sakinor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2013 γεια,ειμαι στην αναζητηση ενος δευτερου tabletελεγα να παρω ενα turbo-x αλλα βλεπω δεν με συμφερει.budjet εως 70 ευρω αυστηρα.αλλα βρηκα απο ebay ενα 9" με τιμη 55 ευρω. συμφερει λετε? αξιοπιστα ειναι? απο εγγυηση τι εχουν?επισης με 800χ600 αναλυση ειναι καλα η ειναι πολυ ζοομαριστα ολα?T91 9" inch Google Android 4 0 8GB Mid Tablet PC Dual Camera Black White | eBay:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Σε αυτά τα χρήματα ότι και να πάρεις, δεν.... Μονο αν βρεις κανένα nexus μεταχειρισμένο κοντά στα 100€, αλλά και πάλι χλωμό.Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 για μεταχειρισμενα δεν. κοιτα φιλε να σου ελεγα πολλα λεφτα ,να μου πεις οτι το συγκεκριμενο δεν αξιζει. απλα το θελω σαν δευτερο μιας και το πρωτο ,εχει ψιλοπαλαιωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Εννοώ ότι διάφορες σε αυτά τα λεφτά, δύσκολο να δεις.Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 βσκ Cube U18GT 7" Quad Core ATM7029 1 2GHz Android Tablet PC HDMI 1GB 8GB White | eBay κατταληγω εγω μαλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 παντως 1.2ghz ειναι σχετικα αργη ταχυτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 τα παντα στη τεχνολογικο κοστολογουνται με βαση την ταχυτητα τους πρεπει να ξερεις :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Γιατι οχι απο Κινα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 4, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 για μεταχειρισμενα δεν. κοιτα φιλε να σου ελεγα πολλα λεφτα ,να μου πεις οτι το συγκεκριμενο δεν αξιζει. απλα το θελω σαν δευτερο μιας και το πρωτο ,εχει ψιλοπαλαιωσει!αρχηγε..δεν κερδιζεις κατι με το να παρεις ενα δευτερο ταμπλετ, αλλα με ενα πιο γρηγορο, πιο εξελιγμενο, πιο εξοπλισμενο, πιο ποιοτικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 4, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 φιλε μου, το δευτερο-ισως δεν τον διευκρινισα- ειναι για μελος της οικογενειας μου. απλα θα το δουλευω και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Ψαξε απο Κινα το Pipo S1 pro, 7ιντσο με quad cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.