Dagalidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 Αντε .... καιρός ήτανε να βάλω νεράκι στον Α64 μου...... Σας έπριξα τόσο καιρό με τα πατάρια και τα συναφή αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με την βοήθεια του PC CORNER εδώ στην Πάτρα απέκτησα το πολυπόθητο Α64 clip..... Σήμερα το απόγευμα θα τα στήσω όλα και με την βοήθεια του ΘΕΟΥ του ΟVERCLOCK θα πάνε όλα μια χαρά..... Ηρθε ο καιρός να δούμε πόσο καλά θα πάει η CPU που έχω.... Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο η ΑΒΙΤ να μας κάνει καμμιά μαλ@κία πάλι και να κάνω ΒΟΟΤ μετά από 10χρόνια , αλλά τι να κάνουμε όλα στο παιχνίδι είναι..... Θα σας κρατήσω ενήμερους :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Οκτώβριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αντε "βρεξτον" λιγο να δροσιστει μηπως και παρει τον ανηφορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Ω ρε θα φάει μπουγέλο κανονικότατο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 επιτέλους.....μπράβο DAG αναμένουμε νούμερα!!!!!!χώσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 άντε να ζωντανέψει η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ... δώσε παλμό DAG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Πιστεύω να γίνει τσερτσελές καλός ...... Πίσω ΙΝΤΕΛΑΔΕΣ και σας έφαγα..... :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 τι σημαινει το EXOS ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 http://www.koolance.com/shop/product_info.php?products_id=88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 αντε αγορι μου επιτελους. ειδες ξεχασαν ακομα τη ειναι και το exos:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:26] http://www.koolance.com/shop/product_info.php?products_id=88 ξερω τι ειναι, τα αρχικα ομως τι σημαινουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Επιδόσεις Χωρίς Οverclocking Suck Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 ’ντε καλοδούλευτο dag, καιρός ήταν να ξεσκουριάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 ΔΩΣΕ......Δώσε και σώσε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Οκτώβριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 10:03] Πιστεύω να γίνει τσερτσελές καλός ...... Πίσω ΙΝΤΕΛΑΔΕΣ και σας έφαγα..... :clap: :clap: ’ντε γιατί χάθηκες? Να περιμένουμε κανα Ρι 29? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ξερω τι ειναι, τα αρχικα ομως τι σημαινουν; sorry (είπα κι εγώ, ) προφανώς προέρχεται από τα Ελληνικά λόγω της εξωτερικής τοποθέτησής του επάνω στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον απογοητευτικές...... Η CPU είναι μάλλον μουλάρι και μου φαίνεται ότι δεν θα πάει πάνω από 2500 με τίποτα.... Εχω και ένα επιπλέον πρόβλημα να λύσω αφού με το που έβγαλα την ψύκτρα πάνω από την CPU τα MOSFETS πήραν φωτιά και από 41C που δουλευαν πήγαν στα 52C IDLE.... O ανεμηστήρας της CPU δρόσιζε προφανώς και τα MOSFETS και τώρα που έβαλα το BLOCK ζεματάνε..... Στα 2460 (246 Χ 10) @ 1.775 Vcore είμαι σταθερός αλλά τα MOSFETS φτάνουν 68C....... Λέτε να έχει γίνει τίποτα ?????? Δείτε ένα SCREEN στα 2460 IDLE και πέστε μου γνώμες..... Θα πρέπει να σας πώ ότι η ΑΒΙΤ διαβάζει CPU onDIE TEMPS δηαδή αυτή είναι η θερμοκρασία του κόρου εσωτερικά..... Η θερμοκρασία πάνω στο BLOCK δεν ξεπερνάει τους 33 C σε FULL LOAD..... Περιμένω γνώμες....... :bye: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Λύση στη θερμοκρασία των mosfets είναι μικρά ψυκτράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 trendy μαλλον το γνωρίζει ο ντάγκ αυτό αλλα έχει βαρεθει να βάλει μάλλον??? λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 17:43] Λύση στη θερμοκρασία των mosfets είναι μικρά ψυκτράκια. Το ξέρω αυτό αλλά τόση μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας δεν την περίμενα.......Φοβάμαι μήπως υπάρχει κάτι που αδικαιολόγητα τραβάει πολύ ρεύμα αφού το Vcore δεν είναι σταθερό και πάει από 1.77 - 1.74 και αυτή τη στιγμή που κάνω browsing τα έχω 43C CPU @ 61C MOSFETS @ 34C CASE @ 31C Waterblock.....Ti να πώ φοβάμαι ότι εάν κάνω κανένα CPU ΤΟΑST θα σκάσουν τα MOSFETS........ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Dag ποιος σου είπε οτι η "κατανάλωση φορτίου" είναι σταθερή όσο ανεβαίνει ο CPU σε ΜΗζ??? όσο ανεβαίνει και ανάλογα το κομμάτι,οταν αρχίζει να ζορίζεται να ανεβασει τραβάει περισσότερα Α οπότε ζορίζονται παραπάνω τα ΜΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.