scrolllock Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 Μεχρι πριν απο λιγο καιρο βολευομουν με ενα τροφοδοτικο 250βαττ μια και το συστημα δεν ειχε πανω και τιποτα φοβερο (χπ2500@3200, msi k7n2 d-l , gfmx440, hd ,cdr, dvd, sb5.1). Βεβαια οταν έτρεχα κανενα toast εβλεπα το +12 να πεφτει κατω απο τα 11βολτ. Μεχρι εδω καλα. Προχθες ομως πηρα ενα tagan και βλεπω οτι και παλι στα δυσκολα εχω στα +12 ενδειξη 11.49. και γενικα ολες τις τασεις και πεσμενες αλλα και να παιζουν αρκετα. Φταιει η μητρικη? Και μια ερωτηση που την ειχα δει καπου παλια αλλα τοτε δεν ειχα tagan:rolleyes: που ειναι καλυτερα να συνδεσουμε την γειωση? λιγο αναλυτικα αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 2, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Α και ενα tvtuner της leadteach (winfast2000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από scrolllock [Σήμερα, στις 12:20] που ειναι καλυτερα να συνδεσουμε την γειωση? λιγο αναλυτικα αν γινεται. τι εννοεις; ποια γειωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 εννοω εναν καλωδιο που βγαινει απο το tagan και καταληγει σε κατι σαν διχαλα και μαλλον απο οτι καταλαβα πρεπει να το βαλω στην μητρικη, αλλα που ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 αν ειναι να μπει στη μητρικη, προφανως θα υπαρχει το αναλογο βυσμα επανω της.υπαρχει φωτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Εγω δεν το εχω βαλει στη μητρικη, αλλα σε μια απο τις βιδες που βιδωνουμε το tagan στο tower..Εκανα λαθος?????Γιατι νομιζω οτι το γειωνεις οπου θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Ναι οπου θελετε το βιδωνετε ( εννοειτε πανω στο κουτι) , και σαφως ειναι προαιρετικο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Φιλε με τι βλεπεις τα ρευματα?????Με καποιο προγραμμα? Αν ναι τσεκαρε τες και με ενα πολυμετρο μηπως δειχνει οτι θελει η μητρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Οκτώβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Την γειωση βιδωσε την στους δισκους και παρε και ενα πολυμετρο!!!πχ εμενα η ΑΒΙΤ λεει με το Tagan στην +12 11.86 αλλα με πολυμετρο εκεινη την ωρα ειναι στα +12.26:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Γιατι να τη βιδωσει στου δισκους?Και που? Αναμεσα στο δισκο και το κουτακι των 3.5"???Εχει διαφορα σε σχεση με το να τη βιδωσουμε πχ στις βιδες του τροφοδοτικου και κουτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 3, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 τα ρευματα απο την μητρικη τα βλεπω. αλλα οπως και να εχει μου φαινονται πολυ χαμηλα (αλλο να σου δειχνει λαθος 11.86 και αλλο 11.49 φιλε rommel ) και για αυτο ρωτησα μηπως εχει κανεις τετοια μητρικη να μου πει τις ενδειξεις. συν του οτι δεν μπορω με τιποτα να ανεβασω την συχνοτητα της μνημης (kingston value 3-3-3-8 και στα 406 δεν τρεχει Pi και prime) αν και τις δινω 2.80 το μεγιστο που δινει η μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Πολύμετρο για να ανησυχείς μόνο όταν πρέπει.Κι εμένα μου έδειχνε μόνιμα την 5άρα κάτω μέχρι που πολυμέτρησα και ησύχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 εγω εχω την MSI k7n2d-ilsr .η 12 ειναι 11.86............................................στα 406 και δεν παιζει η kingston ? ?? εγω την αναιβάζω πολυ ποιο πάνω και με 2,5 3 3 6 και πάει άνετα και με 2,7voltsεσενα 2.8δίνει η μητρική .???,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 5, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 συγνωμη lord εχεις δικιο, 2.7 δινει η μητρικη στις μνημες. παντως δεν ανεβαινουν με τιποτα. μπορει να ειμαι ατυχος, τι να πω. θα προσπαθησω να βρω ενα πολυμετρο για να δω τι παιζει με τις τασεις και θα επανελθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.