Jump to content

vga για συνδεση 2 monitor + tv

louis_gas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,

Εχω ενα pc με 2 οθονες πανω (μια σε d-sub και μια σε dvi συνδεση). Θελω να συνδεσω μια full hd τηλεοραση με hdmi. Αρα χρειαζομαι μια καρτα γραφικων με 3 θυρες. Η καρτα που εχω πανω τωρα ειναι μια 8600gt. Σκεφτομαι μια πιο δυνατη φθηνη καρτα οπως

ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL - -

ASUS EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP) 1GB PCI-E RETAIL - -

Θελει καποια ρυθμιση για να παρει η τηλεοραση ηχο κατευθειαν απο το hdmi καλωδιο?

Τις εχω και τις 2 καρτες σε 2 μηχανακια. Για τον ήχο δεν εχουν καποια ρυθμιση, αν χρειαστει να κανεις κατι, θα ειναι απο τις ιδιοτητες του Ήχου. Αλλαγη εξοδου δλδ.

Εισαι σιγουρος οτι μπορει να παιξει και στις 3 εξοδους, για τις 2 ειμαι σιγουρος.

Δε θα κάνεις δουλειά έτσι. Στις 3 συνδέσεις στις AMD απαιτείται η μία να είναι με displayport.

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

Αρα για να συνδεσω 2 οθονες και 1 tv πως θα γινει?

Αν η μητρική σου έχει 2 PCIe υποδοχές μπορείς να βάλεις την 6450(160 stream processors) ή την 5450(80 stream processors) μαζί με την 8600GT. Αν θέλεις προσωρινά να δοκιμάσεις 3 οθόνες δεν ξέρω αν γίνεται και αν αποτελεί προσωρινή λύση ΚΑΙ η χρήση της εξόδου, που λογικά έχει η 8600GT, και σου δίνει s-video/composite/component. Η χρήση του component (μπλε-κοκκινο-πρασινο καλώδιο που λογικά είχε στην συσκευασία) κάνει για 1080 ανάλυση, αν και έχει σαφώς χειρότερη ποιότητα από vga/dvi/hdmi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.