akis_z80 Νοέμβριος 2, 2013 #61 Νοέμβριος 2, 2013 Το βάζω και εδώ να υπάρχει, μιας και έχουμε γίνει πολλές AMD 5770 και κολλήματα σε Windows 7/8 - Πώς να τα σταματήσετε!
Myralis Νοέμβριος 2, 2013 Author #62 Νοέμβριος 2, 2013 Από τότε που ανέβασα μόνιμα το ρολόι των μνημών δεν είχα πρόβλημα.. Τώρα μένει να μπορέσω να το κάνω αυτό πιο αξιόπιστα, γιατί τα preset δουλευουν όπως να ΄ναι..
ΝTG Νοέμβριος 2, 2013 #63 Νοέμβριος 2, 2013 Μαθε να φτιαχνεις profil ..με καποιο προγραμμα.(αν οχι το ati tray tools δλδ).Μπουταρεις με ενα προφιλ μυραλις1 ..και λιγο πριν πας να παιξεις παιχνιδια βαζεις το μυραλις2.Εκτος αμα μαθεις πως δουλευουν τα presets ..γιατι με το "oπως να 'ναι" δε βγαινει ακρη.
Myralis Δεκέμβριος 12, 2013 Author #64 Δεκέμβριος 12, 2013 Από τότε που ανέβασα μόνιμα το ρολόι των μνημών δεν είχα πρόβλημα.. Τώρα μένει να μπορέσω να το κάνω αυτό πιο αξιόπιστα, γιατί τα preset δουλευουν όπως να ΄ναι.. 1 μήνα και 10 μέρες μετά το τελευταίο ποστ δεν είχα πρόβλημα ξανά, άρα όσο παράδοξο και αν ακούγεται, το πρόβλημα δεν προέκυψε επειδή πήγα να OC, αλλά επειδή η κάρτα είναι για το πέος και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε idle.
felix Δεκέμβριος 12, 2013 #65 Δεκέμβριος 12, 2013 Κι εμένα το πρόβλημά μου λύθηκε όταν έβαλα σε όλα τα states τα ίδια ρολόγια στις μνήμες...Πλέον το έχω φλασαρισμένο για να μην χρειάζονται προφίλ κλπ, να είναι ρυθμισμένο στο bios της κάρτας...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.