Dagalidis Οκτώβριος 5, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Eκέινο που με φοβίζει είναι επειδή το EXOS χρησιμοποιεί μία ειδική βίδα retention (δηλαδή κλωτσάει μόνη της μετά από κάποιες στροφές, μην μου αφήσει κενό και δεν πατάει καλά το waterblock επάνω στο κόρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 5, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Επειδη προσπαθησα και εγω να βγαλω το καπακι απο τον επεξεργαστη και δεν μου φανηκε πολυ ευκολη δουλεια ( οπως σε Π4 δλδ) για πειτε λιγο και σε μενα τον newbie την διαδικασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 7, 2004 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 θα βαλεις ενα μικρο ελασμα κατω απο τη βιδα και θα ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Οκτώβριος 7, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Εγω εχω βαλει block απο τον Μιχάλη. Προσεκτιικά φίλε Dag μην απο EXOS κάνει ηρωική εξοδο ο 64ρης σου :jump: :jump: :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Οκτώβριος 8, 2004 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Επ τώρα είδα το topic αυτό..χμμ ? αν δεν έπαιξε καλά το clip έχω κ άλλο περνάς αλάζεις δοκιμάζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.