Zenor Οκτώβριος 12, 2013 #61 Οκτώβριος 12, 2013 Μιλαμε νιωθω τελειως αχρηστος. Εβαλα το setup που γραφεις, ναι μεν παει τεζα το μονοθεσιο μονο που δεν οδηγιεται... Μιλαμε πεταει κωλο με τη μια στις στροφες καμμια ελπιδα να μπορεσω εγω να το οδηγησω...Ανέβασε και τα δυο wings μέχρι να σε βολέψει, π.χ 6-6 αντί για 1-1.
icy20 Οκτώβριος 12, 2013 #62 Οκτώβριος 12, 2013 6-6 παλευεται ετσι ειναι το default. Απλα απορω εσεις πως οδηγειτε με τετοιες ρυθμισεις. Υπερανθρωποι?
Zenor Οκτώβριος 12, 2013 #63 Οκτώβριος 12, 2013 6-6 παλευεται ετσι ειναι το default. Απλα απορω εσεις πως οδηγειτε με τετοιες ρυθμισεις. Υπερανθρωποι?Αν ξεκίνησες τώρα λογικό είναι... εγώ π.χ παίζω από το καλοκαίρι με τιμονιέρα. Στο συγκεκριμένο setup με 1-1 δεν είχα πρόβλημα πάντως, γενικά θέλει πολύ απαλά το γκάζι στις εξόδους από τις γωνίες και να έχεις κάνει την ευθυγράμμιση(μονοθεσίου με πίστα) πριν πατήσεις γκάζι ώστε να σπινιάρεις όσο το δυνατόν λιγότερο.Για να γίνει αυτό πρέπει προηγουμένως να έχεις φρενάρει στο σωστό σημείο και με τα χ χιλιόμετρα για την συγκεκριμένη γωνία. Αν έχεις φρενάρει παραπάνω απ'όσο πρέπει είτε θα σπινιάρεις παραπάνω στην έξοδο είτε θα πρέπει να επιταχύνεις πιο απαλά με αποτέλεσμα να χάσεις χρόνο κτλ.
Zenor Οκτώβριος 13, 2013 #65 Οκτώβριος 13, 2013 Έκανα λίγο καλύτερο χρόνο στην Suzuka, 1:31:295 - το replay σε καμιά ώρα...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fDGF9gZgnhE]F1 2013 - Suzuka hot lap - 1:31:295 + setup @ HD - YouTube[/ame]
9000+rpm Οκτώβριος 13, 2013 #66 Οκτώβριος 13, 2013 Έκανα λίγο καλύτερο χρόνο στην Suzuka, 1:31:295 - το replay σε καμιά ώρα... Ωραιος.... Το καλυτερο που εκανα ειναι 1.32.5χχ και...προς το παρον, εχω μεινει χωρις τιμονιερα με gamεpad δουλεια δεν γινετε....
sebastian Οκτώβριος 14, 2013 #67 Οκτώβριος 14, 2013 Παιζει να το αγοράσω και να μπω και εγώ στη μάχη....
Zenor Οκτώβριος 15, 2013 #70 Οκτώβριος 15, 2013 Στην τιμονιερα τι ρυθμισεις εχετε;Εγώ χρησιμοποιώ 0.25-0.50% deadzone και ~20% linearity για το steering. Τα άλλα default.
Zenor Οκτώβριος 21, 2013 #72 Οκτώβριος 21, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UDRnD8roeyA]F1 2013 - India hot lap - 1:23:089 + setup - HD - YouTube[/ame]
Samael Οκτώβριος 21, 2013 #73 Οκτώβριος 21, 2013 Η φθορά στα λάστιχα είναι τραγική imo, 4 καθαρούς γύρους με την Option έβγαλα στη Sepang με διαφορά 5+ sec απο τον δεύτερο.Τον 5ο γύρο δεν πρόλαβα να τον βγάλω καλά καλά, με περνούσαν σα σταματημένο...Το ίδιο σκηνικό με τα Prime μετά απο 9 γύρους, κ όλα αυτά με ABS+Full traction και προσοχή στο γκάζι. Τα μπροστινά με άφησαν βασικά, ffs...
HotPeanut Οκτώβριος 21, 2013 #74 Οκτώβριος 21, 2013 Η φθορά στα λάστιχα είναι τραγική imo, 4 καθαρούς γύρους με την Option έβγαλα στη Sepang με διαφορά 5+ sec απο τον δεύτερο.Τον 5ο γύρο δεν πρόλαβα να τον βγάλω καλά καλά, με περνούσαν σα σταματημένο...Το ίδιο σκηνικό με τα Prime μετά απο 9 γύρους, κ όλα αυτά με ABS+Full traction και προσοχή στο γκάζι. Τα μπροστινά με άφησαν βασικά, ffs...Η michelin φταίει.
Zenor Οκτώβριος 26, 2013 #75 Οκτώβριος 26, 2013 Βγήκε και 2ο patch:This patch is now live. Today sees our second PC Patch available on Steam for PC versions of F1 2013. PC FPS Issues:We’ve made further improvements to the PC FPS issue whereby higher specification PC’s had a considerable lap time advantage over lower ones. The difference now should be negligible and should allow fair competition between all players. Again we are aware this is a hot topic and will continue to monitor the forums for feedback once this fix is live.At 30+ FPS the track will now rubber in.Minor Fixes:In Online Custom Races AI cars that have retired will now be removed from the track correctly.Improved AI replication on high latency / low bandwidth connections in Online Custom Races.Corrected Professional and Expert AI difficulty on Sakhir (Bahrain) & Monza.Fixed an issue where on certain hardware all menus would be black.Force feedback settings have been tweaked to remedy the mid corner ‘dropout’ that some players were reporting.The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version.Information on our previous PC patch can be found here.Thanks for your continued feedback!
Zenor Οκτώβριος 30, 2013 #76 Οκτώβριος 30, 2013 [ame] [/ame]Patch 3: Mid Session Save Fixed a bug which prevented car setups from being loaded correctly when a Mid Session Save is created while on track in a Practice session. Fixed an issue in Career which would cause a perpetual load when resuming a Mid Session Save after accepting a mid season contract. Online Improved connection map, latency evaluation and bandwidth evaluation to improve the quality of connection information. This in turn should result in fewer disconnects in multiplayer games. Minor Fixes Memory savings when selecting Flying Lap in any session. The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version. Thanks for your continued feedback!
9000+rpm Οκτώβριος 31, 2013 #77 Οκτώβριος 31, 2013 Έκανα λίγο καλύτερο χρόνο στην Suzuka, 1:31:295 - το replay σε καμιά ώρα... Aν και καθηστερημενα, αλλα καλιο αργα παρα ποτε Uploaded with ImageShack.us Bεβαια δεν εχω καταφερει να σπασω τον δικο σου χρονο αλλα που θα μου παει Υ.Γ Το replay απο το ghost car απο τον πιο πανω χρονο που εκανα μπορω να το βρω καπου για να το ποσταρω εδω, η παει χαθηκε??
Zenor Οκτώβριος 31, 2013 #78 Οκτώβριος 31, 2013 Υ.Γ Το replay απο το ghost car απο τον πιο πανω χρονο που εκανα μπορω να το βρω καπου για να το ποσταρω εδω, η παει χαθηκε??Αφού κάνεις τον χρόνο, πατάς esc-quit to main menu και εκεί που σου εμφανίζει τον χρόνο όπως στην φωτογραφία που δείχνεις πατάς το κουμπί του replay. Αν πας στο αρχικό menu ή γενικά βγεις από το παιχνίδι χάνεται απ'όσο ξέρω.
9000+rpm Οκτώβριος 31, 2013 #79 Οκτώβριος 31, 2013 Αφού κάνεις τον χρόνο, πατάς esc-quit to main menu και εκεί που σου εμφανίζει τον χρόνο όπως στην φωτογραφία που δείχνεις πατάς το κουμπί του replay. Αν πας στο αρχικό menu ή γενικά βγεις από το παιχνίδι χάνεται απ'όσο ξέρω. Παει δηλαδη το replay να ηταν και αλλο Αφου αν παω να ξαναπαιξω την πιστα το ghost car απο την γυρα που εκανα το Personal best, το δειχνει, το replay απο το ghost car γιατι δεν το δειχνει το ρημαδι:rant:
9000+rpm Νοέμβριος 1, 2013 #80 Νοέμβριος 1, 2013 [MENTION=5325]Zenor[/MENTION] Παμε Monde carlo? Eνας "πρωτος" χρονος 1.12.342! Uploaded with ImageShack.us Kαι το Βιντεακι απο τον παραπανω χρονο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OfBMmCgRtUI]F1 2013 monde carlo Lap - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.