denz Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2013 Καλημέρα,Εδώ και καιρό το PSU μου έκανε ένα μικρό θόρυβο αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει ανυπόφορος. Ακόμα και σε idle κατάσταση κάνει αρκετό θόρυβο αλλά και στο power off (για 1-2 δευτερόλεπτα) και έχω καταλήξει ότι φταίει ο ανεμιστήρας. Το τροφοδοτικό είναι ένα Silverstone SST-ST850FΘέλω να αλλάξω τον ανεμιστήρα με έναν αρκετά αποδοτικό και αθόρυβο 135άρι, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεθεί με αυτές τις διαστάσεις και να έχει την σωστή σύνδεση που απαιτεί το PSU. Γι'αυτό λοιπόν θα χρειαστώ τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Συνηθος η συνδεση ειναι οπως και Motherboard! Ανοιξετο και δες! Δεν ειναι τπτ, 3 λεπτα θα σου παρει να το ανοιξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Το άνοιξα το καθάρισα αλλά τίποτα, μάλλον ο ανεμιστήρας παραδίδει πνεύμα όποτε θα χρειαστώ νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 135αρης ειπες ειναι?Εχω κατι χαλασμενα psu να κοιταξω αν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 135αρης ειπες ειναι?Εχω κατι χαλασμενα psu να κοιταξω αν ειναι.Ναι για δες, ήδη ψάχνω ebay, amazon κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δοκαρι δυστηχως Βρηκα απο ενα hiper αλλα ηταν 12αρης, ενα antec ειχε 2 8αρηδες και ενα tagan και εκεινο ειχε 8αρηδες :slap:. Νομιζω εχω ενα ακομα καπου παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 14cm δεν χωρά; Με λίγο λιμάρισμα στις άκρες πιστεύω πως θα μπει. Μόνο πρόσεξε να ταιριάξεις τα A - λιγότερα δεν είναι πρόβλημα , αν υπερβείς το 120% ίσως έχεις θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Οκτώβριος 6, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Παρήγγειλα ένα Zalman ZM-F4 135mm Ultra Quite Fan , ελπίζω να ταιριάξει γιατί έχει διαστάσεις 12άρι στις βίδες.14cm δεν χωρά; Με λίγο λιμάρισμα στις άκρες πιστεύω πως θα μπει. Μόνο πρόσεξε να ταιριάξεις τα A - λιγότερα δεν είναι πρόβλημα , αν υπερβείς το 120% ίσως έχεις θέμα.Το ήδη υπάρχον προβληματικό ανεμιστηράκι, γράφει 12V - 3W, που με λίγο ψάξιμο στο google είναι 0.25ΑΤο ZM-F4 γράφει 0.28Α άρα 12% πάνω, είναι μέσα στα όρια έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 Εισαι ΟΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.