Zenor Οκτώβριος 7, 2013 #21 Οκτώβριος 7, 2013 Με τι ρυθμισεις παιζετε? Τι να βαλω εγω ο νεοπας (logi driving force gt)? Δοκίμασε αυτές, από τα Codemasters forums:
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #22 Οκτώβριος 7, 2013 Ναι για το τιμονι λεω. Θα δοκιμασω αυτα που γραφει ο φιλος απο πανω και βλεπουμε...
9000+rpm Οκτώβριος 7, 2013 #23 Οκτώβριος 7, 2013 Eνδιαφερον μου φανηκε.. Ωρα να βγει απο την "ντουλαπα" η G25 να ξεσκουριασει λιγο Δεν φτιαχνουμε και κανενα Thread λεω γω, να συναγωνιστουμε λιγο για κανενα best lap time να εχει και χαβαλε? Προσωπικα προτεινω (αν γινει) την πιστα του "spa" μιας και ειναι η αγαπημενη μου:happy2:
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #24 Οκτώβριος 7, 2013 Αυτα που μου γραψατε παραπανω ρε παιδια τα πρωτα δεν βρισκω που ειναι (sens, shock, abs 85+?? linearity deadzone spring και damper)
Zenor Οκτώβριος 7, 2013 #25 Οκτώβριος 7, 2013 Αυτα που μου γραψατε παραπανω ρε παιδια τα πρωτα δεν βρισκω που ειναι (sens, shock, abs 85+?? linearity deadzone spring και damper) Αυτές είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τις Fanatec τιμονιέρες όπως γράφει. Επίσης όσοι έχετε τιμονιέρα κάντε override στις ρυθμίσεις: Controller Settings - 'Override input device type' -> 'Steering Wheel' Τέλος αν έχετε προβλήματα με σπινιάρισμα στις εξόδους από τις γωνίες(το κάνανε χειρότερο - ή μάλλον πιο ρεαλιστικό απ'ότι πέρυσι) δοκιμάστε Traction Control στο Medium στα Assists. Βέβαια για το AI δεν ισχύει αυτό και αν προσέξετε στις εξόδους έχουν πολύ καλό traction με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν αρκετά - βέβαια φρενάρουν πολύ αργά στις γωνίες. Eνδιαφερον μου φανηκε..Ωρα να βγει απο την "ντουλαπα" η G25 να ξεσκουριασει λιγο Δεν φτιαχνουμε και κανενα Thread λεω γω, να συναγωνιστουμε λιγο για κανενα best lap time να εχει και χαβαλε? Προσωπικα προτεινω (αν γινει) την πιστα του "spa" μιας και ειναι η αγαπημενη μου:happy2: Μπορούμε να τους γράφουμε εδώ τους χρόνους. Κάνε έναν στην Spa με racing line+auto gears όταν θέλεις και από εμένα τουλάχιστον θα έχεις απάντηση
9000+rpm Οκτώβριος 7, 2013 #26 Οκτώβριος 7, 2013 Μπορούμε να τους γράφουμε εδώ τους χρόνους. Κάνε έναν στην Spa με racing line+auto gears όταν θέλεις και από εμένα τουλάχιστον θα έχεις απάντηση Ωραιος Θα ποσταρω (λογικα αυριο) αλλα με manual gear, δεν γινεται να αλλαξω συνηθεια τοσων ετων, παντα μα παντα παιζω με manual gears οποιοδηποτε racing game!
fatalara Οκτώβριος 8, 2013 Author #27 Οκτώβριος 8, 2013 Ακόμα και με φουλ TC σπινάρεις αν έχεις κλειδώσει πολυ στην έξοδο το τιμόνι. Αν δεν μπεις σωστα στη στροφή για να μπορεις να ξεκλειδώνεις το τιμόνι σταδιακά δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις με τη μούρη, ειδικά όσο περνάνε και οι γυροι και πέφτουν τα λάστιχα θέλει περισσότερη προσοχή. Πάντως πρώτη φορά είχα το νου μου τι γίνεται πίσω.
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #28 Οκτώβριος 8, 2013 Κάνε έναν στην Spa με racing line+auto gears όταν θέλεις και από εμένα τουλάχιστον θα έχεις απάντηση Mαχιμες καταστασεις σημερα Uploaded with ImageShack.us Ενας πρωτος αναγνωριστικος γυρος στο spa λοιπον,με την red bull, manual gears και τιποτα "πειραγμενο" απο το setup tου μονοθεσιου, αλλα defaul, με το χρονομετρο να σταματαει στο 1.51.010, για να δουμε ποσο κατω θα φτασουνε οι χρονοι! Uploaded with ImageShack.us Περιμενω απαντηση [MENTION=5325]Zenor[/MENTION] αλλα και οσοι πιστοι προσελθετε!! [MENTION=478]sebastian[/MENTION] αντε να σε δω και εδω τι μπορεις να κανεις, αρκετα με το valley!
Zenor Οκτώβριος 8, 2013 #29 Οκτώβριος 8, 2013 1:48:412 έκανα εγώ, με racing line(corners). Manual gears και default setup. edit: με 2-2 aero και 5 click πιο πάνω τις ταχύτητες έκανα 1:47:402, μιας και στο default setup με drs το top speed κλειδώνει πολύ χαμηλά. edit2: για όσους παίζουν online υπάρχει fps bug στο παιχνίδι: FPS Bug - More FPS = Faster
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #30 Οκτώβριος 8, 2013 1:48:412 έκανα εγώ, με racing line(corners). Manual gears και default setup. edit: με 2-2 aero και 5 click πιο πάνω τις ταχύτητες έκανα 1:47:402, μιας και στο default setup με drs το top speed κλειδώνει πολύ χαμηλά. edit2: για όσους παίζουν online υπάρχει fps bug στο παιχνίδι: FPS Bug - More FPS = Faster Η σε "χερα" επεσα, η εγω ειμαι κουλος, με default τα settings στο μονοθεσιο, οριακα δεν εχω καταφερει ακομη να πεσω κατω απο 1:50:00:hehe: Θα το προσπαθησω και αλλο και θα επανελθω
Zenor Οκτώβριος 8, 2013 #31 Οκτώβριος 8, 2013 Η σε "χερα" επεσα, η εγω ειμαι κουλος, με default τα settings στο μονοθεσιο, οριακα δεν εχω καταφερει ακομη να πεσω κατω απο 1:50:00:hehe:Θα το προσπαθησω και αλλο και θα επανελθω Αν θες να μάθεις τέλεια τις στροφές/ταχύτητες κτλ σε κάθε πίστα δες τα βίντεο του Noble: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OU7cvFHnf6Y]F1 2012 - Noble's complete hotlap + setup guide - YouTube[/ame]
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #32 Οκτώβριος 8, 2013 edit: με 2-2 aero και 5 click πιο πάνω τις ταχύτητες έκανα 1:47:402, μιας και στο default setup με drs το top speed κλειδώνει πολύ χαμηλά. ] 1:46:364 Παμε για 1:45:ΧΧ τωρα:happy2: Uploaded with ImageShack.us
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #33 Οκτώβριος 8, 2013 Nα το και το 1.45.777! [MENTION=5325]Zenor[/MENTION] 44αρι θα δουμε? Uploaded with ImageShack.us
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #35 Οκτώβριος 8, 2013 Αντε βρε, αφου βλεπω ειστε "κανα δυο" ακομη που ασχολειστε με το game και μαλιστα καποιοι εχετε και τιμονιερες! [MENTION=21984]fatalara[/MENTION] , [MENTION=58]Freedom[/MENTION] , [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] , [MENTION=43]icy20[/MENTION] (και οσοι "πιστοι" ακομη θελουν) αντε καντε καμια "βολτα" στο spa, μην τεμπελιαζετε Καλα ο [MENTION=5325]Zenor[/MENTION] ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησει
Freedom Οκτώβριος 8, 2013 #36 Οκτώβριος 8, 2013 Υπαρχει "θέμα" με μένα αδερφε ακόμα (δες ποστ #17). Δεδομένου οτι ειμαι "casual player" (=αντε κανα 8-10 αγώνες 25-50% την εβδομαδα) και εχω συνηθησει quick race, default όλα, διαλέγω μια πιστα και φύγαμε το F1 2013 μου τα έχει σπάσει. Στο 2012 δεν ειχα καν ασχοληθει με car setup ουτε καν με το quick, δεν χρειαζοταν. Με αυτο το κερατο έχω φαει μερικες ωρες δοκιμαζοντας ρυθμισεις στο αναλυτικο setup, "κλεβοντας" ρυθμισεις απο άλλους, προσαρμόζοντες τις, τα default ειναι φακντ απ, ετσι και σου τραβηξω βιντεο με default car setup θα γελάς με την πρωτη μεγάλη ευθεια στο Βελγιο ότι μονοθεσιο και να έχω.Δεν μου "δουλευει" τιποτα οπότε έχω ήδη ξενερώσει...αντί να κανω 5 κλικς και να ειμαι στην πιστα και να ευχαριστιέμαι αγώνα, λαμακιζομαι με τις ρυθμισεις, κανω 2 γυρους κατι δεν μου αρεσει (= π.χ. στην ταδε ευθεια χωρις DRS ολοι με περνανε σαν σταματημενο), παλι ρυθμισεις, παλι 2 γυρους για να μην μου αρέσει κάτι άλλο κοκ...Ευχαριστιέμαι οδήγηση, δεν ευχαριστιέμαι αγώνα και οι χρόνοι στις ιδιες ακριβώς πιστες ειναι τραγελαφικοι σε σχεση με του 2012 (και εκει με ολα τα βοηθηματα off κοκ), οπότε ξέχνα με (εκτος και αν βαλεις κανενα mod zastava, εκει μπορει και να ειμαι ανταγωνιστικός στο 2013 αλλα σε παρακαλω μην περάσεις στην ευθεια την Ρεντ μου με +60χλμ/ωρα, λολ)ΥΓ: το TC το ξαναγύρισα στο off, κανένα θέμα πλην των εκκινησεων αλλα και αυτο παλευεται χαλαρα, επισης το επιπεδο ΑΙ δεν εχει σχεση με το "θέμα" μου, φακ.
csaris Οκτώβριος 8, 2013 #37 Οκτώβριος 8, 2013 Πανο και γω το παιζω αλλα κατω απο 1.48.κατι δεν μπορω να κανω με xbox gamepad. Θα κατεβασω αυριο και την g27 να δουμε μηπως και το κατεβασω λιγο.
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #38 Οκτώβριος 8, 2013 Πανο και γω το παιζω αλλα κατω απο 1.48.κατι δεν μπορω να κανω με xbox gamepad.Θα κατεβασω αυριο και την g27 να δουμε μηπως και το κατεβασω λιγο. Σε ξεχασα εσενα Χρηστο, δεν ηξερα οτι παιζεις και συ "ραλακια", σε ειχα του ποδοσφαιρου (fifa) και για κανενα first person G27 στις επαλξεις αυριο και περιμενω να δω χρονο:happy2:
Zenor Οκτώβριος 8, 2013 #39 Οκτώβριος 8, 2013 Nα το και το 1.45.777![MENTION=5325]Zenor[/MENTION] 44αρι θα δουμε? Μου έτυχαν κάτι δουλίτσες... :whistling Μάλλον θα χρειαστώ λίγη εξάσκηση για να περάσω τον χρόνο σου, μα καλά τι έκανες και μου έφαγες 2 δευτερόλεπτα; Αύριο λογικά θα το προσπαθήσω.
9000+rpm Οκτώβριος 8, 2013 #40 Οκτώβριος 8, 2013 Μου έτυχαν κάτι δουλίτσες... :whistlingΜάλλον θα χρειαστώ λίγη εξάσκηση για να περάσω τον χρόνο σου, μα καλά τι έκανες και μου έφαγες 2 δευτερόλεπτα; Αύριο λογικά θα το προσπαθήσω. Εκτος απο το οτι φορεσα γαντια-κρανος εκανα και τις ρυθμισεις που ειπες edit: με 2-2 aero και 5 click πιο πάνω τις ταχύτητες έκανα 1:47:402, μιας και στο default setup με drs το top speed κλειδώνει πολύ χαμηλά. Ετσι οπως μου τα ειχε default τα aerodynamics ουτε κατω απο 1.50.000 δεν καταφερνα να πεσω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.