arthur_zen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Η νέα μου προσπάθεια στονερ λογοτεχνίας! Ελπίζω και πιστεύω πως είναι καλύτερη δουλειά απ' το Χουίτη, μα αυτό θα το κρίνετε εσείςΗ πρώτη ιστορία:Ο κύριος Τζιβάνας | Οι Καθημερινες Ιστοριες του κυριου ΤζιβαναΑφήστε γνώμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δεν έχω και κανά διδακτορικό στη στόνερ λογοτεχνία αλλά...Μου φάνηκε "μικρότερο" από τα άλλα...Δε ξέρω γιατί!Όνομα Χουίτης > Όνομα Τζιβάνας. it's too classic u know?Σε γενικές γραμμές το ξεκίνησες ωραία, γέλασα φουλ με τη φάση με τα γυαλιά, αλλά μετά χαλαρά...Όπως πρέπει δηλαδή...Εις υγείαν λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δεν έχω και κανά διδακτορικό στη στόνερ λογοτεχνία αλλά...Μου φάνηκε "μικρότερο" από τα άλλα...Δε ξέρω γιατί!Όνομα Χουίτης > Όνομα Τζιβάνας. it's too classic u know?Σε γενικές γραμμές το ξεκίνησες ωραία, γέλασα φουλ με τη φάση με τα γυαλιά, αλλά μετά χαλαρά...Όπως πρέπει δηλαδή...Εις υγείαν λοιπόν...Είναι μικρότερο, ναι. Οι επόμενες ιστορίες όμως θα είναι αισθητά μεγαλύτερες, μεγαλύτερες κι απ' το Χουίτη. Σίγουρα, το Χουίτης είναι πιο ευφάνταστο, απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω καινούριο χαρακτήρα, ήθελα κάποιον που έχει ήδη εμφανιστεί στις πρώτες ιστορίες, οπότε πήρα το Τζιβάνα.Ευχαριστώ για το σχόλιο, νομίζω η συνέχεια θα σου φανεί πιο ενδιαφέρουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Οκτώβριος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Η δεύτερη ιστορία:Συμπαραστέκοντας στον Τάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Οκτώβριος 19, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2013 Η τρίτη ιστορία:Στο Μπαρ… | Οι Καθημερινες Ιστοριες του κυριου Τζιβανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Οκτώβριος 26, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 H τέταρτη ιστορία:http://kosxoyitis.wordpress.com/2013/10/26/anapantexi-sunantisi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 26, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Μου μαυρισες την ψυχη ρε φιλε...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Νοέμβριος 3, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2013 H πέμπτη ιστορία:To Μεγάλο Πάρτι | Οι Καθημερινες Ιστοριες του κυριου Τζιβανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Νοέμβριος 16, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 H έκτη ιστορία:Στο κρεβάτι με παρέα | Οι Καθημερινες Ιστοριες του κυριου Τζιβανα(koo bee kontinioud) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur_zen Δεκέμβριος 23, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 H επόμενη ιστορία:Η νύχτα του τρόμου | Οι Καθημερινες Ιστοριες του κυριου ΤζιβαναΖητώ συγγνώμη για την τεράστια καθυστέρηση, αλλά μου είχαν πέσει πολλά αυτό το μήνα. Θα προσπαθήσω να επανέρθω στο πρόγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.