Jump to content

Πρόβλημα με αναπαραγωγή video clip(s)

wrong method

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Από τότε που άλλαξα όλο το συστημά μου,έχω συνεχόμενα crash με τον media player (είτε windows media,bsplayer έχουν το ιδιο πρόβλημα) οταν προσπαθώ να δω κάποια video clip (στα mpeg και τα υπόλοιπα φορμά παίζει κανονικά).

Αυτό όμως δεν συμβαίνει με όλα τα v.c αλλά με συγκεκριμένα(δηλαδή άλλα παίζουν, άλλα όχι)

Έχω εγκαταστήσει (όχι μαζί βέβαια) όλα τα codec pack (nimo,klite κτλπ) σε ολες τις εκδόσεις (full,comp,lite) τα απεγκατέστησα όλα πάλι τα ίδια.

Υποπτεύομαι ότι κάποιος divx codec απουσιάζει, αλλά δεν είμαι σίγουρος.Τα πακέτα από ότι είδα έχουν τις τελευταιές εκδόσεις divx.Μήπως λείπει κάποιο και δεν μπόρει να ανοίξει το αρχείο; (επίσης δεν έχω και preview κάτω αριστερά από τα folder options) για τα προβληματικά αρχεία.:confused:

Να πω ότι στα υπόλοιπα το pc ειναι σταθερότατο και δεν "κρεμάει" ούτε με 2πλό FAD+winrar να συμπιέζει μεγάλα αρχεία + μουλάρι + και τα καθημερίνα processes.

Κάθε βοήθεια-ιδέα καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

ps:κάτι ακόμα, υπάρχει περίπτωση να φταίει η άθλια fx 5200 που έχω, μιάς και η gf4 δεν μπαίνει πάνω στην μητρική μου να δοκιμάσω αλλη κάρτα.:(

μήπως πρέπει να μετακινηθεί στο multimedia ; αν ναί παρακαλώ κάποιον mod/admin να το κάνει :toomuchne

Το Gspot που χρησιμοποιώ δείχνει ότι οι codecs υπάχουν.Πιθανόν να είναι πρόβλημα του K-lite pack,γιατί με το codec pack all in 1 που πέρασα,δείχνει να μην έχει πρόβλημα (προς το παρόν) και ελπίζω να είναι αυτό γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Ευχαριστώ hemispasm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.