fatalara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 Σήμερα βγήκε απο είδα στο steam, το πήρε - έπαιξε κανείς; Το θέμα με τα τιμόνια το έφτιαξαν η ειναι όπως το 2012; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_04idHjUI7E]F1 2013 - Chasing Vettel in Canada Gameplay (Xbox 360) - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=hOOxI1-yaL0]F1 2013 Korea Hotlap [uK] - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=ijjACOyxb-I]F1 2013 Classic Edition Trailer - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ql1RIibTyo4]F1 2013 Monza Hotlap - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Nαι αλλά το χειρισμό το φτιάξανε ή σπάει @@ πάλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 4, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Το τραβάω απο το θείο αλλά και αυτός δεν σπρώχνει καθόλου. θέλω πρώτα να δω τι γίνεται με το τιμόνι και μετά θα πάω σε αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 μου φανηκε λιγο καλουτσικο σε σχεση με το παλιοτερο το 2012 !! αλλα δε προλαβα να το δω πολυ για τις οποιες διαφορες !! και ενα απο τα παλιοτερα μοντελακια !! το μπεντσακι παντος συνεχιζει να υφιστατε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Απο gpu performance ειναι λιγο πολυ το ιδιο με το 2012 (το built in benchmark ειναι στην ιδια πιστα με του 2012). Μετα απο κανα 40αλεπτο και δεδομένου οτι το 2012 ειναι μονιμα στημενο στο pc εδω και κανα χρόνο μου εκαναν εντυπωση τα εξης: 1)Εχουν παραριξει βαρος στο traction control (ή στην ελλειψη αυτου). Στο 2012 ολα τα βοηθηματα συμπεριλαμβανομενου και του traction τα εχω μονιμα off. Στο 2013 δεν μπορω να κάνω ουτε εκκινηση, road runner λεμε τελειως, μεχρι που να "πατησει" μου εχουν ριξει μισο γύρο. Με το traction στο medium ενιωσα στο πολυ περίπου (ισως να χρειαστω και ενα κλικ επανω) σαν το 2012 με το traction στο off. 2)Κάτι παίζει με εμένα ή με το παιχνιδι όσον αφορά την αποδοση (τελικη ταχυτητα κοκ) των μονοθεσιων. Τι Μακ πηρα, τι Ρεντ πηρα, επαιξα σε 2 πιστες που τις εχω λιώσει και τα μονοθεσια σε τελικη ηταν 15% πιο αργα και με πέρναγαν στις ευθείες (DRS οχι ακομα enabled μιλαμε στους πρωτους 2 γυρους) και ο πιτσαδόρος με το παπάκι. Επαιξα λιγο στα γρήγορα με quick setup αλλα δεν...πρεπει να το ψαξω λιγο, μάλλον κανω καποια λακαμία εγω... 3)Για τα δικα μου δεδομενα απιστευτα πιο απολαυστικο, πολύ ανάποδο, πολλές διορθώσεις σε εξοδους, στο 2012 ενιωθα οτι το μονοθεσιο θα ηταν κολλημενο στην πιστα σαν να ηταν μονοδιαστατη η οδηγηση. Στο 2012 ενα διώξιμο και εβλεπες τα ραδικια, εδω το πολεμας, λολ... 4)Φρενα...wtf...λες και στο 2012 τα μονοθεσια ειχαν ταμπουρα και στο 2013 απεκτησαν 6πιστονες... 5)Γραφικουλια έχει καλύτερα αν και η "μηχανή" είναι η ίδια (με ρετους?), οι πιστες φαινονται πιο προσεγμενες, πολυ χρωματακι, πολυ πιο ωραια εφε με σπιθες σε σχεση με το 2012 κοκ Anyway, πρώτες υποκειμενικες προσωπικες εντυπωσεις... ΥΓ: Xbox360 χειριστηριο το οποιο το χρησιμοποιω αποκλειστικά για racing παιχνιδια και το πάω αφάνταστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 4, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Για σου ρε freedom με τα feedback σου. Έτσι είναι πάντως για το 2012 έστριβες με γκάζι και φαινόταν σαν πλοίο, πήγα να βάλω το τιμόνι και όσο και να ρύθμιζα είχε καθυστέρηση για. Να δούμε αυτο τι θα λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 3)Για τα δικα μου δεδομενα απιστευτα πιο απολαυστικο, πολύ ανάποδο, πολλές διορθώσεις σε εξοδους, στο 2012 ενιωθα οτι το μονοθεσιο θα ηταν κολλημενο στην πιστα σαν να ηταν μονοδιαστατη η οδηγηση. Στο 2012 ενα διώξιμο και εβλεπες τα ραδικια, εδω το πολεμας, λολ... 4)Φρενα...wtf...λες και στο 2012 τα μονοθεσια ειχαν ταμπουρα και στο 2013 απεκτησαν 6πιστονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 4, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 εγώ με την μια έπαιξα με τα τουρπατα πάντως πως τα οδηγούσαν τοτε . χεραδες οι τύποι φυσικά ολα τα βοηθήματα off με xbox 360 controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Από εμένα συνιστάτε ανεπιφύλακτα πάντως...μόνο και μόνο για το classic mode αξίζει, μην πω μόνο για τους ήχους των μηχανών από το classic Είναι αρκετά βελτιωμένο αλλά μου φάνηκε και αρκετά πιο εύκολο στον χειρισμό(ειδικά στα μοντέλα του 2013) με αποτέλεσμα να γίνεται un-realistic (κάποιος reviewer το σχολίασε σαν arcade-ish oversteer στο youtube). Παρ'όλα αυτά φαίνεται καλύτερο και σε γραφικά (αν και είδα κάτι pop-ins στην Korea) και στον ήχο κτλ. Αν κάποιος δοκίμασε το online ας μας πει εντυπώσεις τις επόμενες μέρες και αν αξίζει π.χ έχει κόσμο; και αν υπάρχουν θέματα όπως lag/disconnects κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 5, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Με τιμονιέρα έπαιξε κανείς όμως? Άντε ρε Φαταλαρα ακόμα ο θείος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 5, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Λοιπόν, το τιμονάκι δουλεύει εξαίσια (Logitech momo racing wheel. Παλιό αλλά ακόμα πάει καλά.) δεν υπάρχει αυτό το lag που υπήρχε στο 2012, κατά τα άλλα οτι λέει ο freedom ισχύει, έχω όμως flicering όπου πέφτει σκιά πάνω στο μονοθέσιο. Πάω για αγορά απο δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 5, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Ωραιο φαινεται ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 5, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 η το κάνανε πολυ εύκολο η εγω είμαι χερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 5, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Πάρτε και ένα time trial Κορέα μιας και είναι αύριο ο αγώνας. Όσοι έχετε τιμονιέρα είστε ευπρόσδεκτοι να τον περάσετε :crazy_pilot:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WxiRr5mWmhU]F1 2013 - PC Gameplay - Korea fast lap (time trial) - HD - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 6, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 To παιχνίδι καλό μου φαίνεται, ελλείψει τιμονιέρας μπορώ να πω ότι παίζεται νορμαλ και με το πληκτρολόγιο. Θα το προχωρήδω πάντως, θετικές εντυπώσεις μου άφησε. Το bench: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 7, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και mods για όποιον ενδιαφέρεται:F1 2013 Mods | RaceDepartment Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Οκτώβριος 7, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Γμτ, αυτό:2)Κάτι παίζει με εμένα ή με το παιχνιδι όσον αφορά την αποδοση (τελικη ταχυτητα κοκ) των μονοθεσιων. Τι Μακ πηρα, τι Ρεντ πηρα, επαιξα σε 2 πιστες που τις εχω λιώσει και τα μονοθεσια σε τελικη ηταν 15% πιο αργα και με πέρναγαν στις ευθείες (DRS οχι ακομα enabled μιλαμε στους πρωτους 2 γυρους) και ο πιτσαδόρος με το παπάκι. Επαιξα λιγο στα γρήγορα με quick setup αλλα δεν...πρεπει να το ψαξω λιγο, μάλλον κανω καποια λακαμία εγω......ακόμα δεν το έχω λύσει απόλυτα. Δυστυχώς το default car setup του F1 2012 για τα δικά μου δεδομένα (=τυπος που γουστάρει περιστασιακά να παιζει quick races με διαρκεια συνηθως 25%) ηταν τέλειο. Στο 2013 εφαγα καμια ώρα παίζοντας με αεροδυναμική, gears κοκ αλλα ακόμα και σε μια πίστα (Βελγιο ειναι απο τις αγαπημένες μου) δεν βρήκα ισορροπια που σημαινει οτι οποιοδήποτε μονοθέσιο και να πάρω ειναι πολύ δυσκολο να επιτυχω την ιδια ή αντίστοιχη επιταγχυνση και τελικές (χωρις να ειναι βαρκα-γυαλο) με τους συναγωνιστές μου (ότι μονοθέσιο και να έχουν) με αποτέλεσμα στις ευθείες ή παρα πολύ ανοιχτές καμπές να με περνάνε απο πάνω και στις στροφές να τους περνάω απο εξωτερική, εσωτερική, απο πανω, απο μέσα κοκ δυο-δυο "σουβλάκι" style...οπότε δεχομαι και προτάσεις για settings (φακ)...Ενδιαφέρουσα ειναι η διαχείριση καυσίμου πλεον, έχουν "σκληρύνει" αρκετά τα πραγματα...Πολύ καλά για τα δικα μου δεδομένα τόσο ο ρυθμος φθοράς των ελαστικών όσο και η σταδιακή αλλαγή στην συμπεριφορα. Για να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να "οδηγησω" στοιχειωδώς (=γκαζια και τετακε, στροφή και χωράφι) θα πρέπει το χρωμα της ενδειξης φθοράς των ελαστικών να εχει γινει τελειως σοκολατι. Στο 2012 δεν υπήρχε τετοια περιπτωση.A και έχει "καλύτερο" Force Feedback (στο XBOX 360) απο ότι στο 2012 τουλαχιστον...Nice one... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 7, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Με τι ρυθμισεις παιζετε? Τι να βαλω εγω ο νεοπας (logi driving force gt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 7, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Εννοείς στο τιμόνι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.