DwS Οκτώβριος 4, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Βασικά περιμένεις περίπου 1 μήνα για να κυκλοφορήσει η νέα γενιά AMD που θα επιφέρει πτώση τιμών στις προηγούμενες γενιές και κυρίως στις κάρτες που σε ενδιαφέρουν τύπου 7950/7970 και 760/770 και γενικά θα γίνουν αρκετές συγκρίσεις για το ποια θα είναι η πιο vfm σε αυτή την κατηγορία καρτών.Για 1080p δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι παραπάνω, μπορεί πχ. η 780 να είναι η καλύτερη επιλογή atm αλλά αξίζει να δώσεις 300€ παραπάνω για να έχεις 10 και 15 fps περισσότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 4, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 ναι οχι δεν αξιζει ...παρεπιπτοντως amd δεν γουσταρω καθολου xD ...θα το συζητησω λγ ακομα κ θα δουμε...ευχαριστω με βοηθησατε αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 4, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Στα 1080p και τα 2gb είναι πολλά..εφόσον δεν έχεις μεγάλη οθόνη δεν έχεις και μεγάλες απαιτήσεις είναι απλά τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 4, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Το μεγεθος της μνημης της καρτας γραφικων χρησιμοποιητε κυριως στο preloading των textures και του κοσμου γενικα που βλεπεις.Σε αναλυση 1080 τα 2 γιγα ειναι σχεδον υπερβολη , γιατι τα textures αυτης της αναλυσης , οσο βαρια και να ειναι δε ξεπερναν το 1,5γιγα.Οποτε τα 2 περισσευουν.Tωρα στην ερωτηση ''που χρησιμευει η καλυτερη καρτα γραφικων'' η απαντηση ειναι απλη και ειναι <δυστηχως μονο στο gaming>.Aν πχ με την 760 ποιανεις 130 fps , με την 780 θα ποιανεις 190.Που σου χρησιμευει αυτο?Στην αναλυση που παιζεις... πουθενα.Πεταμενα λεφτα σχεδον.Γιατι μεχρι η 780 να παλιωσει (σε κανα χρονο δλδ) θα εχει βγει η 880 που θα εχεις σχεδον ιδιες επιδοσεις με 2χ780 , οποτε παλι δε θα σε συμφαιρει να παρεις δευτερη.Καθε χρονο ετσι γινεται.Δες ποσο εκανε η 6990 περυσι (700 ευρω+). 250 φετος σε μτχ και δεν την προτιμας, γιατι θα προτιμησεις να παρεις μια 7970 με λιγα περισσοτερα χρηματα και ελαφρως χειροτερες επιδοσεις μεν , αλλα συμβιβαζεσαι γιατι ειναι νεοτερο μοντελο , και εχει καλυτερη θερμικη συμπεριφορα.Το ιδιο γινετε γενικα τα τελευταια 5 χρονια με τις καρτες γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Οκτώβριος 5, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Σκεφτομαι για GTX 760 και εχω στο μυαλο μου τις 2 παρακατω επιλογες.Υπαρχει καποια διαφορα στις καρτες αυτες εκτος απ οτο συστημα ψυξης και καποιες μικροδιαφορες στα clocks?Εννοω καποιο διαφοιρετικο PCB η καποια αλλη σημαντικη αλλαγη?Γτ αν δεν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα προτιμω να γλιτωσω καποια χρηματα.Asus GeForce GTX760 2GB DirectCU II OC | Skroutz.grGigabyte GeForce GTX 760 2GB rev 2.0 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 5, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Σκεφτομαι για GTX 760 και εχω στο μυαλο μου τις 2 παρακατω επιλογες.Υπαρχει καποια διαφορα στις καρτες αυτες εκτος απ οτο συστημα ψυξης και καποιες μικροδιαφορες στα clocks?Εννοω καποιο διαφοιρετικο PCB η καποια αλλη σημαντικη αλλαγη?Γτ αν δεν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα προτιμω να γλιτωσω καποια χρηματα.Asus GeForce GTX760 2GB DirectCU II OC | Skroutz.grGigabyte GeForce GTX 760 2GB rev 2.0 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.grΠάρε τη φθηνότερη. Και οι δύο έχουν καλό και ήσυχο σύστημα ψύξης.Αν δεν ανεβαίνει τόσο καλά, όσο συνήθως οι gigabyte, στη χειρότερη να έχεις 2-4% λιγότερο κέρδος σε overclock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Οκτώβριος 5, 2013 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Οκτώβριος 5, 2013 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Σκεφτομαι για GTX 760 και εχω στο μυαλο μου τις 2 παρακατω επιλογες.Υπαρχει καποια διαφορα στις καρτες αυτες εκτος απ οτο συστημα ψυξης και καποιες μικροδιαφορες στα clocks?Εννοω καποιο διαφοιρετικο PCB η καποια αλλη σημαντικη αλλαγη?Γτ αν δεν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα προτιμω να γλιτωσω καποια χρηματα.Asus GeForce GTX760 2GB DirectCU II OC | Skroutz.grGigabyte GeForce GTX 760 2GB rev 2.0 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.grwindforce 3 ανάμεσα στις 2..και αν θες βάλε λεφτά στην κάρτα και σε 5 ακριβώς ημέρες σπίτι σου από Evga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.