freemannnn Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 που βρισκω τετοια γιατι εχουν σκουριασει οπως φαινετε στη φωτογραφια. υπαρχει προβλημα που ειναι σκουριασμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Κοβεις το σκουριασμενο και βάζεις αλλο τετοιο κερατακι (δε θυμαμαι πως λεγεται)ή παρε καλωδιο ιδιου παχους (και χρωματος) και το τερματιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Οκτώβριος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Δικιο εχεις. Κολλησε το μυαλο μου φαινεται.Αυριο παω σε καταστημα με ηλεκτρονικα να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Οκτώβριος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 πηρα και τα αλλαξα. κονεκτορες μου τα ειπε και αυτος πανω κατω.ευχαριστω φιλε για την ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 2, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 αφου τα αλλαξα μετα απο λιγο καιρο παλι ετσι εγιναν οι ακροδεκτες.αυτο σημαινει οτι οι μπαταριες βγαζουν υγρα ετσι? θελουν αλλαγη να υποθεσω?τι σημαινει οταν βγαζουν υγραειναι χρονων οι μπαταριες αλλα δε μπορω να θυμισω ποσο. επισης δεν ειναι οι μαμισιες panasonic αλλα winner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Κρατάει χωρίς ρεύμα? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Δεκέμβριος 2, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Δοκίμασε να βάλεις γράσο στους ακροδέκτες, δεν αφήνει να οξειδωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 2, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Κραταει λιγο το pc. Ισως 5 λεπτα.Παλαιοτερα κρατουσε και μια ωρα αν δε κανω λαθος.Ειναι ενα mge 1200va Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 2, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Αξιζει να βαλεις panasonic μπαταριες? η οτι βρουμε?Πχ sunlight η winner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 2, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Τσεκαρε διαστασεις σου κανει αυτή εδώ?CSB HR1234W (12V 9Ah) UPS Sealed Lead Acid Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 2, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Ακριβη ειναι αυτη. Θελω τρεις τετοιες.25*3 = 75 δεν ειναι και λιγαΡωτησα γερμανο και μου ειπε sunlight 15e το τεμαχιο. Ειναι καλες; Η για ενα χρονο μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Δεκέμβριος 2, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Η μπαταρια μπορει να ειναι χαλασμενη αλλα νομιζω οτι παντα εχει ταση να οξειδωνεται ο ενας πολος, μαλιστα ειχα ακουσει και τροπο να κρατας ενα αυτοκινητο (που εχεις αποθηκευμενο σε γκαραζ για συλλεκτικους λογους) με μια μπαταρια, με τον ενα πολο μονιμα πανω στο σασι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 2, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Παντως panasonic δε βρισκεις ευκολα απο οτι βλεπω.Εχει κανεις γνωμη για μπαταριες. Αυτες οι sunlight και winner ειναι καλες;Οι CSB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolerman Δεκέμβριος 2, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 η τιμή είναι καλή για τις Sunlight(τίμιες μπαταρίες)πολύ καλές μπαταρίες η CSB Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 2, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Τις CSB τις εβαλα το καλοκαιρι, οποτε δεν εχω γνωμη ακομα.Εχω ακουσει όμως καλα λογια, συν ότι είναι 9 Ah αντι 7 Ah που μαλλον φορας τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 3, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 csb μπαταριές πρώτα .... αν δεν ... πήγαινε σε ultracell (λιιιιιγο πιο κάτω)όσο για την χωρητικότητα , προτίμησε την ίδια με αυτές που έχει τώρα (7ah ή 9ah) ή αν σε παίρνει , μια κατηγορία πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 3, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 αυτες που εχω τωρα ειναι winnner 7ah. oi μαμισιες ηταν 6ah.δε με νοιαζουν τα παραπανω ah για να κραταει περισοτερο. ετσι κι αλλιως κραταει πολυ.λοιπον βρηκα ...ultracell 22esunlight 15ewinner 20eCSB 25,50e που εστειλε το παραπανω λινκ ο φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 3, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 είναι και επικίνδυνο να βάλεις μεγαλύτερες(αφού ήδη φοράς πιο μεγάλες) !εγώ τις ultracell τις βρίσκω αρκετά φτηνά (25e το ζεύγος) από ένα ντόπιο (0 μεταφορικά, τις παραλαμβάνω ο ίδιος ) , αλλά άν είχα να διαλέξω ... θα πήγαινα σε csb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 4, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 η τιμη που εδωσες και το link για τις ultacell ειναι πολυ καλη.φανταζομαι δεν ηταν τιποτα stock παλιες ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Δεκέμβριος 4, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 εχει δουλεψει κανεις τις sunlight που εχει ο γερμανος στα 15ε?βρισκω τις ultracell γυρω στα 13ε σε διαφορα e-shop αλλα θα εχει και μεταφορικα λογω επαρχιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.