? Τοσες ωρες εχουν 2 δισκοι μου και ειναι 24/7 στο μηχανημα... Παρε backup και αν εχεις εγγυηση στειλτον αλλιως παρε αλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 οι ώρες λειτουργίας δεν ισχύουν 100% ο δίσκος ήταν μονο για backup μπορεί να περνούσαν αρκετοί μήνες χωρίς να συνδεθεί στο pc για να προστεθούν αρχεία κάποια στιγμή πέρασε και χρόνος χωρίς να χρησιμοποιηθεί...η εγγύηση έχει λήξει ψάχνοντας στο internet βρήκα αναφορές με το ίδιο πρόβλημα που είχα όταν ήταν με usb controlerFreeAgent Desk 1TB - Seagate Community ForumsDonor drive needed Seagate Barracuda 7200.11 ST31000333AS : Marketκάτι μου λέει ότι το όλο σύνολο usb κοντρόλερ και HDD ήταν fail κατασκευή της seagateπέρασα το πρωί firmware update και ο δίσκος δεν ακούγεται καθόλου πριν ακουγόταν ένα τακ-τακ από την κεφάλή σαν να τερματίζει και spin up στα καλά καθούμενα χωρίς να χρησιμοποιείτε το έκανε κάθε 10-20 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Ποτε δεν τα χωνεψα τα usb adapters, ολο προβλήματα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.