Jump to content

Υπερχρονισμός 6950 1GB | ποτέ ξανά XFX

Myralis

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Από τότε που ανέβασα μόνιμα το ρολόι των μνημών δεν είχα πρόβλημα.. Τώρα μένει να μπορέσω να το κάνω αυτό πιο αξιόπιστα, γιατί τα preset δουλευουν όπως να ΄ναι..

Μαθε να φτιαχνεις profil ..με καποιο προγραμμα.(αν οχι το ati tray tools δλδ).

Μπουταρεις με ενα προφιλ μυραλις1 ..και λιγο πριν πας να παιξεις παιχνιδια βαζεις το μυραλις2.

Εκτος αμα μαθεις πως δουλευουν τα presets ..γιατι με το "oπως να 'ναι" δε βγαινει ακρη.

• 1 month later...
Από τότε που ανέβασα μόνιμα το ρολόι των μνημών δεν είχα πρόβλημα.. Τώρα μένει να μπορέσω να το κάνω αυτό πιο αξιόπιστα, γιατί τα preset δουλευουν όπως να ΄ναι..

1 μήνα και 10 μέρες μετά το τελευταίο ποστ δεν είχα πρόβλημα ξανά, άρα όσο παράδοξο και αν ακούγεται, το πρόβλημα δεν προέκυψε επειδή πήγα να OC, αλλά επειδή η κάρτα είναι για το πέος και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε idle. :p

Κι εμένα το πρόβλημά μου λύθηκε όταν έβαλα σε όλα τα states τα ίδια ρολόγια στις μνήμες...

Πλέον το έχω φλασαρισμένο για να μην χρειάζονται προφίλ κλπ, να είναι ρυθμισμένο στο bios της κάρτας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.