Jump to content

Hρθε η ώρα του EXOS ........

Dagalidis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Το ξέρω αυτό αλλά τόση μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας δεν την περίμενα.......

Φοβάμαι μήπως υπάρχει κάτι που αδικαιολόγητα τραβάει πολύ ρεύμα αφού το Vcore δεν είναι σταθερό και πάει από 1.77 - 1.74 και αυτή τη στιγμή που κάνω browsing τα έχω 43C CPU @ 61C MOSFETS @ 34C CASE @ 31C Waterblock.....

Ti να πώ φοβάμαι ότι εάν κάνω κανένα CPU ΤΟΑST θα σκάσουν τα MOSFETS........ !!!!!

Μην απορείς. Ένας voltage regulator άμα δεν έχει ψύκτρα μπορέι να ζεσταθεί τόσο που να σου κάνει έγκαυμα με το άγγιγμά του.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Ωραία λοιπόν ....

Δεν αμφισβιτώ τα λεγόμενά σας ..... το γνωρίζω αυτό απλά μου φάνηκε πολύ μεγάλη η διαφορά σε θερμοκρασία.....

Θα βάλω ψυκτράκια και έναν ανεμηστήρα από επάνω τους γιατί δεν θα μπορέσω να ανεβάσω πάνω από 2500 εύκολα γιατί θέλω σχεδόν 1.8 Vcore για να έχω 2500 και τα MOSFETS βαράνε 72 C με το καλημέρα σχεδόν......:bye: :bye:

Μόλις πάτησα και τα 2500 σταθερά και σιγά σιγά ανεβαίνω....... :T: :T:

Μην ξεχνάτε ότι έχω από τους ποιό παλιούς κόρους Clawhammer και είναι φοβερά δύστροπος σε Overclock....... Ημουν ο πρώτος στην Eλλάδα που πήρα Α64 όπως θα θυμούνται μερικοί από το PCTECH ......

post-153-1416071282,3103_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Dagalidis

του κόρου εσωτερικά.....

η κορης της κορης......

ο κορος του κορου.....

το κορο του κορου....

Περα απο την πλακα Νταγκ εαν δεν δω 2600 απο σενα θα απογοητευτω.....βαλε φανακι στα μοσφετ.

Kάτι στραβώνει στην όλη διαδικασία και δεν με αφήνει να είμαι σταθερός πάνω από 2480 - 2500......

Δεν είναι η CPU αφού ενώ όλα πάνε καλά δεν έχω μπλέ οθόνες αλλά ξαφνικά όλα παγώνουν και ίσως τελικά να μην πατάει καλά το BLOCK πάνω στη CPU......

Bάζω πχ 1.8 VCORE @ 250 Χ 10 1:1 CL3 4-4-4-8 1T και ενώ σε IDLE έχω 39C μόλις αρχίσω το CPU TOAST αμμέσως εν ριπή οφθαλμού πάει στα 53C και ανεβαίνει σιγά - σιγά.....

Στα 55C Freeze ..... Eαν σταματήσω το CPU TOAST πάλι εν ριπή οφθαλμού πέφτει στα 40C....

Eσείς τι λέτε για όλα αυτά ?????

Να πάρω ένα PROMIE ????? :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [02-10-2004 21:28]

Μόλις πάτησα και τα 2500 σταθερά και σιγά σιγά ανεβαίνω....... :T: :T:

Μην ξεχνάτε ότι έχω από τους ποιό παλιούς κόρους Clawhammer και είναι φοβερά δύστροπος σε Overclock....... Ημουν ο πρώτος στην Eλλάδα που πήρα Α64 όπως θα θυμούνται μερικοί από το PCTECH ......

Αλλος ηταν πρωτος...μην το ξεχνας... εν εποχη Pctech. :D Ασχετα αν το κρατησα 20 μερες και μετα το πουλησα. :p

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 09:20]

Χμμμ.... ανεβάζει γρήγορα και κατεβάζει πάλι γρήγορα???? τι ανεμιστήρες έχεις στο ψυγείο?:)

Πλάκα πλάκα (2 πλακες) τι ΠΙ έχεις στα 2500? με τι timings? με τον barton έχω 38.

Mία φορά μου έβγαλε 34 ΡΙ και όλες τις άλλες 35........ :D

Είναι στα όρια της αλλαγής από 35 σε 34 ΡΙ αλλά και πάλι είναι λίγο αφού έχω Μόνο 250 1:1 τις μνήμες με CL3 4-4-4-8 1T......

Oσο για εσένα UNSEEN δεν είδαμε καθόλου τον A64 που πήρες αφού το μόνο που έκανες ήταν ένα Default Screen και δεν μετράει....... :p :p :D

Εκείνο που θυμάμαι πολύ καλά είναι ότι είχα πεθάνει στην αναμονή επειδή από κανονικό ORDER με ρίξανε στο PREORDER .....

Oσο για εσένα.... πώς είπαμε πως σε λένε ????? UNSEEN ????? ααααα κάτι μου θυμίζει το Νick σου αλλά τίποτα ιδιαίτερο...... :D:p :p :p:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 09:12]

Bάζω πχ 1.8 VCORE ... IDLE έχω 39C .... εν ριπή οφθαλμού πάει στα 53C και ανεβαίνει σιγά - σιγά.....Στα 55C Freeze ..... εν ριπή οφθαλμού πέφτει στα 40C....

Eσείς τι λέτε για όλα αυτά ?????

εμεις λεμε να στησεις επιτελους ενα συστημα με νερο που να δουλευει, αλλα δε μας ακους..

Σκέφτομαι να βγάλω την IHS δηλαδή του μεταλικό καπάκι της CPU μήπως και κερδίσω μερικά ακόμη ΜΗΖ και χαμηλότερες θερμοκρασίες.....

Λέτε να το κάνω ????? Το έχει δοκιμάσει κανείς σας ????? :shifty: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.