Jump to content

Θόρυβος από PSU

denz

Recommended Posts

Καλημέρα,

Εδώ και καιρό το PSU μου έκανε ένα μικρό θόρυβο αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει ανυπόφορος. Ακόμα και σε idle κατάσταση κάνει αρκετό θόρυβο αλλά και στο power off (για 1-2 δευτερόλεπτα) και έχω καταλήξει ότι φταίει ο ανεμιστήρας. Το τροφοδοτικό είναι ένα Silverstone SST-ST850F

Θέλω να αλλάξω τον ανεμιστήρα με έναν αρκετά αποδοτικό και αθόρυβο 135άρι, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθεί με αυτές τις διαστάσεις και να έχει την σωστή σύνδεση που απαιτεί το PSU.

Γι'αυτό λοιπόν θα χρειαστώ τα φώτα σας!

14cm δεν χωρά; Με λίγο λιμάρισμα στις άκρες πιστεύω πως θα μπει. Μόνο πρόσεξε να ταιριάξεις τα A - λιγότερα δεν είναι πρόβλημα , αν υπερβείς το 120% ίσως έχεις θέμα.

Παρήγγειλα ένα Zalman ZM-F4 135mm Ultra Quite Fan , ελπίζω να ταιριάξει γιατί έχει διαστάσεις 12άρι στις βίδες.

14cm δεν χωρά; Με λίγο λιμάρισμα στις άκρες πιστεύω πως θα μπει. Μόνο πρόσεξε να ταιριάξεις τα A - λιγότερα δεν είναι πρόβλημα , αν υπερβείς το 120% ίσως έχεις θέμα.

Το ήδη υπάρχον προβληματικό ανεμιστηράκι, γράφει 12V - 3W, που με λίγο ψάξιμο στο google είναι 0.25Α

Το ZM-F4 γράφει 0.28Α άρα 12% πάνω, είναι μέσα στα όρια έτσι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.